Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancy2010
    01. Listopad 2022. 21:51

ribic

Lavendera

ancy2010

Da, ima ih u DMu, ja sam jucer vidila, bilo je M vel kod nas te sam i zadnji put uzela..i ja cu iduci tjedan u shoping za sebe polako torbu pocet opremat..

Meni su bile super jer su mi na neki nacin bile nesto slicno stezniku, L bi mi bile ogromne..
    Sto mislite o stezniku nakon poroda?
    Nakon prvog poroda ga nisam koristila odma, jedni su govorili nije dobro, drugi dobro je pa na kraju nisam jer sam ostala eto zbunjena da ili ne.. , tek sam negdje mj dana poslije kupila kao one steznik gace sto su bile u kauflandu i bile su mi okej.. Sad nisam pametna dal nositi to odma ili ne.. Sto vi mislite?

Steznik se nosi po preporuci fizijatra.

Da, bolje nemoj bez savjeta fizijatra..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

razigrana
    01. Listopad 2022. 22:37

Je li itko ikad od vas imao isijas, ali u trudnoci? Mene je toliko ukljestilo da sam danas popila 2 lupoceta i mazem se deep reliefom :/. Katastrofa... mislim, ja sam u 35.tjednu i trbuh mi je sad vec ogroman, ocito mi maternica pritisce zdjelicu.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    01. Listopad 2022. 23:53

razigrana

Je li itko ikad od vas imao isijas, ali u trudnoci? Mene je toliko ukljestilo da sam danas popila 2 lupoceta i mazem se deep reliefom :/. Katastrofa… mislim, ja sam u 35.tjednu i trbuh mi je sad vec ogroman, ocito mi maternica pritisce zdjelicu.

Moguce da ti beba prikljestila i tu nema pomoci dok se ne pomakne. Na drugom forumu jedna curka pricala da doslovno bila polupokretna i nis. Pogledali ju i rekli ne mogu nista dok se beba ne odluci pomaknuti …

Sad naravno ne znam jel i tebi to slucaj…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    02. Listopad 2022. 00:00

razigrana

Je li itko ikad od vas imao isijas, ali u trudnoci? Mene je toliko ukljestilo da sam danas popila 2 lupoceta i mazem se deep reliefom :/. Katastrofa… mislim, ja sam u 35.tjednu i trbuh mi je sad vec ogroman, ocito mi maternica pritisce zdjelicu.

Da ne mislite da nisam znala da ne smijem deep relief, u dogovoru s doktorom sam namazala doslovno par  puta, ali ne namjeravam vise...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    02. Listopad 2022. 00:23

razigrana

razigrana

Da ne mislite da nisam znala da ne smijem deep relief, u dogovoru s doktorom sam namazala doslovno par puta, ali ne namjeravam vise…

Cesto se gleda omjer koristi i stete. Nije bas uvijek sve crno bijelo… tako da ako si dog s doktorom to je jedino bitno…. Drzim fige da ce prestati ubrzo

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

levanati95
    02. Listopad 2022. 07:22

Jutro cure! 
    Samo da se nabrzinu javim. Moja beba je odlucila doci ranije, tako da sam ja u cetvrtak navecer rodila hitnim carskim rezom. Tad sam bila 32+1, i bila sam spremna da moze doci ranije, zbog tlaka, ali opet me iznenadilo. Hvala Bogu, sve je u redu. Radije si vi spremite torbe sad, nek one stoje jer muz koliko god ce htjet pomoc, tesko ce se snaci u tom trenutku. U slucaju da se nesto dogodi, pa morate ranije u bolnicu, imajte radije spremnu torbu. Nije problem poslat muza u kupovinu i da spakira stvari, ali ovako cete bar znati di vam sta stoji tocno i ako vam sestre budu trebale nesto dodati, moci cete im tocno reci e to je tu i tu. Ja sam imala slucaj da sam lezala na odjelu prije toga, i imala sam sve spremno samo je sve bilo po ormaru poslagano, i sestra koje me odvezva na carski me poslje spakirala, i doslovno nisam znala ni di su mi šlape, ni gumica, ni spavacice, ni ulosci, sve je samo natrpala u hrpu vrecica, umjesto da spremi u torbu koja je ostala vise od polu prazna 🙄  ali oke, bitno da je sve ostalo proslo dobro 🥳
    Jos dolazim sebi, no tu sam za sva pitanja koja imate, probat cu citat vise, jer ipak je bebica jos na intenzivnoj jer je rođen sa manje od 2 kilice, pa cu imati malo vremena 😊

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

buhtlica23
    02. Listopad 2022. 08:31

levanati95

Jutro cure!
    Samo da se nabrzinu javim. Moja beba je odlucila doci ranije, tako da sam ja u cetvrtak navecer rodila hitnim carskim rezom. Tad sam bila 32+1, i bila sam spremna da moze doci ranije, zbog tlaka, ali opet me iznenadilo. Hvala Bogu, sve je u redu. Radije si vi spremite torbe sad, nek one stoje jer muz koliko god ce htjet pomoc, tesko ce se snaci u tom trenutku. U slucaju da se nesto dogodi, pa morate ranije u bolnicu, imajte radije spremnu torbu. Nije problem poslat muza u kupovinu i da spakira stvari, ali ovako cete bar znati di vam sta stoji tocno i ako vam sestre budu trebale nesto dodati, moci cete im tocno reci e to je tu i tu. Ja sam imala slucaj da sam lezala na odjelu prije toga, i imala sam sve spremno samo je sve bilo po ormaru poslagano, i sestra koje me odvezva na carski me poslje spakirala, i doslovno nisam znala ni di su mi šlape, ni gumica, ni spavacice, ni ulosci, sve je samo natrpala u hrpu vrecica, umjesto da spremi u torbu koja je ostala vise od polu prazna 🙄 ali oke, bitno da je sve ostalo proslo dobro 🥳
    Jos dolazim sebi, no tu sam za sva pitanja koja imate, probat cu citat vise, jer ipak je bebica jos na intenzivnoj jer je rođen sa manje od 2 kilice, pa cu imati malo vremena 😊

Ajme prije svega cestitam. Nadam se da si dobro i da je bebica dobro. Sto se desilo da je isao carski?
    Mene je malo prpa posto me tlak zeza pa nemoj zamjeriti na pitanju haha 
    Nisam se sad par dana javljala sastavila nas neka prehlada. Prvo muza sad i mene. Na PCR negativni tako da nije korona. Ali doslovno gutat ne mogu koliko me grlo boli. I dok sam imala temperaturu tlak mi je dosta skakao... 😕

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• inesss
    02. Listopad 2022. 08:45

levanati95

Jutro cure!
    Samo da se nabrzinu javim. Moja beba je odlucila doci ranije, tako da sam ja u cetvrtak navecer rodila hitnim carskim rezom. Tad sam bila 32+1, i bila sam spremna da moze doci ranije, zbog tlaka, ali opet me iznenadilo. Hvala Bogu, sve je u redu. Radije si vi spremite torbe sad, nek one stoje jer muz koliko god ce htjet pomoc, tesko ce se snaci u tom trenutku. U slucaju da se nesto dogodi, pa morate ranije u bolnicu, imajte radije spremnu torbu. Nije problem poslat muza u kupovinu i da spakira stvari, ali ovako cete bar znati di vam sta stoji tocno i ako vam sestre budu trebale nesto dodati, moci cete im tocno reci e to je tu i tu. Ja sam imala slucaj da sam lezala na odjelu prije toga, i imala sam sve spremno samo je sve bilo po ormaru poslagano, i sestra koje me odvezva na carski me poslje spakirala, i doslovno nisam znala ni di su mi šlape, ni gumica, ni spavacice, ni ulosci, sve je samo natrpala u hrpu vrecica, umjesto da spremi u torbu koja je ostala vise od polu prazna 🙄 ali oke, bitno da je sve ostalo proslo dobro 🥳

Joj cestitam,glavno da je sve ok.Kako si ti

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    02. Listopad 2022. 09:04

levanati95

Jutro cure!

Cestitam draga! Bitno da je sve dobro zavrsilo, a misko ce brzo ojacati za mamu i tatu 💪❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

Lavendera
    02. Listopad 2022. 09:32

levanati95

Jutro cure!

Cestitke od srca!🥰 Neka cim prije budete zajedno i da mis mali ojaca cim prije! 💙
    Zelim ti sto brzi oporavak da mozete zajedno uzivati i biti doma🤞🏻💪🏻🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.