Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    29. Rujan 2022. 21:35

Nameone da, da ta s koje se skine navlaka i imas komodicu dalje 😊
    Jaooo ja ti imam takvog zvrka da sam trenutno opet zadovoljnija s njom jer ona ti meni gologuza bjezi po kutnoj, hrvamo se, place, nece leci vise 🤦‍♂️
    S previjalice nema kuda 😂 jedino me zna ljutito tresnuti u trbuh i kako sam velika tako se ne mogu približiti skroz. Ajme sta se na mucim  s tim pelenama, prvo ju ganjam 45 min da bi uopce krenula s presvlacenjem.
    Mislila sam kao bit ce mi lakse sad na kutnoj i evo... vidi sefica da da tu moze kidnuti 😂

razigrana
    29. Rujan 2022. 21:36

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.
    https://ibb.co/NFwhfNF

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Nemam jos posebno ormar, polako 😅. Stala je sva robica, pa to je toliko minijaturno hahah. Ionako kad to preraste, stavim drugu toru i ovu dam nekome.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    29. Rujan 2022. 21:36

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.
    https://ibb.co/NFwhfNF

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Večer 🥰 BlairWaldorf sutra ću slikat pa postavim slikicu ☺️

Lonmi
    29. Rujan 2022. 21:38

Cure kako ste s bolovima? Mene boli sve na tijelu, posebno leđa, donji dio i trbuh napred. Po noci zna biti i kontrakcija.
    Moramo gurati dalje cim duze. Nadam se da ovaj cervix ostaje sad cim duze samo na ulozivosti za vrsak prsta, ne treba mi mirovanje, ne mogu uz malu jednostavno 😔

• Nameone
    29. Rujan 2022. 21:40

I jos iz perspektive svjeze majke o komodama i niskim ladicama. X puta ce vam se dogoditi da morate drzati bebu i saginjati se nisko po pelene, blaznice, kremice.  Pogotovo tko je vecinom sam s bebom. To mi se i dan danas događa za neke stvari koje su mi u tim ladicama na podu. Pa se saginjem sa nestrpljivim bebačem od 10 kila jer mi nema tko dodati. Znaci sve sto koristite svakodnevno obvezno u visinu struka da se ne morate saginjati ili u one organizatore iz ikee npr pa na komode. Vjerujte olaksati cete si zivot😄😄

• Bebica13
    29. Rujan 2022. 22:15

Bok. Pošto ovdje ima više žena i redovite ste ovdje. Imam pitanje koje me plaši. Ja sam cijeli prvi mjesec kada sam bila trudna se opijala. Tada nisam niti znala da sam trudna. U tom mjesecu su bile razne fešte, skoro svaki vikend. Nadam se da neće to utjecati na plod. Što mislite? Sada sam 4mj i sve je u redu zasad. No zanima me da li to moje opijanje vikendima može utjecati na plod? Naglašavam da nisam znala tad da sam trudna

razigrana
    29. Rujan 2022. 22:38

Lonmi

Cure kako ste s bolovima? Mene boli sve na tijelu, posebno leđa, donji dio i trbuh napred. Po noci zna biti i kontrakcija.
    Moramo gurati dalje cim duze. Nadam se da ovaj cervix ostaje sad cim duze samo na ulozivosti za vrsak prsta, ne treba mi mirovanje, ne mogu uz malu jednostavno 😔

Mene sve boliiii, znaci ispod desne grudi me nekad pece, nekad svrbi, nekad samo utrne. Onda su me zadnja 2 dana uhvatila leda i duzinom lijeve nove. O hemicima da ne pricam. Osjecam se kao baba 😭

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• minnie1234
    29. Rujan 2022. 23:09

Pozdrav buduce majke☺️
    Evo danas smo usli u 15tjt☺️ pa me zanima samo dali se koja susrela da se rast bebe nepoklapa sa vasim tjednom t ,  meni odskace 1.tjmanje, pa se nadam da nije nista strasno 
    Inace je sve uredu, jedem koliko mogu(dovoljno)vitaminici su tu i utrogestan radi velike ciste na ljevom jajniku) stim da imam dvorogu maternice sa septumom. Bome puno problema😅 

• iness88
    29. Rujan 2022. 23:52

Bebica13

Bok. Pošto ovdje ima više žena i redovite ste ovdje. Imam pitanje koje me plaši. Ja sam cijeli prvi mjesec kada sam bila trudna se opijala. Tada nisam niti znala da sam trudna. U tom mjesecu su bile razne fešte, skoro svaki vikend. Nadam se da neće to utjecati na plod. Što mislite? Sada sam 4mj i sve je u redu zasad. No zanima me da li to moje opijanje vikendima može utjecati na plod? Naglašavam da nisam znala tad da sam trudna

Ja sam s prvim ostala trudna s 18g . Isto tako 1mj dok nisam skontala svaki četvrtak, petak i subotu sam izlazila i sve što ide s tim...Evo ga sada ima 15g ništa mu nije,sve ok. Napominjem samo dok nisam saznala za trudnoću, ustvari dok nisam skontala da mi kasni 🙈 Drugo dvoje je planirano i sve ok. Sada čekamo četvrto ,ogromna mi je razlika i stvarno neplanirano (zatrudnila sam pod kontracepcijom,eto i to je moguće) bili na dvije momačke i svadbe...Radi kontracepcije nisam ni pomislila da mogu biti trudna (pilule su u pitanju,koje redovno pijem 10god s pauzama sve po PSu) ali Bogu hvala za sada je sve ok i nadam se da će tako i ostati...

👩‍❤️‍👨-2007 💙❤️💙💙
    Čekamo 👶 03.02.2023

• klarolina
    30. Rujan 2022. 09:22

Bebica13

To sam i ja rekla doktorici sva uplašena pa mi je rekla da ne brinem, da je to užasno često i da bude sve ok. Još kako imam PCOS i ‘normalno’ mi je ne dobiti po dva mjeseca, nisam ni posumnjala odmah, bez i jednog jedinog sinptoma, mučnine, IČEGA cijelo prvo tromjesečje, i saznala tek s 8-9 tjedana… 
    U ta dva mjeseca je isto bilo fešti, plus imala sam gadnu upalu mjehura i redala antibiotike na što je isto doktorica rekla da se ne brinem ništa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.