Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    29. Rujan 2022. 18:39

Prematalica- odlicna stvar. Pogotovo ova komodica, drzis sve sta ti treba unutra. Ja ne volim da su mi pelene itd. po dnevnom. Jos smo na pocetku koristili vodu i blazinice, di bi to sve odlozila. Bodici su bili u ladici pa nisam morala dijete nositi lijevo - desno nego sam sve obavila na njoj. Kicma bi mi otpala na kutnoj il krevetu, onda svaki put stavljaj onu podlogu. Ne znate vi kako se ova novorođencat voli popisati i kakati cim se makne pelena 😂
    Ne pase mi ni da sjednem na krevetu, eto ja sam prezadovoljna s njom. 
    Nece dijete pasti jer se na njemu uvijek ima ruka i ne odlazi se nikad kad je na previjalici. Isto se moze desiti i na kutnoj/krevetu. Treba paziti. 
    Baza-odlicna isto tako. Klikne, vozis, klikneš izvadis.
    Dok sam sama stavila sam bebu napred i svezala pojasom, a imamo i noviji auto pa baza moze i napred. 
    Ugl sve smo dobro iskoristili, i opet cemo 😊

razigrana
    29. Rujan 2022. 19:27

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.
    https://ibb.co/NFwhfNF

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Kokili
    29. Rujan 2022. 19:32

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.

Odlicno izgleda 😀
    Vidim da imas i pelene. 
    Curke, koje ste pelene i koji broj uzimali za pocetak?
    Ja iman sve osim pelena kupljeno.. i koliko beba uopce trosi na pocetku, nemam uopce osjecaj koliko pakiranje kupiti 🙃

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

razigrana
    29. Rujan 2022. 19:39

Kokili

razigrana

Odlicno izgleda 😀
    Vidim da imas i pelene.
    Curke, koje ste pelene i koji broj uzimali za pocetak?
    Ja iman sve osim pelena kupljeno.. i koliko beba uopce trosi na pocetku, nemam uopce osjecaj koliko pakiranje kupiti 🙃

Uzela u DM-u za pocetak Pampers premium 2+1 bilo. Broj 1. Frendica narucuje s mall.hr uvijek.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• klarolina
    29. Rujan 2022. 19:57

Lonmi, Razigrana, divno, sve na jednom mjestu :D
    Tako sam i ja, gore prematalica, prva ladica sva moguća kozmetika, pelene, ručnici tetrice i slično, ladica ispod odjeća a zadnje dvije ladice će se već popuniti. Pored kanta za pelene i nema brige da sam nešto zaboravila usred presvlačenja. 
    Prematalica mi je bila obavezna jer nije da presvlačiš dijete jednom dnevno, treba to više puta a ne mislim stalno sve vuci po stanu, plus komentari frendica su da spašava leđa :D 
    Baza ista stvar, klik i dijete je sigurno u autu, klik i vani je. Ne možeš montirati krivo nikako, a frend koji radi crash testove na autima kaže da pojas nikad ne može biti siguran kao čvrsta konstrukcija montirana izravno na šasiju auta, meni dovoljno razloga. 

Kokili, ja sam naručila iz Bauerfeind Bella baby happy, dosta ih hvale pa će valjda bit ok. Uzela sam dva pakiranja (mislim da su oko 45kom) newborn jedinica, to je 2-5kg ako se ne varam, i dva paketa dvojke, njih je osamdesetak u pakiranju i znam da će ih otići. Kažu frendice da jedinicu jako brzo prerastu al mislim da je to jako individualno. 

• ribic
    29. Rujan 2022. 20:10

Pelene broj 1. Bipa ima pampers (treba pratit akcije) 2+1. Dm se prebacio na 3+1 (zadnja akcija). Mall.hr i baazar znaju isto imat.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Kokili
    29. Rujan 2022. 20:17

ribic

Pelene broj 1. Bipa ima pampers (treba pratit akcije) 2+1. Dm se prebacio na 3+1 (zadnja akcija). Mall.hr i baazar znaju isto imat.

Do sutra vrijedi 2+1 u DM na pampers pelene i vlazne maramice pa cure trk sutra kome triba 🙃

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• ribic
    29. Rujan 2022. 20:53

Kokili

ribic

Do sutra vrijedi 2+1 u DM na pampers pelene i vlazne maramice pa cure trk sutra kome triba 🙃

O pa vratili su. Ocito ona akcija prije nije urodila plodom. Super super 🥳

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Nameone
    29. Rujan 2022. 21:21

Imala sam pripremljenu opremu za presvlacenje i u sobi i u boravku. Prematalica mi je bila u sobi na katu. Nikad mi se nije dalo nositi bebača iz boravka kroz cijelu kucu na prematalicu u sobu, brze mi je bilo to dvije minute na kauču. Bila je zima i soba mi ne bi bila topla kao boravak. Sobu gdje beba spava ne valja pregrijavati, to ce vam i patronažna reci. Prematalicu bih uglavnom koristila nakon kupanja, a ova brzinska presvlacenja su se odvijala svugdje. Vodu sam koristila do prve setnje😅, a kasnije nastavila samo za presvlačenje za spavanje kada je u toku dana bilo kupanje, a ne pred spavanje, jer kad se dogodi kakica na sred rive samo vam je u cilju da to sto brze ocistite, bez namakanja blaznice u vodu😅.
    Npr trenutno vlazne maramice i pelene imam na 5 mjesta u kuci, a bebaca hvatam po podu za zalijepiti pelenu i nema sanse da ga uspijem presvuci na prematalici koliko je živ, u jednom trzaju je na drugoj strani kreveta, ponekad ga ne uspijem ni zadrzati. Ali i to zavisi od bebe do bebe. Uglavnom mislim da je puno bolja opcija kupnje komode koja ce se i kasnije moci iskoristiti za djecju sobu npr ili prematalice kojoj se skida onaj dio za prematanje.

BlairWaldorf
    29. Rujan 2022. 21:23

razigrana

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.