Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    30. Rujan 2022. 18:34

Uuuu, nice! Mislila sam da ce mi se drugih 6 mj. smanjiti placa, ali izgleda da nece 😅. Znaci dobivat cu godinu dana punu placu. Super!

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    30. Rujan 2022. 18:35

lynard

Pozdrav svim trudnicama, redovno vas citam ali nisam bas aktivna. Moze mi netko dati info oko doznake za komplikacije. Danas sam dobila prvu doznaku tj za 9mj no poslodavac mi danas nije uspio izdati onaj R1 obrazac, trebala bi to dobiti u ponedjeljak. Da li je problem ako te papire predam u ponedjeljak (negdje sam procitala da se moze do 5. u mjesecu)? Na telefon mi se u hzzo danas nije nitko javio. :/ takoder me zanima da li je svejedno u kojem uredu u zagrebu predajem ili ide nekako po adresi stanovanja? Hvala!! ☺️

Meni se nitko nikad nije javio na tel, a saljem u onaj ured prema svojoj adresi (to ima na netu). Nece ti bas nitko ni odgovoriti na mail, ja se uvijek zacudim kako sjedne 20. u mjesecu🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 19:04

razigrana

Uuuu, nice! Mislila sam da ce mi se drugih 6 mj. smanjiti placa, ali izgleda da nece 😅. Znaci dobivat cu godinu dana punu placu. Super!

A da ali ako imas dodatke na plaću kao ja onda nije puna 😑 ali svakako bolje 😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    30. Rujan 2022. 19:10

BlairWaldorf

razigrana

A da ali ako imas dodatke na plaću kao ja onda nije puna 😑 ali svakako bolje 😍

Da ide samo osnovna placa, i meni ce bit oko 1500 kn manja bez tih dodataka, al opet bolje nego kako je bilo prije

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    30. Rujan 2022. 20:06

ancy2010

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

Cure koje mislite nesto uzimati od djecije opreme Cybex imate 15% popusta u srijedu 5.10. na malizakladi.hr

Ja gledala al mi nazalost moje jaje i baza nisu na akciji - ofkors 🤦‍♀️

A bemu misa 😒 10 mj se mjesec mama beba i trudnica pa budu sigurno jos kakvi popusti

Nazalost mi prekasno te sajmove split i zg cekat jer se ova jaja jos ondacekaju od dobavljaca 😏 Pa da imam s cime van iz bolnice😂

Al dobro, sta je tu je 😀

Ima li ti ih u babycentru? U sridu je zuta srida u citya pa bude 15% popusta na sve

Ima ali ne daju na cybex platinum popust 😏 Al hvala 😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    30. Rujan 2022. 20:06

lynard

Pozdrav svim trudnicama, redovno vas citam ali nisam bas aktivna. Moze mi netko dati info oko doznake za komplikacije. Danas sam dobila prvu doznaku tj za 9mj no poslodavac mi danas nije uspio izdati onaj R1 obrazac, trebala bi to dobiti u ponedjeljak. Da li je problem ako te papire predam u ponedjeljak (negdje sam procitala da se moze do 5. u mjesecu)? Na telefon mi se u hzzo danas nije nitko javio. :/ takoder me zanima da li je svejedno u kojem uredu u zagrebu predajem ili ide nekako po adresi stanovanja? Hvala!! ☺️

Do 5. u mjesecu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ivana.s
    30. Rujan 2022. 21:00

lynard

Nista nije cudno da se ne javljaju 😁 Tako je, do 5. u mjesecu 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

razigrana
    30. Rujan 2022. 21:16

Sigurna sam da ste ovu temu vec prosle, ali daleko mi je vracati se nekoliko stranica unazad. Sto ste odlucili za maticne stanice iz pupkovine?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Kokili
    30. Rujan 2022. 21:25

razigrana

Sigurna sam da ste ovu temu vec prosle, ali daleko mi je vracati se nekoliko stranica unazad. Sto ste odlucili za maticne stanice iz pupkovine?

Darivanje-papire ispunila;drzat fige da ne bude vikend i ne bude komplikacija za ne dat 🙃

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Angeleyes
    30. Rujan 2022. 23:20

Vezano za aktivnost beba, ocito sve panicarimo ako ne osjetimo pokrete neko vrijeme. A bebe odmaraju, nije ni njima svaki put do nekih aktivnosti. 😄 Kao ni nama... Mene je moj beban izlupao jutros toliko da sam legla na bok da smiri nogice jer je to pocelo bit mrvu bolno/nelagodno. A sad kao da ne postoji, gospodin lipo spava. Samo trzne ako pocnem mazit stomak. Postaju mali ljudi i bas je interesantno pratit taj cijeli proces, kako su drugaciji iz dana u dan i kako vec reagiraju na neke podrazaje. 🥰  

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.