Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 13:47

Lakse mi je kad znam da nisam jedina ! Evo ja sam stigla doma, premorena već od šetnje i bistrenja misli... popila kavu, kupila haljinu i naušnice i malo sam bolje. Izaslo 🌞
    I tako šetam ja i odjednom se ja prepametna sjetih da nisam doznake uzela i poslala (ne znam di mi je mozak ) i zovi muža da ide po njih .... 😵samo je rekao ok valjda u strahu da ne bi popizdila i danas. Eto tako 🤷 skuhati ću ručak uskoro i to vam je to cure od mene za danas ... Kasnije isključivo kauč. Odlučila sam potražiti spremačicu da mi očisti kompletno stan kada pofarbamo jer ja ne mogu to sve sama a muž nije dovoljno pedantan 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Ana_
    30. Rujan 2022. 14:13

Vidim poplavu lošeg raspoloženja... U istom takvom sam i ja. Sve mi je bezveze, osjećam se bezvoljno, krenem nešto radit pa odustanem, mogu cijeli dan provesti na kauču.. Sad strepim jer mi je pas nešto bolestan, a obožavam ga. Nadam se najboljem, i vjerujem da će se i moje raspoloženje popraviti kad mi kažu da je on dobro ❤️
    Jučer smo naručili ormar za dj. sobu, komodu imamo neku otprije pa nećemo kupovati, moramo konačno odlučiti koja ćemo kolica i kupiti krevetić, a za robicu lako riješim 😄

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

• Salvatore19
    30. Rujan 2022. 14:45

NanaJ

Angeleyes

Salvatore19

Hahah, mislim da ti treba jedan veliki soping za bebaca i kavice u pauzama (s nekom tortom) da poprave raspolozenje.
    Ja sam bas nestrpljiva, i stalno govorim svom "idemo, idemo. " Ne. Ne da mu se, ima vremena. Onda kad ode, vidim da jedva ceka izaci van iz trgovine, a ja bi sve pregledala, pa usporedila, pa sta mislis o ovom, a mozda ovo? I onda on izade van i ceka me ispred 🤣 pa sam zakljucila da je najbolje uzet pare i otici sam i pokupobat sve. Jucer sam tako, kupila hrpu tog sto je jos nedostajalo, sad samo jos par stvari i to je to.

Ajme ovo je i moj život, ne može trpit da provede više od 2 min u trgovini. Ako nema za sjest onda izađe vani, a ako ima onda sjedne i scrolla po mobitelu. I tako uvijek isto
    A na loše raspoloženje meni vrijeme utječe, teški meteoropat. Danas bi npr samo spavala, iako sam okej spavala noćas. Mrtva umorna, jedva kolač napravila. Tako da, sve vas razumim! Treba još izgurat ovo, kod mene spremanje tek počinje za 10ak dana, treba mi recept kako muža angažirat.

Ovo je kao da si mog muza opisala 😂 prosli put me je dr pitala a gdi vam je muz 😂😂 reko vani u auto ne zeli on smetat korona bla bla a ona meni ma neeee slobodno nek ude a ja si mislim nije on tako ko ja nemojte me krivo shvatit veseli se on slikicama pogotovo ali on je takav ne pokazuje emocije ko ja 🤷🏻‍♀️ mislim da si on jos nije poslozio da za 2 i pol mjeseca dolazi bebac ali njima je to sve i drugacije mi osjecamo bebice nosimo ih drugacija je to povezanost u samom pocetku. Najbolji recepr ti je ovaj: bez njega u soping uzmi pare i bjezi 😂😂 tako sam ja. Ove vece stvari smo “skupa” kupili s tim da sam ja sve detaljno proucila i doslovno dosla u ducan i rekla dajte mi to to i to, a on je izjurio iz ducana ko da ga vragovi svi gone dok je platio 😅 Robicu i ove higijenske potrepstine cu na kraju 10 mj jer mi mama dolazi pa cu s njom sve pripremit do kraja i oprat.

Hahah, ista stvar! Plati i pobjegne van 🤣 
    A za preglede ide sa mnom, i vozi me i ceka, ali ne ulazi u ordinaciju. Veli neka, cekat cu ja vani 🤣 tko zna sta misli da se dogada unutra hahah
    Samo kad izadem me pita jel sve ok, i to je to

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    30. Rujan 2022. 15:00

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.
    https://ibb.co/NFwhfNF

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Večer 🥰 BlairWaldorf sutra ću slikat pa postavim slikicu ☺️

Ajde 🥰 ja stigla u Zagreb☕ odmah me dočekala kiša i prava pravcata jesen. 🤷 vadim jesensku garderobu što me veseli, naručila kroz ljeto hrpu toga 🥰
    Muž je uganuo nogu, boli ga i lose je raspoložen trpim ga jučer cijeli dan navečer sam popizdila na njega i onda naravno imala griznju savjesti zbog bebača i za sve okrivila njega. 🤷🙈🙈
    Mene hvala bogu nista ne boli ali nisam vise toliko mobilna, trbuh raste manje toga mogu i za sve ga trazim da mi pomogne sto me posebno nervira (pogađate nisam dobre volje danas 🤣)plus nikako da krenemo s ličenjem stana, prijatelj odugovlači …..nemam za bebača jos nista spremno a on kako ćemo lako ćemo. Ok, to je donekle i moj stav ali jučer mi se nakupilo 😑

BlairWaldorf 😅 joj šta je to nešto u ovoj kiši i oblacima i ja se ne osjećam dobro 😭išla sam nositi papire u HZZO pa u ljekarnu pa sam prošetala do dječjih dućana ali nisam ništa lijepo našla 😅ali shopping riješi sve 😅🤣🤣🤣i svu ljutinu makne bar meni 😂😂😂 uglavnom ja sam danas plakala jer ne osjećam bebu ko jučer 😅nije mi se vratila ujutro toliko 😭 postaviti ću sliku sobice ma da još fale neke stvari dekoracije ali to ću ovaj mjesec i htjela sam vas pitati šta znate o porodiljnoj naknadi kako to ide?

snowwhite1410
    30. Rujan 2022. 15:02

Salvatore19

NanaJ

Angeleyes

Salvatore19

Hahah, mislim da ti treba jedan veliki soping za bebaca i kavice u pauzama (s nekom tortom) da poprave raspolozenje.
    Ja sam bas nestrpljiva, i stalno govorim svom "idemo, idemo. " Ne. Ne da mu se, ima vremena. Onda kad ode, vidim da jedva ceka izaci van iz trgovine, a ja bi sve pregledala, pa usporedila, pa sta mislis o ovom, a mozda ovo? I onda on izade van i ceka me ispred 🤣 pa sam zakljucila da je najbolje uzet pare i otici sam i pokupobat sve. Jucer sam tako, kupila hrpu tog sto je jos nedostajalo, sad samo jos par stvari i to je to.

Ajme ovo je i moj život, ne može trpit da provede više od 2 min u trgovini. Ako nema za sjest onda izađe vani, a ako ima onda sjedne i scrolla po mobitelu. I tako uvijek isto
    A na loše raspoloženje meni vrijeme utječe, teški meteoropat. Danas bi npr samo spavala, iako sam okej spavala noćas. Mrtva umorna, jedva kolač napravila. Tako da, sve vas razumim! Treba još izgurat ovo, kod mene spremanje tek počinje za 10ak dana, treba mi recept kako muža angažirat.

Ovo je kao da si mog muza opisala 😂 prosli put me je dr pitala a gdi vam je muz 😂😂 reko vani u auto ne zeli on smetat korona bla bla a ona meni ma neeee slobodno nek ude a ja si mislim nije on tako ko ja nemojte me krivo shvatit veseli se on slikicama pogotovo ali on je takav ne pokazuje emocije ko ja 🤷🏻‍♀️ mislim da si on jos nije poslozio da za 2 i pol mjeseca dolazi bebac ali njima je to sve i drugacije mi osjecamo bebice nosimo ih drugacija je to povezanost u samom pocetku. Najbolji recepr ti je ovaj: bez njega u soping uzmi pare i bjezi 😂😂 tako sam ja. Ove vece stvari smo “skupa” kupili s tim da sam ja sve detaljno proucila i doslovno dosla u ducan i rekla dajte mi to to i to, a on je izjurio iz ducana ko da ga vragovi svi gone dok je platio 😅 Robicu i ove higijenske potrepstine cu na kraju 10 mj jer mi mama dolazi pa cu s njom sve pripremit do kraja i oprat.

A za preglede ide sa mnom, i vozi me i ceka, ali ne ulazi u ordinaciju. Veli neka, cekat cu ja vani 🤣 tko zna sta misli da se dogada unutra hahah

Moj  meni isto stvara nervozu kada smo kupovali jaje ja nisam stigla vidjeti ništa osim jajeta 😂😂😂 stalno me požuruje 🥺😩a ja volim vidjeti stvari 😅 drugi put idem sama sve ću sama kupiti jer nema živce za gledanje po dućanu😭

NanaJ
    30. Rujan 2022. 15:37

Salvatore19

NanaJ

Angeleyes

Salvatore19

Da tako i moj, na svaki pregeld ide ali je u autu 😂 i ceka poruku da je sve ok i slike da mu donesem 😂😂
    Moj je bio sa 9 tjedana na pregledu pustili su ga i tak je bio tiho i piljio je samo u jednu tocku da su i dr i sestra mislili da ce se srusit unutra 😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 15:46

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Ajde 🥰 ja stigla u Zagreb☕ odmah me dočekala kiša i prava pravcata jesen. 🤷 vadim jesensku garderobu što me veseli, naručila kroz ljeto hrpu toga 🥰
    Muž je uganuo nogu, boli ga i lose je raspoložen trpim ga jučer cijeli dan navečer sam popizdila na njega i onda naravno imala griznju savjesti zbog bebača i za sve okrivila njega. 🤷🙈🙈
    Mene hvala bogu nista ne boli ali nisam vise toliko mobilna, trbuh raste manje toga mogu i za sve ga trazim da mi pomogne sto me posebno nervira (pogađate nisam dobre volje danas 🤣)plus nikako da krenemo s ličenjem stana, prijatelj odugovlači …..nemam za bebača jos nista spremno a on kako ćemo lako ćemo. Ok, to je donekle i moj stav ali jučer mi se nakupilo 😑

BlairWaldorf 😅 joj šta je to nešto u ovoj kiši i oblacima i ja se ne osjećam dobro 😭išla sam nositi papire u HZZO pa u ljekarnu pa sam prošetala do dječjih dućana ali nisam ništa lijepo našla 😅ali shopping riješi sve 😅🤣🤣🤣i svu ljutinu makne bar meni 😂😂😂 uglavnom ja sam danas plakala jer ne osjećam bebu ko jučer 😅nije mi se vratila ujutro toliko 😭 postaviti ću sliku sobice ma da još fale neke stvari dekoracije ali to ću ovaj mjesec i htjela sam vas pitati šta znate o porodiljnoj naknadi kako to ide?

Doznake šaljem na mail i u HZZO i na posao. 
    Ali kod doktora moram po njih fizički 😵
    Bebice nisu svaki dan isto aktivne, ja isto osluskujem ako ne čujem koji sat jer sam tad u pokretu pa ne osjetis toliko odmah neka nervoza 🤷😑 
    za porodiljni se prijavljujemo 45 dana prije ako sam dobro upamtila i onda imamo osnovnu plaću ? Ja imam dobre dodatke na plaću ali to neću dobiti ali opet bolje nego 4250 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    30. Rujan 2022. 15:46

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

https://hzzo.hr/rodiljne-i-roditeljske-potpore

Gledas dio pod rodiljna naknada. 100% place ako si zaposlena do djetetovih 6 mjeseci zivota, otvara se od 45-28 dana prije termina poroda. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 15:47

Cure koje imaju gestacijski, žao mi je ... Znam koliko je tesko suzdrzati se. Držte se ! A nakon poroda čokoladu za čokoladom 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 15:50

ribic

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

https://hzzo.hr/rodiljne-i-roditeljske-potpore

Gledas dio pod rodiljna naknada. 100% place ako si zaposlena do djetetovih 6 mjeseci zivota, otvara se od 45-28 dana prije termina poroda.

Što nije po novom zakonu cijela godina 100 posto plaće i novost je 10 dana rodiljnog za očeve. S time da treba ovo za očeve treba 15 dana prije najaviti poslodavcu i poslati HZZO papire sa ispisom 6 zadnjih plaća isto toliko prije tako da pazite na to kad će vam partneri planirat 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.