Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancy2010
    29. Rujan 2022. 12:06

Nameone

NanaJ

Mi smo uzeli i jaje s bazom koje ce biti u mom auto posto cu ja biti s malim skoro cijeli dan sama jer muz radi i vise cu s njim okolo laufat a za njegov auto koji nam sluzi za duza putovanja smo odmah uzeli i autosjedalicu koja ide od 0-4g s tim da ova ima nivelator u sebi tako da nije problem s njom postic kut od 45 za pocetak dok je jos jako malo. Meni uopce baza s jajetom ne zauzme puno mjesta u auto a i nije ga ni komplicirano demontirat i montiran u drugi auto ili ako treba bas sva straznja klupa da se sklopi i da u gepek

Da nije tesko sada kada te ne ceka vrišteca beba, kolica, sklopi rasklopi, košara, torba sa milijun stvari. Jos ako je kisa, snijeg, bura, hladno… Sjetit cete me se sto sam vam pisala😅😅. Vjerujte najbolje je gledati praktičnost svega, dvije trecine od stvari koje kupite nece vam trebati, tj. bit ce ih nepraktično koristiti.

A di su one bebe koje ne vole voznju, pa nemos s njima nigdi od vristanja, plakanja, povracanja🙈😅 ja sam isto koristila samo jaje bez baze tako da bi je nekad stavila naprid kraj sebe kad bi same isle negdi iako je ona uvik bila mirna i voli se vozit od pocetka..
    Za prakticnost se slazem, sta jednostavnije to bolje, ionako svako malo izmisljaju neke nove stvari, dodatke nepotrebne

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

santina
    29. Rujan 2022. 12:36

Nameone

NanaJ

Mi smo uzeli i jaje s bazom koje ce biti u mom auto posto cu ja biti s malim skoro cijeli dan sama jer muz radi i vise cu s njim okolo laufat a za njegov auto koji nam sluzi za duza putovanja smo odmah uzeli i autosjedalicu koja ide od 0-4g s tim da ova ima nivelator u sebi tako da nije problem s njom postic kut od 45 za pocetak dok je jos jako malo. Meni uopce baza s jajetom ne zauzme puno mjesta u auto a i nije ga ni komplicirano demontirat i montiran u drugi auto ili ako treba bas sva straznja klupa da se sklopi i da u gepek

Da nije tesko sada kada te ne ceka vrišteca beba, kolica, sklopi rasklopi, košara, torba sa milijun stvari. Jos ako je kisa, snijeg, bura, hladno… Sjetit cete me se sto sam vam pisala😅😅. Vjerujte najbolje je gledati praktičnost svega, dvije trecine od stvari koje kupite nece vam trebati, tj. bit ce ih nepraktično koristiti.

Slazem se s tobom. Ali svako zeli najbolje za svonu bebu, pa onda krene sa svim cudesima. A na kraju je realnost akroz druga. Ali valjda to svaki roditelj mora proci. A i svi smo razliciti.
    Ja npr prematalicu i gnijezdo nikad ne bih kupila. Nisu mi nit ce mi biti potrebni. A vidim da su neki odmah to kupovali, a neki i dosta to koristili. Svi smo razliciti, pa onda  eka si svako proba

• ribic
    29. Rujan 2022. 12:47

Vidis meni sve frendice rekle da bez prematalice si nisu mogle zivot zamislit i da bi si kicmu potrgale kad bi sam kod nekog bile u gostima pa na krevetu trebale prematati. Samo jedna je imala podlogu da stavi na kinderbet (jer jbg nije imala fizicki gdje u stan staviti) al da je imala bi kupila. Al vjerujem da sve individualno. 

Gnijezdo cemo jedno posudit pa ak vidimo da im ok onda cemo drugo jos kupit. Prakticno mi za prek dana (dok su skroz mali) pa da mi u boravku pod nadzorom. Al velim, posudeno pa cemo vidjet.

Ja pokusavam racionalizirat na one stvari koje mi olaksavaju zivot (brze, lakse, spretnije)….

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Nameone
    29. Rujan 2022. 12:51

santina

Nameone

NanaJ

Slazem se s tobom. Ali svako zeli najbolje za svonu bebu, pa onda krene sa svim cudesima. A na kraju je realnost akroz druga. Ali valjda to svaki roditelj mora proci. A i svi smo razliciti.
    Ja npr prematalicu i gnijezdo nikad ne bih kupila. Nisu mi nit ce mi biti potrebni. A vidim da su neki odmah to kupovali, a neki i dosta to koristili. Svi smo razliciti, pa onda eka si svako proba

Iako cu sada dobiti drugo dijete prematalicu sam proslijedila jer nisam ju sve u svemu 10 puta koristila, nekako je uvijek bilo presvlacenje prije hranjenja i to bi na krevetu ili kaucu napravila jer je meni bilo jednostavnije. Kasnije kad se oni krenu micat i krevet bude opasan a kamoli prematalica, jedan okret i na podu su. Ali kao sto kazes ima nas razlicitih i netko dijete od 2 godine presvlaci u prematalici.

• ribic
    29. Rujan 2022. 13:06

Tak je…. Svatko si treba posloziti onak kak je njemu lakse…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Ajetam
    29. Rujan 2022. 14:34

I ja bih se nadovezala za bazu - evo koristim ju godinu i pol, i za jaje i sad za autosjedalicu, i koristic cu jos jednu bazu za jeje kad se rodi beba (Cybex z baza i cloud Z jaje i Sirona AS) i ako mi se nesto pokazalo prakticnim je upravo baza koja mi omogucuje zakretanje prilikom postavljanja, ako sam u gradu i guzva je i slicbo mogu kroz drugu stranu uci u auto i okrenuti si bazu i tako namjestiti bebu, osim toga senzori koji mi kazu jel sve ok mi znace jako jako puno jer se ipak radi o sigurnosti u prometu. I po kisi i guzvi i uz pune torbe meni je baza zaista olaksala vezanje pojasevima, vjerujem da se da naviknuti i na to naravno ali cinjenica je da je ovo jednostavnije i elegantniie rjesenje. 

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

Ajetam
    29. Rujan 2022. 14:40

ribic

Vidis meni sve frendice rekle da bez prematalice si nisu mogle zivot zamislit i da bi si kicmu potrgale kad bi sam kod nekog bile u gostima pa na krevetu trebale prematati. Samo jedna je imala podlogu da stavi na kinderbet (jer jbg nije imala fizicki gdje u stan staviti) al da je imala bi kupila. Al vjerujem da sve individualno.

Gnijezdo cemo jedno posudit pa ak vidimo da im ok onda cemo drugo jos kupit. Prakticno mi za prek dana (dok su skroz mali) pa da mi u boravku pod nadzorom. Al velim, posudeno pa cemo vidjet.

Ja pokusavam racionalizirat na one stvari koje mi olaksavaju zivot (brze, lakse, spretnije)….

Ribic ni ja ne mogu zamislti prematanje bez prematalice, na moru sam ga prematala na krevetu pa je bjezao jer mu je to bilo super zabavno a ja se lomila. Mi imamo ikea mylra prematalicu i super je, u njoj drzim i djecje rucnike i kozmetiku a kasnije se taj dio koji strsi makne i imamo normalnu komodu. Osim toga, takve stvari uvijek mozemo prodati, mi smo imali Sundvik prematalicu i ormar i u roku od par dana kak sam ih oglasila su se prodali. U biti, ja te podrzavam za prematalicu :)

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

• Nameone
    29. Rujan 2022. 14:50

Ajetam

I ja bih se nadovezala za bazu - evo koristim ju godinu i pol, i za jaje i sad za autosjedalicu, i koristic cu jos jednu bazu za jeje kad se rodi beba (Cybex z baza i cloud Z jaje i Sirona AS) i ako mi se nesto pokazalo prakticnim je upravo baza koja mi omogucuje zakretanje prilikom postavljanja, ako sam u gradu i guzva je i slicbo mogu kroz drugu stranu uci u auto i okrenuti si bazu i tako namjestiti bebu, osim toga senzori koji mi kazu jel sve ok mi znace jako jako puno jer se ipak radi o sigurnosti u prometu. I po kisi i guzvi i uz pune torbe meni je baza zaista olaksala vezanje pojasevima, vjerujem da se da naviknuti i na to naravno ali cinjenica je da je ovo jednostavnije i elegantniie rjesenje.

Napisala sam da je nezgodno svakodnevno montiranje i razmontiravanje baze kada prostor u autu treba za druge stvari ili vise osoba. Razmisljanje unaprijed prije nego izađem dal moram ili ne moram montirati bazu, pa kada sam sama da me vrišteca beba ceka. Kada baza ima mogucnost stajati bez diranja onda ok. Također sa drugom bebom mislim da necu koristiti bazu za jaje, biti ce montirana samo za veliku sjedalicu tako da i ja imam mogucnost sjesti nazad ako bude potrebno, ili staviti jaje na prednji sic ako bude potrebno. Neke bebe su ok u voznji i nije svako dijete isto. Mi imamo kaos kad moramo ici negdje i sada kada zamisljam da mi oboje sjede sami nazad dozivim slom😅, tako da vjerojatno necu zauzeti cijelo sjediste bazama. A sa blizancima je to ipak druga priča i druga vrsta borbe😐😅.

• Lusi
    29. Rujan 2022. 16:56

Ej curke danas sam 24+3, bili smo na pregledu, sve je u najboljem redu. Dolazi nam curka 💖🥰
    Mjerili su i bebine otkucaje i bas je to divan osjecaj cuti kako kuca srce tvoje bebe 🥰🥰🥰

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

• inesss
    29. Rujan 2022. 17:01

Lusi

Ej curke danas sam 24+3, bili smo na pregledu, sve je u najboljem redu. Dolazi nam curka 💖🥰
    Mjerili su i bebine otkucaje i bas je to divan osjecaj cuti kako kuca srce tvoje bebe 🥰🥰🥰

Bravooo superr 😍

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.