Joj čitam sve i ne vjerujem da smo došli do ove faze da se pere, pegla i privodi sve kraju 🥰🙈 sretna sam, uzbuđena, strah me... ma sve mi je. Ušla sam u 30.-ti tjedna i zadnjih par dana osjećam se tromo nekako
Evo ovako to funkcionira
https://ibb.co/Tr4XNvD
Kos za pelene je super stvar, i mi imamo Twist & Click i stvarno nema smrada, a tih kazeta (vreca za kos) za kos ima u Babby centru i puno je povoljnije uzeti pakiranje po tri kom nego po dva ili pojedinacno. Jedino se nemojte zeznuti kao ja na pocetku pa bih, kad bih praznila kos, bacila cijelu kazetu, jer ima u njoj jos vrece dovoljno za dva punjenja kosa🙈 mene je muz vidio kako sve sibam u smece i sokirao se😝
Ee super hvala za info 😁
Bas sam ponosna kakav sam soping obavila i dobila dosta velik popust 🫣 a nisam ni znala da je danas snizeno nego ulazim i vidim natpis. Mislim si ajde da i ja nest nekad ubodem 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Neka ste spremne vi ste sve vidim po potpisu dosta suze trudne od mene,vidim da pocinjete vec s terminima u 11 mjesec,meni je termin tek sredinom prvog imam ja jos sta gurati
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Neka ste spremne vi ste sve vidim po potpisu dosta suze trudne od mene,vidim da pocinjete vec s terminima u 11 mjesec,meni je termin tek sredinom prvog imam ja jos sta gurati
Duze
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Evo i meni stigla kolica, gledam ih i ne vjerujem 🤣🤣
Je li još kome tako od vas koje čekate 1. bebu? Još mi se nekako i čini sve rano, ali 30. tjedan pa ono, nije za zafrkanciju više. Ostalo kupujemo u 10.mj. Najgore mi se (od priprema) čini spremit tu torbu za rodilište 🙄
U svakom slučaju, kolica 3u1 + izofix bazu još uzela, predivna su mi i nadam se da će bit korisna.
--
Netko je spominjao snove, evo ja baš svašta sanjam. Dovoljno mi da zatvorim oči, odmah se nešto vrti po glavi i kasnije se uopće ne sjećam što je bilo. Baš nikad nisam toliko sanjala kao sada u trudnoći. I troma također, jedva išta napravim i sve traje 😅 Bit će bolje, još malo... Sve smo tu negdje!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Evo i meni stigla kolica, gledam ih i ne vjerujem🤣🤣
Je li još kome tako od vas koje čekate 1. bebu? Još mi se nekako i čini sve rano, ali 30. tjedan pa ono, nije za zafrkanciju više. Ostalo kupujemo u 10.mj. Najgore mi se (od priprema) čini spremit tu torbu za rodilište🙄
U svakom slučaju, kolica 3u1 + izofix bazu još uzela, predivna su mi i nadam se da će bit korisna.
–
Netko je spominjao snove, evo ja baš svašta sanjam. Dovoljno mi da zatvorim oči, odmah se nešto vrti po glavi i kasnije se uopće ne sjećam što je bilo. Baš nikad nisam toliko sanjala kao sada u trudnoći. I troma također, jedva išta napravim i sve traje😅 Bit će bolje, još malo… Sve smo tu negdje!
Nije rano,pa ostalo ti je malo vise od dva mjeseca ,ajde nam posalji slikice kolicaa
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Je li još kome tako od vas koje čekate 1. bebu? Još mi se nekako i čini sve rano, ali 30. tjedan pa ono, nije za zafrkanciju više. Ostalo kupujemo u 10.mj. Najgore mi se (od priprema) čini spremit tu torbu za rodilište🙄
–
Netko je spominjao snove, evo ja baš svašta sanjam. Dovoljno mi da zatvorim oči, odmah se nešto vrti po glavi i kasnije se uopće ne sjećam što je bilo. Baš nikad nisam toliko sanjala kao sada u trudnoći. I troma također, jedva išta napravim i sve traje😅 Bit će bolje, još malo… Sve smo tu negdje!
Nije rano,pa ostalo ti je malo vise od dva mjeseca ,ajde nam posalji slikice kolicaa
Evo kolica: https://ibb.co/Zg8B7Q3 🥰
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Duze
A racunaj da ce te vjerojatno drzat max do 37-38tt. Ne budes do termina, to svakako😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
–
Evo kolica:https://ibb.co/Zg8B7Q3 🥰
Preslatka su❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Duze
A racunaj da ce te vjerojatno drzat max do 37-38tt. Ne budes do termina, to svakako😂
E da mogli bi lako za novu godinu
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji