Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    15. Rujan 2022. 07:27

Ajetam

buhtlica23

Evo ovako to funkcionira
    https://ibb.co/Tr4XNvD

Kos za pelene je super stvar, i mi imamo Twist & Click i stvarno nema smrada, a tih kazeta (vreca za kos) za kos ima u Babby centru i puno je povoljnije uzeti pakiranje po tri kom nego po dva ili pojedinacno. Jedino se nemojte zeznuti kao ja na pocetku pa bih, kad bih praznila kos, bacila cijelu kazetu, jer ima u njoj jos vrece dovoljno za dva punjenja kosa🙈 mene je muz vidio kako sve sibam u smece i sokirao se😝

A koliko iskoristenih pelena ide u tu jednu kazetu i koliko kostaju te zamjenske? Cisto da si izracunam trosak jer cu imati dvije male pokakane guze 😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

santina
    15. Rujan 2022. 07:31

buhtlica23

Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
    Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala

Ja sam koristila sve moguce djecije, od Frosha, Violete, Eccoegg, Chicco. Ali nekako mi je najdrazi Frosh. Ne znam reci zasto, samo imam osjecaj da mu najvise vjerujem.

Tina0409
    15. Rujan 2022. 07:42

Jutro cure,
    Neznam koja je jučer spominjala twistshake kadicu.Od danas je na popustu pa si odite pogledati.✌🏻

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Ajetam
    15. Rujan 2022. 08:00

A ja sad praznim cca jednom tjedno, kad ide smece, a 4-5 pelena dnevno mijenjamo, a kazeta nam traje 3 tjedna cca. Tri kom su nekih 240 kn, a meni su te tri dovoljne za preko dva mj, stane dosta u kantu jer ih napravi kao u male kobasice :-))

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

santina
    15. Rujan 2022. 08:06

Satsuke imamo Omron C28 P. I zadovoljni smo. Ako budes uzimala npr ovaj, prati da je okrugli (to je nova serija) gdje inhalacija moze ici i lezeci. Ne znam kako, ali tako procitah. A super je nocu kad beba spava. Ovako je moras dizsti u krilo, sjedeci polozaj.
    Buhtlica9 mi smo najobicniju kadicu. I mislim da smo je dosta rano izbacili iz upotrebe. Ispocetka bebu drzis u rukama i polijevas. Poslije smo kupili neki kepek koji se stavi u kadicu kad beba ojaca, u neku polusjedeci polozaj, kad prosjedi sjedi sama, a mi smo je ubrzo prebacili na tusiranje. Svakako bih opet savjetovala obicnu, ali druge nisam probala, pa ne mogu tvrditi.

J_Lo
    15. Rujan 2022. 08:09

Jutro cure, dolazim sa druge teme, a vidim da ima poznatih i ovdje ☺️
    Polako ćunse koliko stignem uključiti ovdje 😁
    Zanima me koristite li jastuk za trudnice. Do sada nisam imala problema sa spavanjem, ali zadnjih nekoliko dana se dosta teško namještam i to spavanje na boku me ubije. Jučer mi je prija rekla da obavezno naručim taj jastuk.
    Imate kakve preporuke? 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• inesss
    15. Rujan 2022. 08:15

J_Lo

Jutro cure, dolazim sa druge teme, a vidim da ima poznatih i ovdje ☺️
    Polako ćunse koliko stignem uključiti ovdje 😁
    Zanima me koristite li jastuk za trudnice. Do sada nisam imala problema sa spavanjem, ali zadnjih nekoliko dana se dosta teško namještam i to spavanje na boku me ubije. Jučer mi je prija rekla da obavezno naručim taj jastuk.
    Imate kakve preporuke?

Odlican ja uvijek na njemu spavam,meni je sestra dala bas veliki ,a ne sjeca se gdje je narucila,meni je spas 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ikica_90
    15. Rujan 2022. 08:29

J_Lo ja sam u baby centeru uzela ovaj https://www.babycenter.hr/theraline-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-original-190-cm-bamboo-bear-878117.html i meni je odličan. Isto sam imala bolove u bokovima i kukovima, ali od kad sam ga uzela puno mi je bolje. Super mi je kaj je punjen tim micro kuglicom, a ne vatom jer ovako se on oblikuje po tvom tijelu 😁

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Magnolija28
    15. Rujan 2022. 08:46

Ja sam isto neki uzela u baby centru, ne bi mogla bez njega čudo je 🤩🤩

• ribic
    15. Rujan 2022. 09:01

Ja sam uzela u etheralu. Sad vidim da su na akciji.

Tamo sam i tetre uzela jer opcenito hvale njihove materijale i bla bla.

Jastuk super (doduse nije da sam drugi ikad imala pa da mogu usporedit). Navlaka je periva i uzmi svakako onaj veliki. Koristim od 12tt kak je veci trbuh od starta.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.