Ajme pa vi ste spremne ,ja jedino imam trudnicki jastuk 😂😂😂
Bome kreni polako. Jer vec s 25tt krene bit tesko. A curke vele iza 30tt fakat sve tesko jer smo velicinom tad ko jednoplodna u terminu.
Mislim, ja nisam jos puno tog kupila al sam odabrala (vecinom) sto cu pa mogu online ili poslat muza.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bome kreni polako. Jer vec s 25tt krene bit tesko. A curke vele iza 30tt fakat sve tesko jer smo velicinom tad ko jednoplodna u terminu.
Mislim, ja nisam jos puno tog kupila al sam odabrala (vecinom) sto cu pa mogu online ili poslat muza.
E znam plus sto mi kazu da moze u ginekolog rec da treba mirovat zadnja dva mjeseca nikad se ne zna
12.5.+
Dvojajcani blizanci
E znam plus sto mi kazu da moze u ginekolog rec da treba mirovat zadnja dva mjeseca nikad se ne zna
Jep. Ili ne daj Boze hospitalizacija. Tak da ove vece stvari odi vidjeti/isprobati uzivo.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure danas vam je u Mulleru 15% na baby asortiman. Ja sam kupila aventove bocice set dobila 50 kn popusta i Tommee Tippee twist&clik kantu za pelene. Jedino jos ne znam di cu nac nadopunu za te vrecice 🫣 ali to sam gledala i odusevilo me. Unutra se ubaci pelena i zavrne i onda ne smrde pelene.
Joj sad si me smecem sjetila da nemam pojma kaj cu s tomasevicevim vrecicama i smrdljivim pelenama.
Koliko je taj kos u mulleru?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Cure danas vam je u Mulleru 15% na baby asortiman. Ja sam kupila aventove bocice set dobila 50 kn popusta i Tommee Tippee twist&clik kantu za pelene. Jedino jos ne znam di cu nac nadopunu za te vrecice 🫣 ali to sam gledala i odusevilo me. Unutra se ubaci pelena i zavrne i onda ne smrde pelene.
Joj sad si me smecem sjetila da nemam pojma kaj cu s tomasevicevim vrecicama i smrdljivim pelenama.
Nekih 180 kn i jos 15 % dobijes popusta danas. Uslikam kad dodem kuci.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Svidja mi se to sa smecem da ne smrdi okolo.Jel se ti Buhtlice drzis,evo ja bas danas gledam isto sam se malo zaokružila u trbuhu pa sam ponosna i cila puna sebe😂.Mi imamo toliko puno posla renoviramo svasta,moramo puno toga uzet novoga jos sad pripremati se za blizance,a muz mi je doslovno rastrgan na sve strane uopce ga ne mogu uvatit jos su i njegovi bolesni pa je oko njih pa se svasta skupilo nikako mira
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jep. Ili ne daj Boze hospitalizacija. Tak da ove vece stvari odi vidjeti/isprobati uzivo.
Da ja sam najvise krenila jer se bojim da ce me ostaviti u bolnici obzirom na nalaze. Polako perem danas, do sutra se osusi i onda u vakum vrecu stavit. Kad zavrsimo sa krecenjem i kad obrisem sve police,ladice to poslozim i dobro 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Svidja mi se to sa smecem da ne smrdi okolo.Jel se ti Buhtlice drzis,evo ja bas danas gledam isto sam se malo zaokružila u trbuhu pa sam ponosna i cila puna sebe😂.Mi imamo toliko puno posla renoviramo svasta,moramo puno toga uzet novoga jos sad pripremati se za blizance,a muz mi je doslovno rastrgan na sve strane uopce ga ne mogu uvatit jos su i njegovi bolesni pa je oko njih pa se svasta skupilo nikako mira
Ma mene to odusevilo pogledaj na netu, prefora stvar. Ja se drzim za sada iako mi tlak malo vislji zadnja 2 dana, ali to jer smo imali nekih problema u obitelji. Tj vise sa bolesti blize nam osobe pa izgleda me to malo razdrmalo. Sto se stomaka tice okrugla sam ko loptica, ne vidim si noge uopce 🤣🤣.
Za muza mi je jasno tako i moj, em radi i onda dode kuc pa opet Jovo nanovo, krecimo hodnik trenutno za vikend u planu dnevna i kuhinja i plafon u wc 🫣 tj on kreci ja mogu nadgledati. Ne da mi da se mrdnem. Danas sam cijeli dan sa tom robom proletio mi dan ajme..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo ovako to funkcionira
https://ibb.co/Tr4XNvD
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo ovako to funkcionira
https://ibb.co/Tr4XNvD
Kos za pelene je super stvar, i mi imamo Twist & Click i stvarno nema smrada, a tih kazeta (vreca za kos) za kos ima u Babby centru i puno je povoljnije uzeti pakiranje po tri kom nego po dva ili pojedinacno. Jedino se nemojte zeznuti kao ja na pocetku pa bih, kad bih praznila kos, bacila cijelu kazetu, jer ima u njoj jos vrece dovoljno za dva punjenja kosa🙈 mene je muz vidio kako sve sibam u smece i sokirao se😝
Ozujak 2021. - sinko jedinko
10.01.2023., stize nam seka
Sortiraj odgovore
Najstariji