Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    14. Rujan 2022. 16:58

Kadicu*🤣🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    14. Rujan 2022. 17:02

inesss

buhtlica23

Ajetam

buhtlica23

Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
    Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala

Joj ja jedva cekam prati i slagati robicu :)) ja sam prala s Becutane onim plavim djecjim na pocetku, a onda sam otkrila Lenor Baby i taj mi je savrsen, jedina mana je sto ga ima samo u Mulleru, ali savrsen mi je :)

Ja sam danas napravila nekakvu selekciju. Sve do broja 92 sam ostavila za prati. Da ipak imam za popuniti 2 masine. Posto je moja do 8 kg. A njenu robu ne namjeravam prati sa nasom. Sto se robe tice cini mi se da imam sve. Da ne moram nista kupovati vise. Osim kreme,pelena,maramica,kompresa i tog ostalog.
    Mozda koje stramplice. 😁

Koji si najmanji broj spremila,ja imam najmanji 56 sto sam dobila ,al kazu da Ce to bit preveliko da moram manje brojeve uzet

Nama ce trebat 50 jer su blizanci ipak manje porodajne tezine. Al ja se nisam natrpala s 50. Par komada. A ostalo 56 pa potfrknut i sl.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    14. Rujan 2022. 17:04

buhtlica23

Kadicu*🤣🫣

Pogledaj si rabljene. Mi posudili od frendice aquascale (vaze bebu i mjeri temp vode) i dodatno prek njuskala kupili stalak za nju da si ne potrgamo kicmu 😂

Nemremo bas na stol jer nam stakleni.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    14. Rujan 2022. 17:11

buhtlica23

Kadicu*🤣🫣

Ajme, vi ste ae opremili! 😁 
    Ja mislil kadicu neku obicnu, bez onih dodataka unutra. Tako su mi savjetovali da je najbolje, jer sve drugo samo smeta... 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Satsuke
    14. Rujan 2022. 17:25

buhtlica23

Kadicu*🤣🫣

Braaavo😍😍
    Odlična priprema! Ja sam isto u sličnoj fazi, naručila sam sad i onaj Frida komplet za oporavak nakon poroda i Haakaa izdajalicu. Još nam je ostalo poharati ljekarnu za bebu, fiziološka, inhalator i vitamini. 

Imate kakvu preporuku za inhalator? Gledamo Omronove al ne znamo koji točno🙈

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

buhtlica23
    14. Rujan 2022. 17:53

ribic

inesss

buhtlica23

Ajetam

buhtlica23

Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
    Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala

Joj ja jedva cekam prati i slagati robicu :)) ja sam prala s Becutane onim plavim djecjim na pocetku, a onda sam otkrila Lenor Baby i taj mi je savrsen, jedina mana je sto ga ima samo u Mulleru, ali savrsen mi je :)

Ja sam danas napravila nekakvu selekciju. Sve do broja 92 sam ostavila za prati. Da ipak imam za popuniti 2 masine. Posto je moja do 8 kg. A njenu robu ne namjeravam prati sa nasom. Sto se robe tice cini mi se da imam sve. Da ne moram nista kupovati vise. Osim kreme,pelena,maramica,kompresa i tog ostalog.
    Mozda koje stramplice. 😁

Koji si najmanji broj spremila,ja imam najmanji 56 sto sam dobila ,al kazu da Ce to bit preveliko da moram manje brojeve uzet

Nama ce trebat 50 jer su blizanci ipak manje porodajne tezine. Al ja se nisam natrpala s 50. Par komada. A ostalo 56 pa potfrknut i sl.

Da znam  da su blizanci manji, ali moja preporuka ti je par komada 50 ostalo 56, jer lakse to potfrknit nego davat toliko novaca na nesto sto stvarno jako brzo prerastu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    14. Rujan 2022. 17:55

ribic

buhtlica23

Kadicu*🤣🫣

Pogledaj si rabljene. Mi posudili od frendice aquascale (vaze bebu i mjeri temp vode) i dodatno prek njuskala kupili stalak za nju da si ne potrgamo kicmu 😂

Nemremo bas na stol jer nam stakleni.

Pogledam rabljene. Nisam o tome ni razmisljala.

Salvatore19

buhtlica23

Kadicu*🤣🫣

Ajme, vi ste ae opremili! 😁
    Ja mislil kadicu neku obicnu, bez onih dodataka unutra. Tako su mi savjetovali da je najbolje, jer sve drugo samo smeta…

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• inesss
    14. Rujan 2022. 18:02

Ajme pa vi ste spremne ,ja jedino imam trudnicki jastuk 😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    14. Rujan 2022. 18:14

buhtlica23

ribic

inesss

buhtlica23

Ajetam

buhtlica23

Mozda koje stramplice. 😁

Da znam da su blizanci manji, ali moja preporuka ti je par komada 50 ostalo 56, jer lakse to potfrknit nego davat toliko novaca na nesto sto stvarno jako brzo prerastu.

A znas kaj, ovisi, vecinom se rode do 3 kg (prosjek 2.200-2.800), pa padnu jos u bolnici. I oko 45 cm. Tak da ipak nasi duze nose.

Frendici mala izasla iz 56 nakon 4 mjeseca jer ranije rodena i sitnicka tak bila..

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

buhtlica23
    14. Rujan 2022. 18:23

Cure danas vam je u Mulleru 15% na baby asortiman. Ja sam kupila aventove bocice set dobila 50 kn popusta i Tommee Tippee twist&clik kantu za pelene. Jedino jos ne znam di cu nac nadopunu za te vrecice 🫣 ali to sam gledala i odusevilo me. Unutra se ubaci pelena i zavrne i onda ne smrde pelene.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.