Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    14. Rujan 2022. 15:33

Da, nas je manji pa lakse. A kad idemo kod muzevih onda ionak bebice tu pored nas. Nije ko doma pa ono.

I nas bio na dresuri ali zaigran skroz

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ancy2010
    14. Rujan 2022. 15:38

inesss

ancy2010

Evo nas taman s pregleda, danas 28+1, bebac ima oko 1200g, sve je odlicno..jos uvik je na zadak pa mi je rekla da je ocito odlucija doc na carski, a imat ce i veci opseg glave ko i seka tako da mi vjerojatno carski ne gine..sljedeci pregled 12.10🤗

ancy2010

Evo nas taman s pregleda, danas 28+1, bebac ima oko 1200g, sve je odlicno..jos uvik je na zadak pa mi je rekla da je ocito odlucija doc na carski, a imat ce i veci opseg glave ko i seka tako da mi vjerojatno carski ne gine..sljedeci pregled 12.10🤗

Mislis da se ne moze okrenuti jos dosta puta

Moze, al eto ona to meni na svakom pregledu napomene, kako idu veci teze ce se okretat..vidit cemo kako ce bit do kraja 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    14. Rujan 2022. 15:41

Satsuke

Pozz cure! Nama konačno stigla kolica i ja prezadovoljna! Uzeli smo Cybex Balios S i izgledaju ko bombon!
    Sklopila sam ih sama, nisam mogla izdržati da se suprug vrati s posla, ali bilo je stvarno jednostavno i fizički nezahtjevno.
    Evo ih!https://ibb.co/V2FZP67

Nismo uzimali 3u1 setove tako da smo uzeli posebno i košaru i autosjedalicu i adaptere. Al zasad sve štima. Ja se već pomalo bližim kraju s pripremama, a još dobrih dva i pol mjeseca pred nama. Dosta cura oko mene je rodilo mj/mj i pol ranije pa mi je nekako to ostalo u glavi i imam filing da ću i ja slično, iako znam da taj filing ne znači ama baš ništa hahah. Ali za moj duševni mir je svakako ova organizacija ko melem!

Prekrasna su! Neka si se ti opremila 💪

Ja cu valjda krenuti iduci tjedan s vecim stvarima (kolica i krevetici). Za jaja i baze cekam koji cemo auto uzet da mogu isprobat kad dodu. A prematalicu ne znam jos koju cu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

buhtlica23
    14. Rujan 2022. 15:46

Ajetam

buhtlica23

Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
    Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala

Joj ja jedva cekam prati i slagati robicu :)) ja sam prala s Becutane onim plavim djecjim na pocetku, a onda sam otkrila Lenor Baby i taj mi je savrsen, jedina mana je sto ga ima samo u Mulleru, ali savrsen mi je :)

Ja sam danas napravila nekakvu selekciju. Sve do broja 92 sam ostavila za prati. Da ipak imam za popuniti 2 masine. Posto je moja do 8 kg. A njenu robu ne namjeravam prati sa nasom. Sto se robe tice cini mi se da imam sve. Da ne moram nista kupovati vise. Osim kreme,pelena,maramica,kompresa i tog ostalog.
    Mozda koje stramplice. 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• inesss
    14. Rujan 2022. 15:48

buhtlica23

Ajetam

buhtlica23

Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
    Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala

Joj ja jedva cekam prati i slagati robicu :)) ja sam prala s Becutane onim plavim djecjim na pocetku, a onda sam otkrila Lenor Baby i taj mi je savrsen, jedina mana je sto ga ima samo u Mulleru, ali savrsen mi je :)

Ja sam danas napravila nekakvu selekciju. Sve do broja 92 sam ostavila za prati. Da ipak imam za popuniti 2 masine. Posto je moja do 8 kg. A njenu robu ne namjeravam prati sa nasom. Sto se robe tice cini mi se da imam sve. Da ne moram nista kupovati vise. Osim kreme,pelena,maramica,kompresa i tog ostalog.
    Mozda koje stramplice. 😁

Koji si najmanji broj spremila,ja imam najmanji 56 sto sam dobila ,al kazu da Ce to bit preveliko da moram manje brojeve uzet 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

ancy2010
    14. Rujan 2022. 15:49

Sta se tice pasa mi smo imali maltezera kad mi se rodila Aurora, tada je bija star 11 godina, nazalost morali smo ga uspavat pocetkom ove godine jer je ima tumor na nosu.
    Kad smo izlazile iz rodilišta muz ga je povea sa sobom, odma je dosa do bebe, ponjusija je i nastavija dalje..kad smo dosli doma stavila sam je u krevetic i on je stalno trckara od dnevnog boravka do sobe do krevetica pogleda je i nazad, tako cili dan😅prihvatija je super, stalno je leza blizu nje, cuva je, obozavala je ona njega i on nju..i eto do kraja njegov zivota bili su nerazdvojni, ona ga i danas cesto spomene, nekidan ja sila na kauc, kaze ona, ne tu, tu Luni sidi..ta ljubav između zivotinja i dice je bas posebna..planiramo uzet opet nekog malog pasa al pricekat cemo dok se rodi beba 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

NanaJ
    14. Rujan 2022. 15:51

proljetnica1

Zašto sve perete, peglate, dezinficirate, iskuhavate kad će ih prljavi psi na kraju “šnjofati”?

Na ovo ne mogu ostat tiho. A zasto ih nebi šnjofali?! Ja osobno imam 2 kucna pas i cak su uredniji od nekih ljudi a sama higijena dolazi od samog covjeka netko ima 3 put uredniju i ciscu kucu od onoga koji nema ni pas ni djecu.  A da ne govorim o pozitivnim benefitima za djecu koja odrastaju sa zivotinjama (fina motorika, uce se odgovornosti i tako dalje). Osobno bi prije izbacila tablete tv mobitele iz kuce nego pse. Toliko. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ribic
    14. Rujan 2022. 16:12

NanaJ

proljetnica1

Zašto sve perete, peglate, dezinficirate, iskuhavate kad će ih prljavi psi na kraju “šnjofati”?

Na ovo ne mogu ostat tiho. A zasto ih nebi šnjofali?! Ja osobno imam 2 kucna pas i cak su uredniji od nekih ljudi a sama higijena dolazi od samog covjeka netko ima 3 put uredniju i ciscu kucu od onoga koji nema ni pas ni djecu. A da ne govorim o pozitivnim benefitima za djecu koja odrastaju sa zivotinjama (fina motorika, uce se odgovornosti i tako dalje). Osobno bi prije izbacila tablete tv mobitele iz kuce nego pse. Toliko.

A gle. Netko tko nema psa kao mi ne moze to razumjeti. Al ok, i ne mora. Jbg, nece imat i to je to.

A mi koji imamo znamo za sebe (a to je najbitnije) kako cemo i koji su sve benefiti 😀 I naravno da su nam oni punopravni clanovi naseg kucanstva ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

NanaJ
    14. Rujan 2022. 16:23

ribic

NanaJ

proljetnica1

Na ovo ne mogu ostat tiho. A zasto ih nebi šnjofali?! Ja osobno imam 2 kucna pas i cak su uredniji od nekih ljudi a sama higijena dolazi od samog covjeka netko ima 3 put uredniju i ciscu kucu od onoga koji nema ni pas ni djecu. A da ne govorim o pozitivnim benefitima za djecu koja odrastaju sa zivotinjama (fina motorika, uce se odgovornosti i tako dalje). Osobno bi prije izbacila tablete tv mobitele iz kuce nego pse. Toliko.

A gle. Netko tko nema psa kao mi ne moze to razumjeti. Al ok, i ne mora. Jbg, nece imat i to je to.

A mi koji imamo znamo za sebe (a to je najbitnije) kako cemo i koji su sve benefiti 😀 I naravno da su nam oni punopravni clanovi naseg kucanstva ❤️

Joj na sve mogu ostat tiho ali na takve komentare e i ovo malo kose sto mi je ostalo pocinje mi otpadat hahahaha. Bas me ljute takvi komentari, meni je to na istoj razini razmisljanja kao npr necu voditi dijete u park jer je park prljav 🤦🏻‍♀️😅 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

buhtlica23
    14. Rujan 2022. 16:37

inesss

buhtlica23

Mozda koje stramplice. 😁

Koji si najmanji broj spremila,ja imam najmanji 56 sto sam dobila ,al kazu da Ce to bit preveliko da moram manje brojeve uzet

Imam 3 komada bodija 50, 3 komada bodija 56 onako sa dugim rukavima pamucna. Pa imam jedno 5 komada nekih debljih . Imam jedno 5 komada kratkih rukava bodija 56, i 10 bodija sa dugim rukavima. Hlacica jedno 10 komada vise su kao tajice br 56, 2 broj 50. I onda imam one kompletice iz jednog djela sto su na njih 5 pise od 0-3mj tako da ne znam reci koja je to velicina. I jedno 10 na kojima pise 56.  S tim da na njima ima i za noge onako kao carapice pa se posredini zakopcava. I onda imam hrpe i hrpe 62,68  mislim. Imam 4 pelene za svedsko povijanje. Kupila sam 20 rucnika 30x30 u Ikei za mislim 30 kn za 10 kom. Uzela sam 2 paketa. Tetra pelena imam 10 bijelih, 2 posteljine,2 plahte to planiram kupit mozda jos jedan komplet. Podloga za ispod plahte 2 kom. Kolica kupljena 3u1, njihalica kupljena. Krevetic dobili jedan ali planiramo uzeti neki bolji. Trebam kupiti neki bolji toplomjer, ako neko ima preporuku piste.Izdajalicu mi je dala sestra neku  Chicco. Pa cu vidjeti ako budem trebala neku vecu ili nesto lako kupit. Ovo je za prvu ruku. I trebam kupiti neku ladicu. Mislila sam twistshake ali je 80 eurica. Vjerujem da mogu naci neku drugu za manje novaca. A ovo iskoristiti na bočice ili tako nesto.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.