Jutro,e sad me zanima oni koji imaju pse u kuci ja ih imam 2
Jedan manji i drugi kao tele 🤣🤣 sad me zanima vi koji imate vec bebe gdje ste sa psima jer ja imam strah kad beba dodje da nebih od njih itko skocio na kinderbet..
Ipak mi je sigurnost bebe na 1mjestu..
Dvoriste veliko imam al opet ta zima i sve..
Mi imamo malog psa ali svekar i svekrva imaju velikog i sogorica isto.
Mi cemo ih odmah u jajima spustit da ih posnjofkaju i upoznaju se.
Najcesce ti oni legnu kraj njih i budu cuvari ❤️
Mi cemo isto tako. Cim se vratimo iz bolnice dati mu da ponjuska. Citala sam da nije lose i opcenito, kako se sto kupuje, dati da se upoznaje s tim novim mirisima. Bit cemo jako oprezni, ali nekako nismo za to da izbacimo psa iz kuce…polako pa se nadam da ce ici
Jedan manji i drugi kao tele 🤣🤣 sad me zanima vi koji imate vec bebe gdje ste sa psima jer ja imam strah kad beba dodje da nebih od njih itko skocio na kinderbet..
Mi cemo isto tako. Cim se vratimo iz bolnice dati mu da ponjuska. Citala sam da nije lose i opcenito, kako se sto kupuje, dati da se upoznaje s tim novim mirisima. Bit cemo jako oprezni, ali nekako nismo za to da izbacimo psa iz kuce…polako pa se nadam da ce ici
Ma i mi cemo dati njima da ju ponjuska ipak..
Al sam za to da pas ne ide van iz kuce nikako..
A ovu veliku sto imamo je jos stene pa tog me je najvise strah jer ona samo skace kao luda 🤣 a njemacki ovcar je u pitanju
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nas pas je 3kg i 20cm, tako da ce vec u startu biti manja od bebe 🤣 ne bojim se uopce kako ce reagirati. Vrlo vjerojatno ce joj biti cudno, i mozda ce cak malo bjezati od bebe, dok se ne navikne da je sad to stalna postava. Ima vec 10godina, i nikad nikoga nije ugrizla niti isla napadati. Zapravo je vrlo mirna i tiha.
Vise mislim da ce ju mucit kaj beba stalno place i nece se naspavat, jer sad ide spavat oko 10h 🤣
I da, ja ne smatram svog psa prljavim 🤣 nikad nisam. Bez problema cu ju pustit blizu djetetu, dok neke ljude necu 🤷♀️ realno.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala
Joj ja jedva cekam prati i slagati robicu :)) ja sam prala s Becutane onim plavim djecjim na pocetku, a onda sam otkrila Lenor Baby i taj mi je savrsen, jedina mana je sto ga ima samo u Mulleru, ali savrsen mi je :)
Ozujak 2021. - sinko jedinko
10.01.2023., stize nam seka
Nas pas je 3kg i 20cm, tako da ce vec u startu biti manja od bebe 🤣 ne bojim se uopce kako ce reagirati. Vrlo vjerojatno ce joj biti cudno, i mozda ce cak malo bjezati od bebe, dok se ne navikne da je sad to stalna postava. Ima vec 10godina, i nikad nikoga nije ugrizla niti isla napadati. Zapravo je vrlo mirna i tiha.
Vise mislim da ce ju mucit kaj beba stalno place i nece se naspavat, jer sad ide spavat oko 10h 🤣
I da, ja ne smatram svog psa prljavim 🤣 nikad nisam. Bez problema cu ju pustit blizu djetetu, dok neke ljude necu 🤷♀️ realno.
Nasa je jedna 10mj a druga 7god pekinezerica je isto vrlo mirna al ova puno skace od srece i svega al stene je..
A da vasa je bas mala 🥰
E upravo to za psa onaj tko nema psa stvarno nezna se koja je to ljubav zapravo
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Pozdrav cure ♥️
Pitanje 👩🏻🍼 sto znaci da je posteljica kraj unutarnjeg usca? To uvik navode ali nikako konkretno da skuzim sta tu predstavlja moguci problem
Hvala ☺️
24.12.2022. 💙
To je placenta previa i postoji mogucnost prijevremenog poroda, treba se mirovat, izbjegavat odnose i ako se ne podigne ide carski. Probaj googlat to placenta previa pa ces dobiti vise info.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
To je placenta previa i postoji mogucnost prijevremenog poroda, treba se mirovat, izbjegavat odnose i ako se ne podigne ide carski. Probaj googlat to placenta previa pa ces dobiti vise info.
Hvala na odgovoru
Citala jesam. Sve je onako zastrasujuce. Ali me moja ginekologica nije upozorila na neko cuvanje u bilo kojem smislu. Samo je rekla: jos ce se to dignit do 28.tj
Sad sam 25+4 . Ja se na svoju ruku malo vise pazim.
Mozda je jos rano za takvu “dijagnozu” pa mi nije nista napominjala dodatno??
Ne znam samo eto kad je znak za neku uzbunu ??
24.12.2022. 💙
Mi cemo isto tako. Cim se vratimo iz bolnice dati mu da ponjuska. Citala sam da nije lose i opcenito, kako se sto kupuje, dati da se upoznaje s tim novim mirisima. Bit cemo jako oprezni, ali nekako nismo za to da izbacimo psa iz kuce…polako pa se nadam da ce iciJutro,e sad me zanima oni koji imaju pse u kuci ja ih imam 2
A ovu veliku sto imamo je jos stene pa tog me je najvise strah jer ona samo skace kao luda 🤣 a njemacki ovcar je u pitanju
Razumijem te skroz. Nas ima godinu i totalno je bedast. Bio je vec i s mojim necakinjama i drugom djecom i stvarno je jako pazljiv i tolerantan, ali ipak me strah. Jako je zaigran, a velik, ima 36kg 🙈. Nije on nikada agresivno reagirao, ali njemu je sve igra.
Mi smo cak razmisljati otici na jos neku dresuru ili obuku prije rodjenja bebe...nisam eto ni sama pametna.
Hvala na odgovoru
Citala jesam. Sve je onako zastrasujuce. Ali me moja ginekologica nije upozorila na neko cuvanje u bilo kojem smislu. Samo je rekla: jos ce se to dignit do 28.tj
Sad sam 25+4 . Ja se na svoju ruku malo vise pazim.
Mozda je jos rano za takvu “dijagnozu” pa mi nije nista napominjala dodatno??
Ne znam samo eto kad je znak za neku uzbunu ??
Ona se stvarno jos moze podignuti. Ja bih osobno smanjila aktivnosti (ne sad zalegla skroz) i ne bi imala odnose. Pa vidjela na iducem pregledu kakvo je stanje.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mi cemo isto tako. Cim se vratimo iz bolnice dati mu da ponjuska. Citala sam da nije lose i opcenito, kako se sto kupuje, dati da se upoznaje s tim novim mirisima. Bit cemo jako oprezni, ali nekako nismo za to da izbacimo psa iz kuce…polako pa se nadam da ce iciJutro,e sad me zanima oni koji imaju pse u kuci ja ih imam 2
Razumijem te skroz. Nas ima godinu i totalno je bedast. Bio je vec i s mojim necakinjama i drugom djecom i stvarno je jako pazljiv i tolerantan, ali ipak me strah. Jako je zaigran, a velik, ima 36kg 🙈. Nije on nikada agresivno reagirao, ali njemu je sve igra.
Mi smo cak razmisljati otici na jos neku dresuru ili obuku prije rodjenja bebe…nisam eto ni sama pametna.
Mi smo nasu vodili na dresuru al ocito da to puno nije pomoglo hahah
Jer ona je bas razigrana,ma nasa nije agresivna sa svima moze samo nek se luduje..
I nek je lopta u ustima 🤣🤣 a tako i igracke 😂😂😂
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Sortiraj odgovore
Najstariji