Cure koje imate robot usisavace pliz napisite koje modele imate jer planiram uzet neki al ne znam ni sama koji bi od pustih modela na trzistu..imala sam ga davno, jedan od prvih modela koji su izasli ali nakon par godina mi vise nije dobro radija pa sam ga se rjesila.
Mi imamo Ecovacs deboot ozmo t8 aivi. Super mi je 😊 od svih kucanskih poslova najmanje sam voljela usisavati, i on me spasio. Imamo malog dugodlakog psa, tako da je stalno bilo dlaka posvuda. Sada ga pustim u prosjeku svaki drugi dan, i kolicina prasine i dlaka koje usisa mi je uvijek fascinantna. Tepihe nemamo (zbog psa 🤣), ali svekrva ima tepihe i isti usisavac, i usisa ih super. Samo mu je teze ako su oni tepisi s resicama. Ako su ravni, nema problema. Moze i prati podove, ali ne opere ih bas kvalitetno, ja prijedem jos kuhinju s mopom dodatno, cisto da bude sve kak se spada dezinficirano. Ima i video kameru, pa mogu s njim "hodat" po stanu i vidjet dal sam nesta iskljucila ili cisto provjerit kak je u stanu ako me nema. Inace je dosta skup, zna biti po 6700kn, ali ima akcija i nade se vec za 4000kn. Treba pogledat na jeftinije.hr ili nabava.hr jer uvijek netko ima akciju.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Jutro cure, pati li koja od nesanica? Navecer mi jako tesko zaspati. Zaspem tek oko 2,3 i onda ujutro nikako se probuditi. Uz to sanjam gluposti stalno. Iznenadim samu sebe koje gluposti sanjam haha.
Danas mi je na redu pranje robice tj prvo razvrstavanje. Po velicinama da vidim sto sve imam. Dobila sam dosta stvari pa moram pregledati to sve. Sta mi se svida sta ne i napravit popis za kupnju. Nisam jos izabrala deterdzent za pranje robice. Frosch sam cula da je dobar? Cure koje imaju djecu molim prijedlog u vezi toga. Hvaala
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ribic urinokultura mi sterilna,znaci da mala mi stvara pritisak na mjehur ali neka sam ja provjerila za svaki slučaj.
Mi smo isto u potrazi za robotom.Moj muž hoće roborock koji ima i stanicu za pražnjenje,ali je dosta skuplji pa ga odgovaram jer ne daju mi se neznam koje pare za usisavač,pogotovo kad ti daju samo 2 godine garancije.😏
Neki do 4000 kn će biti sasvim ok.💪🏻
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Zašto sve perete, peglate, dezinficirate, iskuhavate kad će ih prljavi psi na kraju “šnjofati”?
Zašto sve perete, peglate, dezinficirate, iskuhavate kad će ih prljavi psi na kraju “šnjofati”?
Samo cemo prat od svega gore navedenog. A pas je dio kucanstva tako da se i beba od pocetka na njega treba naviknuti, a i on na nju.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribicurinokultura mi sterilna,znaci da mala mi stvara pritisak na mjehur ali neka sam ja provjerila za svaki slučaj.
Mi smo isto u potrazi za robotom.Moj muž hoće roborock koji ima i stanicu za pražnjenje,ali je dosta skuplji pa ga odgovaram jer ne daju mi se neznam koje pare za usisavač,pogotovo kad ti daju samo 2 godine garancije.😏
Neki do 4000 kn će biti sasvim ok.💪🏻
Ajde super, drago mi da je tako! Al naravno - bolje da si provjerila sebi zbog mira.
Ja ti za tu stanicu nisam nasla neki benefit za nas. Zauzima sama stanica dosta prostora, a ionak ju moram praznit (ok, ne tak cesto naravno). Ovak uzmem spremnik, bacim u wc nakon usisavanja i to je to. Doslovno 5 sec posla. A fakat je dosta skuplje sa stanicom.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
ancy2010 Mi imamo Roborock S6MaxV, isto ga zovemo Robi :-)) ima mop i pere podove i usisava, isto ga palim svaki dan i sokiram se kad vidim koliko prasine usisa dok je naizgled sve cisto, meni je spas jer bih se ubila kad bih svaki dan vadila usisavac i cijeli stan usisavala.
Ozujak 2021. - sinko jedinko
10.01.2023., stize nam seka
A sta bih trebali??
Da pas ne upozna bebu pa da na kraju bude svega..
A sve zavisi koliko covjek i drzi do psa svog..
Jednostavno netko pse ne voli i to se naravno postuje i treba se postovati..
Jer psi su cistiji od vecina ljudi..ako cemo o tome..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozz cure! Nama konačno stigla kolica i ja prezadovoljna! Uzeli smo Cybex Balios S i izgledaju ko bombon!
Sklopila sam ih sama, nisam mogla izdržati da se suprug vrati s posla, ali bilo je stvarno jednostavno i fizički nezahtjevno.
Evo ih! https://ibb.co/V2FZP67
Nismo uzimali 3u1 setove tako da smo uzeli posebno i košaru i autosjedalicu i adaptere. Al zasad sve štima. Ja se već pomalo bližim kraju s pripremama, a još dobrih dva i pol mjeseca pred nama. Dosta cura oko mene je rodilo mj/mj i pol ranije pa mi je nekako to ostalo u glavi i imam filing da ću i ja slično, iako znam da taj filing ne znači ama baš ništa hahah. Ali za moj duševni mir je svakako ova organizacija ko melem!
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Jutro,e sad me zanima oni koji imaju pse u kuci ja ih imam 2
Jedan manji i drugi kao tele 🤣🤣 sad me zanima vi koji imate vec bebe gdje ste sa psima jer ja imam strah kad beba dodje da nebih od njih itko skocio na kinderbet..
Ipak mi je sigurnost bebe na 1mjestu..
Dvoriste veliko imam al opet ta zima i sve..
Mi imamo malog psa ali svekar i svekrva imaju velikog i sogorica isto.
Mi cemo ih odmah u jajima spustit da ih posnjofkaju i upoznaju se.
Najcesce ti oni legnu kraj njih i budu cuvari ❤️
Mi cemo isto tako. Cim se vratimo iz bolnice dati mu da ponjuska. Citala sam da nije lose i opcenito, kako se sto kupuje, dati da se upoznaje s tim novim mirisima. Bit cemo jako oprezni, ali nekako nismo za to da izbacimo psa iz kuce...polako pa se nadam da ce ici
Sortiraj odgovore
Najstariji