Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    13. Rujan 2022. 23:01

Nameone Kad velis mala mislis li na onu 60 ml ili 150 ml? Jer vidim da ima 60, 150 i 270.
    Ajetam Thanks za savjetu za tu grupu. Nadam se da nece bit prerano nego u terminimu za blizice (37tt) ali svakak ce bit manje tezinice nego kod jednoplodnih (imaju manje mjesta, a i muz i ja bili manje bebe) pa da onda vidim za ta uza grla kaj spominjes.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Ajetam
    13. Rujan 2022. 23:30

ribic

NameoneKad velis mala mislis li na onu 60 ml ili 150 ml? Jer vidim da ima 60, 150 i 270.
    AjetamThanks za savjetu za tu grupu. Nadam se da nece bit prerano nego u terminimu za blizice (37tt) ali svakak ce bit manje tezinice nego kod jednoplodnih (imaju manje mjesta, a i muz i ja bili manje bebe) pa da onda vidim za ta uza grla kaj spominjes.

Ma nema na cemu, meni su te grupe i za dojenje i adaptirano i za autosjedalice jako puno pomogle pa ih rado preporucim :) a uredila sam potpis koliko sam znala🙈🙈🙈 hvalaa :)) 

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

ancy2010
    14. Rujan 2022. 00:03

Lonmi

Cure, ako ima koja da nosi Lelosi tajice, koju velicinu da uzmem, imam 65kg trenutno? Dobila sam 11kg 🙉🙉🙉
    Bilo bi mi super da mogu i iza poroda u njih, ako je moguce. Prvi put su kg brzo otisle, pa racunam da bi i sad 😬😂

Ja imam L velicinu, visoka sam 179 i uzela sam ih kad sam imala 70kg, gledala sam po onoj njihovoj tablici velicine 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    14. Rujan 2022. 00:11

Sta se tice kolica ja sam za prvu bebu gledala da su mi sta laksa jer smo na trecem katu u zgradi bez lifta, uzela sam chicho best friend trio, i prezadovoljna sam...beba je u kosari bila do 6 miseci taman je tada i prerasla, sportski dio smo koristili do nekih godinu ipo dvi, jaje smo koristili samo u voznji i kad bi je vodila kod pedijatra nosila bi je u njemu, za setnje nikad... nakon toga uzela sam tricikl smartrike 7u1 kojeg i danas vozamo.. imamo i kisobran kolica ali sam uzela neka najjeftinija da ih mogu vuc po plazi da ova chichova ne unistim..i evo koristit cu kolica i za drugu bebu jer su u odlicnom stanju.

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    14. Rujan 2022. 00:17

Sta se tice bocica, za pocetak sam uzela staklene avent, kasnije plastične dr Browns zbog grceva koje je imala pa nuk iza toga..ja sam kombinirala izdajanje i dohranu kad bi joj bilo malo jer nije tila sisat zbog frenuluma ispod jezika..
    Gnijezdo sam uzela u bubamare, okolo je kao pletenica koja se moze odvojiti od podloge pa kasnije koristit recimo kao zastita u kreveticu da se ne uradi u ogradicu i iskreno vise sam ga tako iskoristila nego kao gnijezdo..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    14. Rujan 2022. 00:20

Cure koje imate robot usisavace pliz napisite koje modele imate jer planiram uzet neki al ne znam ni sama koji bi od pustih modela na trzistu..imala sam ga davno, jedan od prvih modela koji su izasli ali nakon par godina mi vise nije dobro radija pa sam ga se rjesila.

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    14. Rujan 2022. 06:34

Ajetam

ribic

NameoneKad velis mala mislis li na onu 60 ml ili 150 ml? Jer vidim da ima 60, 150 i 270.
    AjetamThanks za savjetu za tu grupu. Nadam se da nece bit prerano nego u terminimu za blizice (37tt) ali svakak ce bit manje tezinice nego kod jednoplodnih (imaju manje mjesta, a i muz i ja bili manje bebe) pa da onda vidim za ta uza grla kaj spominjes.

Ma nema na cemu, meni su te grupe i za dojenje i adaptirano i za autosjedalice jako puno pomogle pa ih rado preporucim :) a uredila sam potpis koliko sam znala🙈🙈🙈 hvalaa :))

E sad samo jos da ti se trakica vidi - trebas kopirat link tu u potpis na forum tako da kad biras opciju odaberes gore desno (na toj web stranici) forum i onda pesudo html. Ti si vjerojatno gore na web i normalno copy/paste (tak sam i ja prvi put) i onda se ovak “raspadne”.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    14. Rujan 2022. 06:43

ancy2010

Cure koje imate robot usisavace pliz napisite koje modele imate jer planiram uzet neki al ne znam ni sama koji bi od pustih modela na trzistu..imala sam ga davno, jedan od prvih modela koji su izasli ali nakon par godina mi vise nije dobro radija pa sam ga se rjesila.

Ja ti imam ravno godinu dana svoj. Uzeli smo na akciji u harvey normanu ecovacs deboot n8 pro (bez stanice one). Meni ti uvjet pri odabiru bio da usisava ali i da ima mop (pere podove). Gledali smo xiaomi medutim ovaj je imao 5 god garancije i to nam je prevagnulo. Mi smo jako zadovoljni makar doduse nisam nikad drugi imala pa da mogu usporediti 😂

Palim ga doslovno svaki dan (nekad i 2x dnevno). U meduvremenu, pocetkom godine, udomili malog peseka pa mi super dode i za njegove dlake sad 😀

Tada (prije ovih ludih cijena) bi se na akciji nasao za cca 3.200 kn. Cisti nam svakodnevno cca 55-60 kvadrata stana jer dvije sobice (koje ce bit za curice) su trenutno jos prepune stvari nasih od selidbe tak da ne ide u punu kvadraturu stana 😂 Za to mu treba nekih cca sat, sat i pol. Najcesce ga upalimo kad idemo u setnju, ducan i sl. A nekad i jednostavno gledamo film i on pored nas cisti. Nas i ima ime - Robi 😂😂😂

Imamo dva niski flor tepiha i super iz njih izvlaci dlake i prasinu. I on ako ide s mopom onda se ne penje na tepih (prepozna ga) da se ne smoci. Nego samo po parketu/plocicama. A kad se makne mop onda zna da treba na tepih 😀

On mi pici znaci svaki dan, a jednom mjesecno mi jedna curka dode jos pocistit kak spada (detaljno oribat kupaone, popusisat s normalnim usisavacem i oprat podove).

A za tepihe sam otkrila tepih2go (zivimo u zg) i oni dodu po tepih sami, spakiraju ga, odfuraju, operu i vrate nazad cistog i mirisljavog. A za dva tepiha (jedan fi 200 cm) i drugi 2x3 m ispadne cca 250 kn - nista.

Volim kad mi se tak pojednostavi zivot😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Doryna29
    14. Rujan 2022. 08:03

ancy2010

Ja imam Xiaomi, Roborock S5 Max. Mi imamo mjesanca u tipa labradora i ta kolicina dlaka se ne moze opisati (grozno, znam), ali me robot doslovno spasava. Palim ga i po 2-3 puta dnevno (kad se jace linja) jer pas ima kracu dlaku i onda letaju pa ih ne moze bas najbolje pokupiti. 
    On i pere. 
    Obzirom na količinu dlaka, ja sam stvarno zadovoljna s njim. 
    Isto tako nisam imala neki drugi pa ne mogu usporediti...

Satsuke
    14. Rujan 2022. 08:03

ancy2010

Ja ti imam Roombu i3, kojih godinu dana. Jako smo zadovoljni, dobro usisava i mapira prostor, treba mu samo podići što više stvari s poda prije usisavanja jer se pokušava penjat na svašta.🤣 Ali tih je i nemamo problema s njim.

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.