Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    12. Rujan 2022. 21:49

I ne znam kaj kad sam u setnji ili vani. To vozim sa sobom i smrdi 🤔 Ne znam, ja sam za sve kaj mi moze pojednostavit zivot i skratit vrijeme.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    12. Rujan 2022. 21:50

Tina0409

ribic

Tina0409

ribic

Tina0409

Cure,
    Ja sam se izgleda nahladila..idem mokriti svakih 20 min..sutra idem svakako raditi urinokulturu,a jel smijem si uzeti za piti neki čaj?
    Znam da trudnicama bas ne preporučuju čajeve,ali barem nešto da malo manje idem na wc.🤦🏼‍♀️

Jel te ista pece/boli? Ako ne, normalni simptom trudnoce. Sve ti pritisce mjehur i non stop ides na wc. Smijes caj od brusnice

Ma samo osjetim stalno pritisak dolje.ništa me ne pecka.uzela sam čaj od brusnice pa malo popiti.

Welcome to the club 😀😂

Mislim, odi na urinokulturu zbog svog mira ali 99% nije nista nego jednostavno tezina na mjehuru.

Otići ću kad mi je doktorica već pustila uputnicu.Nije mi problem preko dana,ali kad se preko noći stalno budim🤦🏼‍♀️.Nadam se da će mala izabrati neki drugi položaj.😂😂

Ja dok ne zaspim odem minimalno 3-4 puta. I onda svakih sat vremena prva dva piskenja, pa iduce za 2h i onda ponekad izdrzim do jutra. S tim da sam naravno zedna po noci ali ne pijem da ne idem jos vise.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    12. Rujan 2022. 21:52

santina

Tina0409

ribic

Tina0409

Cure,
    Ja sam se izgleda nahladila..idem mokriti svakih 20 min..sutra idem svakako raditi urinokulturu,a jel smijem si uzeti za piti neki čaj?
    Znam da trudnicama bas ne preporučuju čajeve,ali barem nešto da malo manje idem na wc.🤦🏼‍♀️

Jel te ista pece/boli? Ako ne, normalni simptom trudnoce. Sve ti pritisce mjehur i non stop ides na wc. Smijes caj od brusnice

Ma samo osjetim stalno pritisak dolje.ništa me ne pecka.uzela sam čaj od brusnice pa malo popiti.

Tina, ja nisam licno probala ali mi se druga trudnica kune u Encian brusnica. Mislim da su tablete u pitanju. Meni brusnica licno ne djeluje, a uvin caj sad ne smijemo. Ja trenutno pijem uroloski za trudnice, posto ssm vadils obicni urin i ispalo dosta bakterija i leukocita…

Koliko dosta? Jesi doma uzimala urin (oprana, bez brisanja rucnikom i srednji mlaz)?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

BlairWaldorf
    12. Rujan 2022. 22:13

Cure upravo me maleni kiknuo nekako da me malo i zaboljelo, nekako osjećaj kao štipanje ? Jel netko  iskusio slično 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

santina
    12. Rujan 2022. 22:25

ribic

santina

Tina0409

ribic

Tina0409

Cure,

Tina, ja nisam licno probala ali mi se druga trudnica kune u Encian brusnica. Mislim da su tablete u pitanju. Meni brusnica licno ne djeluje, a uvin caj sad ne smijemo. Ja trenutno pijem uroloski za trudnice, posto ssm vadils obicni urin i ispalo dosta bakterija i leukocita…

Koliko dosta? Jesi doma uzimala urin (oprana, bez brisanja rucnikom i srednji mlaz)?

Da, pise opqlescendan, dosta bakterija i 6-8leukocita. Uzela kuci, oorala, bez brisanja, u sterilnu casicu iz ljekarne.

Lida 🍀
    12. Rujan 2022. 22:28

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..

Hej, pa ja danas isto bila na pregledu u pola 3, ali u bolnici! I moj malac ima oko 1800 😁
    Daj da te pitam, za opremu od grada - Pise da trebamo priloziti potvrdu da se radi o prvom porodu… Jel to trazim od svoje gin da mi negdje posebno napise ili kako? 😊 Vidim da ti je stigla oprema, bas mi je drago

Hei draga..
    Znaci trazi od svog ginekologa da ti je prva trudnoca i napisati ce ti na poseban papir..
    I ako ste ti i dragi na istoj adresi nemorate ici u policiju po potvrdu o prebivalistu jer ja i muz izvadili pa na kraju nije ni trebalo samo ce ti trebat kopija osobne tvoje i njegove..
    Ja evo jos rjesenje nisam dobila al oprema stigla i to vrlo brzo..sretno..
    Ja sam imala pregled u 11:15 u bolnici

Super, hvala ti 😁 nismo na istoj adresi, tako da hvala za info!
    Lijepo, neka je sve ok, bit cemo mi na kraju zajedno u rodilištu 🤫🥰

Onda moras izvaditi iz policije za prebivaliste..
    Kad ti je termin?

Rijesili smo preko e gradana da ne moramo ici ☺️🤗 
    Pa oko 23.11. ali de ga znaj 😁 moze on vec krajem 10.mj. ☺️ ali tu su nam bebe po kilazi 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    12. Rujan 2022. 23:02

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Hej, pa ja danas isto bila na pregledu u pola 3, ali u bolnici! I moj malac ima oko 1800 😁
    Daj da te pitam, za opremu od grada - Pise da trebamo priloziti potvrdu da se radi o prvom porodu… Jel to trazim od svoje gin da mi negdje posebno napise ili kako? 😊 Vidim da ti je stigla oprema, bas mi je drago

Hei draga..
    Znaci trazi od svog ginekologa da ti je prva trudnoca i napisati ce ti na poseban papir..
    I ako ste ti i dragi na istoj adresi nemorate ici u policiju po potvrdu o prebivalistu jer ja i muz izvadili pa na kraju nije ni trebalo samo ce ti trebat kopija osobne tvoje i njegove..

Kad ti je termin?

Pa oko 23.11. ali de ga znaj 😁 moze on vec krajem 10.mj. ☺️ ali tu su nam bebe po kilazi

To si u pravu,meni je 12.11 al ko sto kazes de ga znaj..
    Da da bebice su nam s kilazicom tu blizu 😊😊 jel ti jos ides na p.polje ili? Mene ce ovaj voditi do 35tt i onda bolnica 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ancy2010
    13. Rujan 2022. 00:10

santina

Imate li vec imena? Meni jos nista, ali nista bas ne zvoni. I polako me hvata panika.
    Pisite prijedloge. Vise sam za varijantu ne tako cestih… ne sad bas stranih i neobicnih ful, ali ono, da ne bude 5 curica sa istim imenom u razredu.a

Aurora i Noemi su mi naj😊.moja curica je Aurora, da sad rodim drugu curu bila bi Noemi..
    Meni se tesko odlucit oko muskog imena, ni jedno mi jos nije silo kako treba

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

buhtlica23
    13. Rujan 2022. 07:40

ancy2010

santina

Imate li vec imena? Meni jos nista, ali nista bas ne zvoni. I polako me hvata panika.
    Pisite prijedloge. Vise sam za varijantu ne tako cestih… ne sad bas stranih i neobicnih ful, ali ono, da ne bude 5 curica sa istim imenom u razredu.a

Aurora i Noemi su mi naj😊.moja curica je Aurora, da sad rodim drugu curu bila bi Noemi..
    Meni se tesko odlucit oko muskog imena, ni jedno mi jos nije silo kako treba

Od muskih imena meni se svidaju: Viktor to mi je onako bas mocno ime. Fran,Jan,Matija, Jakov,Lucian 😁
    Mozda pomogne nekom kod odabira 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lida 🍀
    13. Rujan 2022. 08:04

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Hei draga..

Kad ti je termin?

To si u pravu,meni je 12.11 al ko sto kazes de ga znaj..
    Da da bebice su nam s kilazicom tu blizu 😊😊 jel ti jos ides na p.polje ili? Mene ce ovaj voditi do 35tt i onda bolnica

Idem na plavo polje sad kad budem 31tt,  onda vjerojatno kao i ti s 35tt pa u bolnicu ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.