I ne znam kaj kad sam u setnji ili vani. To vozim sa sobom i smrdi 🤔 Ne znam, ja sam za sve kaj mi moze pojednostavit zivot i skratit vrijeme.
Jutro 😁 evo da napišem razloge zašto ili zasto ne,svima koji to žele platnene pelene ja isto Još nisam odlučila ali ovo su neki od razloga
Nadam se da ti se ne gadi kakica 🤣🤣bebe ne kakaju puno a kasnije kada je kakica formirana onda ti ostane na celuloznom papiru i to samo baciš.
Ako imaš gdje sušiti ne ti nego netko tko želi platnene pelene to je ok .coveri se jako brzo suše ulošci oni koji su mokri od urina njih staviš u perilicu a pokakane ispereš pod vodom i u perilicu kada se suše na suncu budu super jer ih sunce usput dezinficira a u sušilicu se mogu staviti 15 min da omekšaju.To može biti i kupaći za bebu jedan paketić onih jednokratnih traje 35-40 komada 4-5 dana više puta dnevno ima novorođenče stolicu dnevno .beba od 5 mjeseci u platnenoj peleni može cijelu noć jer piški to je još jedna prednost . Jedino kada putuje se je malo nezgodno pa možeš koristiti jednokratne ali se ne putuje non stop ali za ove pelene postoji i vrećica koja je vodo nepropusna .
Ove pelene rastu s bebom znači od početka pelenstva do kraja može se kupovat i jednokratne ali s ovim pelenama ne ovisiš o trgovini ,ne zagađuješ okoliš, dijete osjeti kada se popiški , mekanije su i prirodnije imaju više prednosti nego nedostataka
I ne znam kaj kad sam u setnji ili vani. To vozim sa sobom i smrdi 🤔 Ne znam, ja sam za sve kaj mi moze pojednostavit zivot i skratit vrijeme.
Jutro 😁 evo da napišem razloge zašto ili zasto ne,svima koji to žele platnene pelene ja isto Još nisam odlučila ali ovo su neki od razloga
Nadam se da ti se ne gadi kakica 🤣🤣bebe ne kakaju puno a kasnije kada je kakica formirana onda ti ostane na celuloznom papiru i to samo baciš.
Ako imaš gdje sušiti ne ti nego netko tko želi platnene pelene to je ok .coveri se jako brzo suše ulošci oni koji su mokri od urina njih staviš u perilicu a pokakane ispereš pod vodom i u perilicu kada se suše na suncu budu super jer ih sunce usput dezinficira a u sušilicu se mogu staviti 15 min da omekšaju.To može biti i kupaći za bebu jedan paketić onih jednokratnih traje 35-40 komada 4-5 dana više puta dnevno ima novorođenče stolicu dnevno .beba od 5 mjeseci u platnenoj peleni može cijelu noć jer piški to je još jedna prednost . Jedino kada putuje se je malo nezgodno pa možeš koristiti jednokratne ali se ne putuje non stop ali za ove pelene postoji i vrećica koja je vodo nepropusna .
Ove pelene rastu s bebom znači od početka pelenstva do kraja može se kupovat i jednokratne ali s ovim pelenama ne ovisiš o trgovini ,ne zagađuješ okoliš, dijete osjeti kada se popiški , mekanije su i prirodnije imaju više prednosti nego nedostataka
Za putovanje uvijek možeš jednokratne ,imaju puno benefita lijepi su uzorci manje propušta stolicu ne bježi po robi i po posteljini , znači dobre su za okoliš,za dijete i za đep to je recenzija moje sestre koja je dvoje dijece stavljala pelene platnene a nekad koristi i jednokratne ali je rekla da su joj puno draže platnene i da ih voli i muž se navikao a da i s njima ne trebaš široko povijsnje za kukove to je još jedna dobra stvar 😁 toliko o tome ja razmišljam uzeti ću par komada za probat kada dođe beba pa ćemo vidjeti sta je najbolje za bebu jer ona je najvažnija
Ma ne, sve pet. Svatko kako odluci. Tu smo da razmijenimo misljenja.
Ja niti bi cekala 6-7 mjeseci (kasice) da se kakica stvrdne, niti to prala i susila. Plus bilo gdje vani (ne put), pricam o normalnom odlasku u setnju, shoping, goste mi se ne cini zgodno. Niti da su upiskeni preko noci (moze osjetljivoj kozi nagrizati guzu i osip stvoriti).
I jaslice. Ne znam kak bi tete tamo s time.
Ne znam, ja ne vidim niti jednu prednost (za sebe) osim eventualno troskova, a i to mi upitno zbog cesceg paljenja masine i susilice (i sredstva za pranje).
Uglavnom, od mene veliko ne 😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure upravo me maleni kiknuo nekako da me malo i zaboljelo, nekako osjećaj kao štipanje ? Jel netko iskusio slično 🤷
Jutro 🤗 je to ti je draga moja 🥰 normalno još će biti i jače to samo znači da ti je bebica ojačala i da je dobro mene je isto u nedjelju tako nezgodno 2 puta udarila da sam vidjela sve zvijezde ne znam kako će biti kada budu imali po 2.500 kada udari 🤣sada moja ima oko 1300 ja mislim narasla je od pregleda sigurno tako da već sada se osjeti s možeš misliti kasnije 🥰🙈😅
Ribic moja sestra nikad nije imala reakciju od platnenih pelena baš iz razloga jer su prirodni materijali u kontaktu s kožom tako da to 100%koristi i onu prirodnu kremu za guzu stavila sam link tako da eto a jedna cura koja ima isto 2 dijece ona je završila na pedijatriji zbog rana od jednokratnih pelena tako da nije mijenjala pelene koliko je bilo potrebno uglavnom to je to svatko neka odluci za sebe ja sam napisala prednosti netko tko ima dvoje dijece i tko zna kako je s njima ,jel ti imaš dijete ? Jer dosta toga govoriš kao da si prošla s djetetom iskustvo
Ribic moja sestra nikad nije imala reakciju od platnenih pelena baš iz razloga jer su prirodni materijali u kontaktu s kožom tako da to 100%koristi i onu prirodnu kremu za guzu stavila sam link tako da eto a jedna cura koja ima isto 2 dijece ona je završila na pedijatriji zbog rana od jednokratnih pelena tako da nije mijenjala pelene koliko je bilo potrebno uglavnom to je to svatko neka odluci za sebe ja sam napisala prednosti netko tko ima dvoje dijece i tko zna kako je s njima ,jel ti imaš dijete ? Jer dosta toga govoriš kao da si prošla s djetetom iskustvo
Ja imam dijete i nisam za platnene pelene pogotovo sta me cekaju dvojke.Sjecam se sa svojom curicom ona je stalno ali stalno kakila prve mjesece i mislim da bi mi to bilo tesko prati po cijele dane ,a na jednokratne nije nikad imala osip lipo bacis i bok.I sta kaze ribice vise bi na vodu i struju potrosila po cijele dane to prati 😂😂😂😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam napisala da dijete koje ima osjetljivu kozu MOZE imati reakciju. Ne da ce svatko imati. Nego da moze. To je vrlo velika razlika tak da citati s razumijevanjem.
Nemam dijete ali ne znam bas kakve to veze ima u ovim argumentima. Mogu ih imat petero i svako moze drugacije reagirat na istu pelenu, sampon, kremu i sl. A i ne mora. To je toliko individualno.
Ti zeno radi po svome i bok. Tak ti svejedno sto cu ja odabrat pelene klasicne, zar ne?
Ja sam samo iznijela svoje misljenje i svoju stranu kao sto si i ti svoje. Upravo tome i forumi sluze.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja sam napisala da dijete koje ima osjetljivu kozu MOZE imati reakciju. Ne da ce svatko imati. Nego da moze. To je vrlo velika razlika tak da citati s razumijevanjem.
Nemam dijete ali ne znam bas kakve to veze ima u ovim argumentima. Mogu ih imat petero i svako moze drugacije reagirat na istu pelenu, sampon, kremu i sl. A i ne mora. To je toliko individualno.
Ti zeno radi po svome i bok. Tak ti svejedno sto cu ja odabrat pelene klasicne, zar ne?
Ja sam samo iznijela svoje misljenje i svoju stranu kao sto si i ti svoje. Upravo tome i forumi sluze.
Hahaha 🤣🤣🤣 ja čitam s razumijevanjem i zato kažem isto tako s nečijim iskustvom a ti si sama išla komentirati moje poruke pa sam ti i odgovorila očito si ti ta sto je mare spominjala sada više nema FB grupe pa si došla ovdje svima pametovat i raditi svađu to nećeš tu raditi tu je bio mir od početka foruma i tako će i ostati i nemoj svima pametovat to radiš i u grupi za blizance ovdje nećeš sigurno služe forumi da se razmjenjuju iskustva a ne da se radi zavada između korisnika i ti radi po svom ja cu po svom ali ne pametuju svima jer nisi baš pametna ako ti je to u cilju što radiš nadi sebi pametnijeg posla
Hahaha 🤣🤣🤣 ja čitam s razumijevanjem i zato kažem isto tako s nečijim iskustvom a ti si sama išla komentirati moje poruke pa sam ti i odgovorila očito si ti ta sto je mare spominjala sada više nema FB grupe pa si došla ovdje svima pametovat i raditi svađu to nećeš tu raditi tu je bio mir od početka foruma i tako će i ostati i nemoj svima pametovat to radiš i u grupi za blizance ovdje nećeš sigurno služe forumi da se razmjenjuju iskustva a ne da se radi zavada između korisnika i ti radi po svom ja cu po svom ali ne pametuju svima jer nisi baš pametna ako ti je to u cilju što radiš nadi sebi pametnijeg posla
Iskustva skupljam od drugih (kao sto vidim i ti). Trenutno mi 6 bliskih frendica na porodiljnom pa od tu info i za stolicu, sjedalice i sl. Kakva FB grupa, o cem ti pricas 🤦♀️
A na tvoj nivo se ne mislim spustati, sama govoris o sebi s takvim komentarima, a sad cak i vrijedanjem.
I ti sigurno neces biti ta koja ce mi reci (ili bilo kome drugome) da li cu negdje razmjenjivati iskustva/misljenja ili ne. Ja nikoga ne vrijedam niti mislim ikada. To sto ti jednostavno ne mozes prihvatiti misljenje drugacije od svog - jbg, nije moj problem.
A tebi zelim svu srecu u daljnjoj trudnoci i majcinstvu!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
I da, iz potpisa mozes vidjeti borbu za moje bebice pa drugi put malo razmisli prije nego sto krenes s takvim izjavama nekome tko je prosao sito i reseto u borbi za svoju djecu. Jer to fakat nije lijepo.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji