Sto mislite o autosjedalicama koje su 0-36kg? Ima li koja informacije koliko je to dobro ili nije dobro iz nekog razloga?
Pogubila sam se u tim modelima, pravilima i ostalom...
Sto mislite o autosjedalicama koje su 0-36kg? Ima li koja informacije koliko je to dobro ili nije dobro iz nekog razloga?
Pogubila sam se u tim modelima, pravilima i ostalom…
Bolje je jaje pa posebno kasnije autosjedalica. Seljacki receno - to ti kao one gume za auto za sva godisnja doba. A nisu na kraju super ni za ljeto niti za zimu. S razlogom ljudi vecinom kupuju odvojeno.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Moram prokomentirat post sa preth stranice - decko me zadovoljavao, preko trenerke, spermiji itd.
Evo mi bas imamo problem sa jednom curicom u vrticu. Tj tete sa citavom grupom, jer imaju jednu malu kolovodju i svu djecu je pokvarila, a slijede je sve. Doslovce su to rijeci teta. Mala je medju najstarijima, sad ce 3 god. I ne mogu joj nista. Pitali pa dobro pricajte sa roditeljima. Kazu majka ima 19 godina, a otac nije ni upisan. Dakle majka je zatrudnila sa 15, 16 godina i rodila. Suprug kad je vidio tu majku mislio je da je sestra ili tetka, nikako majka jel…
Ovaj svijet ode dovraga. Znsm da se sad u seksualne odnose ulazi vec u osnovnoj skoli. Imam par frendica koje rade u osnovnoj skoli, pa kad ih vode na ekskurzije to je…
Ne znam, ja jesam starija, rat me dobrim dijelom uhvatio i u moje vrijeme je sve kasnije kretalo, pa se uzasavam na sve sta se sad desava.
Sorry cure, malo offtopic. Nema veze sa nasim trudnocama, vise sam se ja jadala. 😔
Društvo, društvene mreže i dostupnost svega... I roditelji koji im kupuju svakakve skupe mobitele pa se služe raznim sadržajima bez ikakve kontrole. I onda se u društvu hvale tko je s kim bio, stvarajući pritisak drugima pa većina pada pod utjecaj. Jer će biti "prihvaćeniji" ili "popularniji" u društvu. To je ozbiljan problem o kojem ne treba šutjeti. Tako sam ponosna što u moje doba u osnovnoj školi nije bilo mobitela, tu i tamo je netko imao crno bijeli, a u srednjoj smo imali ali nije bilo ovih mreža kao sad. Poziv i sms nam je bio domet. A sada, nastavi li se sve ovo ovako, ne znam kako će ova djeca naprijed. Čisto mi žao te djece.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
BlairWaldorf 🤗 🤰 ti i dalje se kupaš 😁kakva je voda 😍 znači postao jako aktivan dečkić to je super 😍 znači da je dobro ☺️meni je jučer moja curica toliko se vratila 💓🙈 cijeli dan 😄 udarila me u mjehur 2 puta dok sam radila doručak i toliko me zabolilo 😵 poslje isto 2 puta ne znam ni ja gdje ali više mi nije toliko slatko kada me boli ko na početku kada se počela vrtiti 🙈ali drago mi je opet da se vrti jer je to znak da je sve uredu ❤️ ja sam isto tražila onu jaknu i gledala sam ono što si si ti stavila u listu želja međutim ja te neke stvari ne mogu naći 🤣 možda i bolje ja sam naručila neke stvari ali za bebu mali broj piđažice 56 bilo je u paketu 2 komada za 48 kn i 2 body isto broj 56 za 35 kn nakraju sam opet potrošila 270 kn 🙈ne smijem više ništa i ja sam nešto dobila nešto kupila jer neke stvari ne dobiješ tako da ti treba kako god 😄ta kolica se i meni sviđaju ali ja više ne smijem gledati jer sam ja kupila 🙈ali prekrasna su i lagana hoćeš uzet 2u1 ili 3 u 1?
Meni isto fali ormar imam samo tu komodu uskoro će postati mala koliko stvari treba tako da neki ormar ćemo možda iz Ikea naručiti jer neću imati gdje s stvarima 🙈19.09 imam pregled tada ću biti u 30 tjednu možda malo više i to će tako brzo doći gledam kako to prolazi onda od 37 tjedana kada god može se desiti porod 😅 kaže meni sestra da joj je najduže trajao taj mjesec zadnji 🙈ja kažem meni je do sada sve jako brzo 😅 vidjeti ćemo dalje
Mi danas bili na pregledu, cerviks mi je 28mm, a 26+4 sam... gin mi je rekla da mirujem, da nije alarmantno, ali da svejedno sto vise lezim, ne sjedim. I setnje po pol sata lagano, i opet leci. Malo sam sad krenula guglati, bolje da nisam 🙈
Inace veli da je i beba veca za 2tj, odgovara za 28tj... i sad vise nije sigurna u spol 🤣 e jebiga. Taman sam se pripremila psihicki da je decko, sad veli da nije sigurna hahah. Narucila nas je za 2tj opet da provjeri cerviks i kako beba raste, jer veli da je 2tj "odstupanja" u redu, ali ak bude vise da ce biti problem 🤷♀️ eh.
A taman sam se nabrijala danas da peglam hrpu robice i slazem u komodu, ali nista od toga.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozdrav žene!
Nikad nisam imala spolni odnos, neiskusna sam i izuzetno mlada. Treba mi vaša pomoć i iskreno mišljenje. Zanima me da li je moguće doći do trudnoće ukoliko je dečku bilo malo sperme na prstima(nisam sigurna je li sperma ili sluz) a zadovoljavao me, međutim bila sam odjevena, u trenerci i u donjem vešu koji je bez rubova tako da se veoma lako pomjera i skoro i da ne prekriva rodnicu i vaginu kada sam u ležećem položaju tako da me strah. Zanima me da li je moguca trudnoca na taj nacin, tj.jesu li spermiji mogli proci kroz trenerku i dospjeti do rodnice s obzirom da je veš takav kakav jest?
Mogli su svakako spermiji proći kroz odjeću e sad je pitanje koji je točno bio dan, sjećas li se možda ? Petkom su aktivni superspermiji koji dokazano prolaze kroz pamuk (koji materijal odjeće je bio u pitanju ? ) dok su novija istrazivanja dokazala da preko poliestera ne moze. Znači u biti je ključan dan! Ako ste imali odnosi u nedjelju tad onda ne prolaze kroz nista, najslabiji su taj dan, navodno su neka istraživanja pokazala da tada odmaraju pa ni trebala biti sigurna.
BlairWaldorf 😅😅😅😅 izgleda da je došla ona ženska što je pričala Mare 🤣🤣🤣🤣evo je tu iznad 🙈🙈😂😂😂😂kako si ti baš sam mislila na tebe
Ej evo dobro sam ! I dalje se kupam 🙈🤷🌞🏖️💙 kako si ti ? Bas zadnja dva dana stalno osluskujem malenog koliko je aktivan, volim ga čuti da znam da je sve ok bas nekako jedva čekam tu biometriju 😄 i onda lagano opustanje ponovno, jesenske radosti i dalje čekam da sinsay stavi u prodaje haljine koja sam vam postala. U biti nema nista nova ! Kolica ću najvjerojatnije cybex s balios, moram jos vidjeti što sa autosjedalicom, a krevet ću neki klasični bijeli , ormar i ostale potrepštine nemam isto neke posebne promisli. Robicu ću neku dobiti što bude potrebno kupujem. Eto samo da sve ide dobrim tokom ❤️🙏
Mogu li ja opet dobiti te linkove? 😊
Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..
Opa, vec pravi bebac. Bravo! Vidim da ti je termin u 11.mjesecu. Ti si vec dobro odmakla od nas. Super, sad ce to 😊
To je danas tako, curice vec od 12,13 god su spolno aktivne.
Jednim djelom krivim roditelje, jer djecu izlazu takvim stvarima, putem interneta i sl. Npr moja necakinja ima 9 godina i visi na tik toku svaki dan par sati. Meni je to prestrasno i rekla sam sestri ali nema nekog pomaka. Kao prati ona sta ona gleda. Ja nemam tik tok niti sam ga koristila ali znam sta se sve moze vidjeti jer sam u društvu koje ga koristi. Neke stvari nisu za djecu.
A s obzirom na to sve da je krenulo ranije, treba sa djecom razgovarati puno ranije o kontracepciji. Zalosno je to da oni ne znaju sta je zastita niti kako se koristi ali bitno da znaju sta trebaju raditi. Malo se grozim svega toga pogotovo sto mi je curica na putu. I borit cu se rukama i nogama da sto manje bude na internetu i u takvim drustvima. A o zaštiti cu joj pocet govorit od 10 godine sigurno. Nek bar zna kako da se zastiti. Ako vec do toga dode. Nazalost na to utjecat ne mozemo. Odu van,kod "prijateljice", ekskurzije i eto sr dok trepnes.
Da, da, znam. Sve ranije krece. I uzasavam se tog faktora uticaja drustva. Mi npr. kuci nemamo TV, a sve razmisljam da bi ga mozda trebali uzeti zbog curice, jer atvarno slabo gleda crtice, pa da ne bude "izopcena" iz drustva. Ipak nije toliko u toku. I onda krecu ostale gadosti. O mobilnom, mrezama i dostupnosti da ne pricam.
Zalosno je to da oni ne znaju sta je zastita niti kako se koristi ali bitno da znaju sta trebaju raditi. - ovo ti je bome mocna recenica.
I i mene je strah svega toga, jer cu imati 2 curice.... u jednu ruku sam presretna, u drugu ruku vec strahujem.
Angeleyes, sve se slazem i s tobom. Ja od mreza jedino imam Linkedin. 😊 tako da se pogotovo jezim da djeca tako nesto koriste. Da ne spominjem losa iskustva sto sam cula.. upadnu djeca u stokakve sekte i sl. A jako me nervira sto nema zivota mimo mreza. Svi sve dogovaraju, oglasavaju, i sl preko mreza. Jednostavno te zivot tjera na to zlo.
Mi danas bili na pregledu, cerviks mi je 28mm, a 26+4 sam… gin mi je rekla da mirujem, da nije alarmantno, ali da svejedno sto vise lezim, ne sjedim. I setnje po pol sata lagano, i opet leci. Malo sam sad krenula guglati, bolje da nisam 🙈
Inace veli da je i beba veca za 2tj, odgovara za 28tj… i sad vise nije sigurna u spol 🤣 e jebiga. Taman sam se pripremila psihicki da je decko, sad veli da nije sigurna hahah. Narucila nas je za 2tj opet da provjeri cerviks i kako beba raste, jer veli da je 2tj "odstupanja" u redu, ali ak bude vise da ce biti problem 🤷♀️ eh.
A taman sam se nabrijala danas da peglam hrpu robice i slazem u komodu, ali nista od toga.
Dragi Salvatore19, ako te iko razumije ta sam. Samo cu ti reci pusti sad peglanje i sve to. Ako ti ima ko doci neka to odradi, a ti zaista lezi sto vise. Tvoja situacija nije jos kriticna, ali se zato moras i pripaziti.
Meni je evo u 24.tjednu, prije 2 tjedna, cerviks bio svega 20mm, i to jos sa serklazom. Znaci, kod mene je vec opsadno stanje.. Zato moram i leci u 29.nedelji u bolnicu da primim svu profilaksu za prijevremeni porod. Sad mi daju neku kombinaciju vaginaleta, u 29. primam inekcije za razvoj bebinih pluca i pitanje hoce li me pustiti iz bolnice do "kraja", kad god to bilo. Trebala bih izdrzati jos bar 12 tjedana, ali sama doktorica kaze da misli da ce biti prijevremeni. Jer mi se grlic skratio za 20mm u roku od 8 tjedana sa serklazom. A beba bila neuporedivo manja i laksa.
Zato sretno, sigurna sam ja da ces ti to izgurati, samo oprezno, optimisticno i pazi se.
Sortiraj odgovore
Najstariji