Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    12. Rujan 2022. 14:58

Imate li vec imena? Meni jos nista, ali nista bas ne zvoni. I polako me hvata panika.
    Pisite prijedloge. Vise sam za varijantu ne tako cestih... ne sad bas stranih i neobicnih ful, ali ono, da ne bude 5 curica sa istim imenom u razredu. 😊

Loni
    12. Rujan 2022. 15:29

santina

Salvatore19

Mi danas bili na pregledu, cerviks mi je 28mm, a 26+4 sam… gin mi je rekla da mirujem, da nije alarmantno, ali da svejedno sto vise lezim, ne sjedim. I setnje po pol sata lagano, i opet leci. Malo sam sad krenula guglati, bolje da nisam 🙈
    Inace veli da je i beba veca za 2tj, odgovara za 28tj… i sad vise nije sigurna u spol 🤣 e jebiga. Taman sam se pripremila psihicki da je decko, sad veli da nije sigurna hahah. Narucila nas je za 2tj opet da provjeri cerviks i kako beba raste, jer veli da je 2tj "odstupanja" u redu, ali ak bude vise da ce biti problem 🤷‍♀️ eh.
    A taman sam se nabrijala danas da peglam hrpu robice i slazem u komodu, ali nista od toga.

Dragi Salvatore19, ako te iko razumije ta sam. Samo cu ti reci pusti sad peglanje i sve to. Ako ti ima ko doci neka to odradi, a ti zaista lezi sto vise. Tvoja situacija nije jos kriticna, ali se zato moras i pripaziti.
    Meni je evo u 24.tjednu, prije 2 tjedna, cerviks bio svega 20mm, i to jos sa serklazom. Znaci, kod mene je vec opsadno stanje.. Zato moram i leci u 29.nedelji u bolnicu da primim svu profilaksu za prijevremeni porod. Sad mi daju neku kombinaciju vaginaleta, u 29. primam inekcije za razvoj bebinih pluca i pitanje hoce li me pustiti iz bolnice do "kraja", kad god to bilo. Trebala bih izdrzati jos bar 12 tjedana, ali sama doktorica kaze da misli da ce biti prijevremeni. Jer mi se grlic skratio za 20mm u roku od 8 tjedana sa serklazom. A beba bila neuporedivo manja i laksa.
    Zato sretno, sigurna sam ja da ces ti to izgurati, samo oprezno, optimisticno i pazi se.

Draga Santina, u kojem su tt tebi radili serklaž? Ja sam sada 21+2 i prije 5 dana mi je cerviks bio samo 29mm. Dobila sam utrogestane, mg i mirovanje. I dalje je T oblika što je dobro, ali imam sad u četvrtak opet mjerenje pa ćemo vidjeti. Bojim se da ću teško izbjeći serklaž

• anax23
    12. Rujan 2022. 15:47

Znam, slažem se s vama da sam jako neiskusna i zahvalna sam na svim dobronamjernim savjetima koje sam dobila 😊 Nemam se kome obratiti, samo me zanimalo vaše mišljenje imam li razloga za brigu s obzirom na situaciju koju sam navela.

buhtlica23
    12. Rujan 2022. 15:49

santina

Imate li vec imena? Meni jos nista, ali nista bas ne zvoni. I polako me hvata panika.
    Pisite prijedloge. Vise sam za varijantu ne tako cestih… ne sad bas stranih i neobicnih ful, ali ono, da ne bude 5 curica sa istim imenom u razredu. 😊

Ja se jos neckam, ali neka koja su meni u opticaju, Amalija, Amanda,Davina,Melanie,Lorin. 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lida 🍀
    12. Rujan 2022. 16:07

keti91

Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..

Hej, pa ja danas isto bila na pregledu u pola 3, ali u bolnici! I moj malac ima oko 1800 😁 
    Daj da te pitam, za opremu od grada - Pise da trebamo priloziti potvrdu da se radi o prvom porodu... Jel to trazim od svoje gin da mi negdje posebno napise ili kako? 😊 Vidim da ti je stigla oprema, bas mi je drago 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Tina0409
    12. Rujan 2022. 16:29

Cure,
    Moja prijateljica ne u 20. Tjednu isto imala skraćeni cerviks ali nije radila serklazu već smo joj iz njemačke naručiti neki “prsten” koji joj je doktorica stavila i sad je sve super.

Sto se tiče imena nasa curica će se zvati Zora.
    Meni je prelijepo i Vida,ali nam je prezime slično imenu pa ne možemo.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• ikica_90
    12. Rujan 2022. 16:43

Bok cure,
    Nova sam na ovoj temi, nisam još pisala, ali kako sam sad u 24 tt krenuli smo sa nabavkom stvari za malca. Prvo nam je djete pa ni sama nisam sigurna koliko je pametno kupovati neke stvari tj. hoću li ih uopće koristiti. Dvoumim se kupiti njihaljku ili ne? Gledala sam dosta i nekako mi se čini da su skupe one baby bjorn koje svi hvale, ali nisam sigurna koliko uopće bebe to dugo koriste i jel se preporuča da se djecu stavlja u njihaljke dok su bebe? Osim toga muči me treba li beba biti u vreći za spavanje u krevetiću dok je tek novorođeče ili je bolje pokriti dekicom/poplunom? Ako ima netko iskustva molila bih vas savjet. Hvala 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Lavendera
    12. Rujan 2022. 17:19

Pozz cure, evo da se i ja javim nakon pregleda danas. Curka je super, 1340g, mjere vece za 10ak dana ali sve je ok🥰❤️ Ogtt nalaz odlican, jedino mi je zeljezo donja granica pa sam dobila heferol (ne znam kako cu s tim na kraj jer inace tesko pada za zeludac a ja od zgaravice nocu spavam opet sjedeci i bez tog heferola kao i u prvoj trudnoci..).. Poslala me vaditi krv za krvnu sliku kad sam rekla da imam uzasne zgaravice, a za zeludac da isprobam nesto iz ljekarne. 
    Iduci pregled stavila za 3 tjedna, kaze od 28tt idu svaka 3 tj pregledi🙈
    Vidim ima vas jos koje ste imale preglede, drago mi je da je sve super! 🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

keti91
    12. Rujan 2022. 17:20

Lida 🍀

keti91

Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..

Hej, pa ja danas isto bila na pregledu u pola 3, ali u bolnici! I moj malac ima oko 1800 😁
    Daj da te pitam, za opremu od grada - Pise da trebamo priloziti potvrdu da se radi o prvom porodu… Jel to trazim od svoje gin da mi negdje posebno napise ili kako? 😊 Vidim da ti je stigla oprema, bas mi je drago

Hei draga..
    Znaci trazi od svog ginekologa da ti je prva trudnoca i napisati ce ti na poseban papir..
    I ako ste ti i dragi na istoj adresi nemorate ici u policiju po potvrdu o prebivalistu jer ja i muz izvadili pa na kraju nije ni trebalo samo ce ti trebat kopija osobne tvoje i njegove..
    Ja evo jos rjesenje nisam dobila al oprema stigla i to vrlo brzo..sretno..
    Ja sam imala pregled u 11:15 u bolnici

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

keti91
    12. Rujan 2022. 17:25

santina

Pisite prijedloge. Vise sam za varijantu ne tako cestih… ne sad bas stranih i neobicnih ful, ali ono, da ne bude 5 curica sa istim imenom u razredu. 😊

Mi smo odabrali vec ime..
    Al meni je lijepo Kiara,Mia
    Nasa ce se zvati Dora 🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.