Ribic i NanaJ hvala vam cure za savjet, isprobati cu nesto od toga, nije da mi se bas dodatno pati sa zeludcem, ako ne moram🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure upravo me maleni kiknuo nekako da me malo i zaboljelo, nekako osjećaj kao štipanje ? Jel netko iskusio slično 🤷
Jutro 🤗 je to ti je draga moja 🥰 normalno još će biti i jače to samo znači da ti je bebica ojačala i da je dobro mene je isto u nedjelju tako nezgodno 2 puta udarila da sam vidjela sve zvijezde ne znam kako će biti kada budu imali po 2.500 kada udari 🤣sada moja ima oko 1300 ja mislim narasla je od pregleda sigurno tako da već sada se osjeti s možeš misliti kasnije 🥰🙈😅
Je je bas me nekako ustipnuo da sam doslovno izustila jaaoo. Kako si ti ?
Ja čekam biometriju 5.10. da vidim koliko je moj veliki, jedva čekam 😄
Evo sad meni slijedi jos malo aktive i onda uskoro odlazim u zg na zimski san lagano 😋🤷😇
Ja sam super spavala sam nisam se budila 😁to će ti brzo doći ☺️jel ti još uvijek plivaš 😁i ja jedva čekam jesen da zahladi ☺️a sada će to brzo meni je još malo rođendan i onda mi kreće porodiljni 17.10 i onda brzo bebica 😁danas mi dolaze adapteri za kolica pa to čekam ☺️nadam se da će mi odgovarati,😅ti se Ideš onda pripremati za bebu 🥰🤗
Jos uvijek plivam da ! More je toplo jedino i nije vise jako vruće. Najbolje vrijeme za kupanje je od 11-14 onda zapuhne pa se smiri oko 18:00, ali lijepo je za spavanje navečer ugodna temp skroz. Lijep je taj 9. Misec ne sjećam se kad sam zadnji put bila tada na moru malo duže.
Bome porodiljni već, to ide 28 dana prije ? Ja imam jos do tada … 😀 Odlično za adaptere ja nisam nista uzela, sve ću to lagano kroz 10. i 11. Misec .. moram prvo ofarbati stan i jos neke stvari preurediti, tapecirati neki dio namjestaja bas me čeka dosta toga 🤷🙈
Koliko mi je rekla 45 dana prije poroda krece porodiljni ☺️evo došli mi adapteri super odgovaraju 😁i popodne idemo po autosjedalicu 🥰🥰😍kako sam sretna 💓joj meni je tako dobro to tapeciranje 😁nadam se da ćeš mi pokazati središ sobicu 😍ja bi još neke police u sobici i narucit ćemo neku komodu ☺️ otprilike to je to
Drage cure, malo sam bila u gužvi pa se nisam toliko javljala. Meni trbuh baš vidno raste iz dana u dan, ali se još osjećam u naponu snage pa se samo družim i idem posvuda. U tome mi i pomaže ova sezona vjenčanja.
Nekako slabije osjećam udarce otkako mi se trbuh povećao, ali ih dalje osjećam tako da se tješim da je sve ok, a idući pon ću vidjeti i čuti na pregledu.
Dodatno, imam jedno pitanje za vas koje imate iskustva s otvaranjem porodiljnih. Vodim trudnoću privatno i gestacijski mi je termin 7.12., ali već u prvom tromjesječju je pomaknut na 1.12. po svim mjerama bebe i razvojnog stadija. E sad, kad sam išla kod socijalne ginekologice pitat za otvaranje porodiljnog 45 dana prije, ona mi je računala po starom terminu i izignorirala me za novi. Moje pitanje je ima li smisla boriti se ili ne?
Satsuke ja i ti smo iste 😍i meni isto stomak iz dana u dan jer sada beba raste brzo mi smo blizu 30 tjedna 😁kako brzo prolazi dali se tebi bebica okrenula čitam piše da se sada u 30 tjednu okrene s glavicom prema dolje ja ne znam dali se moja okrenula 🙈 vidjeti ćemo uskoro 😊ja nekad osjetim kao neko drhtanje stomaka pa osjetim kada stuca 😅ma pre slatko ☺️za porodiljni ja ti ne znam nisam se ništa raspitala tako da nemam pojma Meni je termin 01.12 i znam jedino da krece 45 dana prije poroda 🙈
Cure upravo me maleni kiknuo nekako da me malo i zaboljelo, nekako osjećaj kao štipanje ? Jel netko iskusio slično 🤷
Jutro 🤗 je to ti je draga moja 🥰 normalno još će biti i jače to samo znači da ti je bebica ojačala i da je dobro mene je isto u nedjelju tako nezgodno 2 puta udarila da sam vidjela sve zvijezde ne znam kako će biti kada budu imali po 2.500 kada udari 🤣sada moja ima oko 1300 ja mislim narasla je od pregleda sigurno tako da već sada se osjeti s možeš misliti kasnije 🥰🙈😅
Evo sad meni slijedi jos malo aktive i onda uskoro odlazim u zg na zimski san lagano 😋🤷😇
Ja sam super spavala sam nisam se budila 😁to će ti brzo doći ☺️jel ti još uvijek plivaš 😁i ja jedva čekam jesen da zahladi ☺️a sada će to brzo meni je još malo rođendan i onda mi kreće porodiljni 17.10 i onda brzo bebica 😁danas mi dolaze adapteri za kolica pa to čekam ☺️nadam se da će mi odgovarati,😅ti se Ideš onda pripremati za bebu 🥰🤗
Jos uvijek plivam da ! More je toplo jedino i nije vise jako vruće. Najbolje vrijeme za kupanje je od 11-14 onda zapuhne pa se smiri oko 18:00, ali lijepo je za spavanje navečer ugodna temp skroz. Lijep je taj 9. Misec ne sjećam se kad sam zadnji put bila tada na moru malo duže.
Bome porodiljni već, to ide 28 dana prije ? Ja imam jos do tada … 😀 Odlično za adaptere ja nisam nista uzela, sve ću to lagano kroz 10. i 11. Misec .. moram prvo ofarbati stan i jos neke stvari preurediti, tapecirati neki dio namjestaja bas me čeka dosta toga 🤷🙈
Koliko mi je rekla 45 dana prije poroda krece porodiljni ☺️evo došli mi adapteri super odgovaraju 😁i popodne idemo po autosjedalicu 🥰🥰😍kako sam sretna 💓joj meni je tako dobro to tapeciranje 😁nadam se da ćeš mi pokazati središ sobicu 😍ja bi još neke police u sobici i narucit ćemo neku komodu ☺️ otprilike to je to
Budem ! Ima na netu divnih dječjih tapeta i onih naljepnica svakakvih ! 😀😀 Aha znači 45 dana prije 😇moram to imati na umu kako bi otvarala porodiljni.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Budem ! Ima na netu divnih dječjih tapeta i onih naljepnica svakakvih ! 😀😀 Aha znači 45 dana prije 😇moram to imati na umu kako bi otvarala porodiljni.
Hej jesu ti došle one čizmice 😅ja sam naručila s about you moram ti pokazati https://www.aboutyou.hr/p/tamaris/gleznjace-na-vezanje-7586934 ove ovdje i jako su udobne 😅 za kišu će mi biti
Ribic hvala ti na info vezano za pokrivanje djeteta i svakako ću razmisliti da možda njihaljku sada ni ne uzimam dok je beba još mala, možda tek nakon 6 mjeseci dok će moći sjediti. Računam da za prvu ruku imam jaje i košaru kolica (uzeli smo 3u1) pa za situacije dok ja nešto radim po stanu (kuham il perem) mogu djete staviti u to, a za ostalo je u kinderbetu.
Keti91čestitam na malenoj nećakinji nek joj je puno sreće i zdravlja u životu 😁
Ako se smijem i ja pridruziti - moj sin njihaljku nije nesto narocito volio, nije se bunio ali nije ni bio lud za njom. Ja vam ne bih savjetovala stavljati bebu u jaje osim u svrhe voznje jer je stetno za kraljesnicu i povecan je rizik od gusenja i SIDS-a.
Kupite gnjijezdo, moj mali je samo u gnjijezdu lezao do nekih 6 mj, i to nam je bila bas bas isplativa investicija. Mi smo imali i onaj luk s igrackama gore tako da je bio bas odusevljen, a sad cemo ga koristiti i za seku. :-)
Ozujak 2021. - sinko jedinko
10.01.2023., stize nam seka
Pozz cure evo bili smo na pregledu sve je uredno..
E sad me zanima dali je tko radio nekakav BHSB?
to mi planira uraditi sljedeci put na kontroli
To ti je bris na streptokok. Radi se kod trudnica koje ce ici na vaginalni porod. To najcesce ide tamo 35.-37. tjedan.
I onda ako si pozitivna ti daju prije poroda antibiotik da ti zastiti bebicu kad izlazi van kroz porodajni kanal kako ne bi pobrala strepkok i imala nuspojave od njega. Sve redovno i klasicno ti to - ne brini.Pozz cure evo bili smo na pregledu sve je uredno..
E sad me zanima dali je tko radio nekakav BHSB?
to mi planira uraditi sljedeci put na kontroli
To ti je bris na streptokok. Radi se kod trudnica koje ce ici na vaginalni porod. To najcesce ide tamo 35.-37. tjedan.
I onda ako si pozitivna ti daju prije poroda antibiotik da ti zastiti bebicu kad izlazi van kroz porodajni kanal kako ne bi pobrala strepkok i imala nuspojave od njega. Sve redovno i klasicno ti to - ne brini.
Aha..
Onda je to sve okej e to je bitno 😊
Da da, bez brige. To svim trudnicama. A velim, i da je pozitivan nije nista strasno nego je samo da znaju ti dati terapiju prije poroda i to je to …
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure, evo mene s pregleda. 30.-ti sam tjedan, mali ima oko 1600g, prije 4 tjedna je imao 900g. Kaže ginekologica da mu je glavica veličine za 32 tjedna, a i ako ovako nastavi dobivati na kilaži da bi mogla na carski ići 🤷♀️
Ima dosta plodne vode, ovaj put se okrenuo glavicom prema dolje, sve ok ❤️ Od početka trudnoće sam dobila 8kg. Još jedna pregled za tri tjedna kod nje, pa u bolnicu dalje.
Pozz evo opet ja..evo sad mi je malo prije javito da sam postala tetka jedne malene Lorene.
Teski smo 3880 i 50 dugacka 🥰🥰🥰🥰
Cestitke teta 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji