Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    12. Rujan 2022. 20:26

keti91

Lida 🍀

keti91

Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..

Hej, pa ja danas isto bila na pregledu u pola 3, ali u bolnici! I moj malac ima oko 1800 😁
    Daj da te pitam, za opremu od grada - Pise da trebamo priloziti potvrdu da se radi o prvom porodu… Jel to trazim od svoje gin da mi negdje posebno napise ili kako? 😊 Vidim da ti je stigla oprema, bas mi je drago

Hei draga..
    Znaci trazi od svog ginekologa da ti je prva trudnoca i napisati ce ti na poseban papir..
    I ako ste ti i dragi na istoj adresi nemorate ici u policiju po potvrdu o prebivalistu jer ja i muz izvadili pa na kraju nije ni trebalo samo ce ti trebat kopija osobne tvoje i njegove..
    Ja evo jos rjesenje nisam dobila al oprema stigla i to vrlo brzo..sretno..
    Ja sam imala pregled u 11:15 u bolnici

Super, hvala ti 😁 nismo na istoj adresi, tako da hvala za info! 
    Lijepo, neka je sve ok, bit cemo mi na kraju zajedno u rodilištu 🤫🥰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

snowwhite1410
    12. Rujan 2022. 20:51

Cure jeste razmišljale o modernim platnenim pelenama 😁

• ribic
    12. Rujan 2022. 20:59

snowwhite1410

Ne😂 Moji su na crno dobavljali pampersice za mene da ne moraju prat pelene. Ne znam zakaj bi se vracala 35 god unazad.

Tko voli, nek izvoli…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

santina
    12. Rujan 2022. 21:03

Loni

Hvala ti puno😊 a daj mi reci kako ti rade serklaž, jel opća ili lokalna anestezija? I koliko si nakon zahvata bila u bolnici?

Opca anestezija, bude gotovo sve za pola sata. Ostala 3 dana u bolnici, da isprimam intravenozno antibiotike i da vide da nece biti nekog krvarenja. Nakon serklaza ne bi nekih 10-15dana trebalo sjedati. Poslije se valjda smije sjesti jesti, u auto i sl. Ali sjediti kao sjediti ne.
    Ja sam nakon serklaza, nakon sto kihnem ili se zakasljem i sl. upiskim se, jednostavno mjehur ne drzi. Zalila sam se doktorici, ona tvrdi da nema veze sa serklazem. Ali ne znam sta su radili jer te tegobe nisam imala prije i ja i dalje tvrdim da ima. Dnevno, po ne znam ni ja koliko gaca znam promijeniti. Jedno vrijeme sam znala osjetiti i zatezanje konca, dal dok je to sve srastalo, ne znam ni ja. Ali tacno sam znala reci gdje je.

santina
    12. Rujan 2022. 21:16

snowwhite1410

Jesam nedavno o olatnenim uloscima, pa tad gledala i pelene i odustala odmah. 
    A sa 1.cerkicom imala donekle slicno iskustvo. Patronazna koja nam dosla rekla da za siroki povoj prvo ide tetra pelena, pa pampersica pa one svedske. I naprali smo se tad tih tetra pelena, ajme boze sacuvaj. Da bih nakon mjesec dana cula da postoji 2.skola koja kaze prvo pampersica pa tetra pa svedska pelena, kad mi jedino i ima svrhu svedska pelena. I preporodili se. Dakle pranje platnenih pelena, ne, ne. Ne znam iskreno ko ima toliko vremena u zivotu da to propire akuplja pa pere svaki, svaki drugi dan...? Ali evo, svi smo razliciti. Samo iziskuke tooooo much time. 

santina
    12. Rujan 2022. 21:19

Tina0409

ribic

Tina0409

Cure,
    Ja sam se izgleda nahladila..idem mokriti svakih 20 min..sutra idem svakako raditi urinokulturu,a jel smijem si uzeti za piti neki čaj?
    Znam da trudnicama bas ne preporučuju čajeve,ali barem nešto da malo manje idem na wc.🤦🏼‍♀️

Jel te ista pece/boli? Ako ne, normalni simptom trudnoce. Sve ti pritisce mjehur i non stop ides na wc. Smijes caj od brusnice

Ma samo osjetim stalno pritisak dolje.ništa me ne pecka.uzela sam čaj od brusnice pa malo popiti.

Tina, ja nisam licno probala ali mi se druga trudnica kune u Encian brusnica. Mislim da su tablete u pitanju. Meni brusnica licno ne djeluje, a uvin caj sad ne smijemo. Ja trenutno pijem uroloski za trudnice, posto ssm vadils obicni urin i ispalo dosta bakterija i leukocita...

Tina0409
    12. Rujan 2022. 21:22

ribic

Tina0409

ribic

Tina0409

Cure,
    Ja sam se izgleda nahladila..idem mokriti svakih 20 min..sutra idem svakako raditi urinokulturu,a jel smijem si uzeti za piti neki čaj?
    Znam da trudnicama bas ne preporučuju čajeve,ali barem nešto da malo manje idem na wc.🤦🏼‍♀️

Jel te ista pece/boli? Ako ne, normalni simptom trudnoce. Sve ti pritisce mjehur i non stop ides na wc. Smijes caj od brusnice

Ma samo osjetim stalno pritisak dolje.ništa me ne pecka.uzela sam čaj od brusnice pa malo popiti.

Welcome to the club 😀😂

Mislim, odi na urinokulturu zbog svog mira ali 99% nije nista nego jednostavno tezina na mjehuru.

Otići ću kad mi je doktorica već pustila uputnicu.Nije mi problem preko dana,ali kad se preko noći stalno budim🤦🏼‍♀️.Nadam se da će mala izabrati neki drugi položaj.😂😂

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

snowwhite1410
    12. Rujan 2022. 21:32

ribic

snowwhite1410

Ne😂 Moji su na crno dobavljali pampersice za mene da ne moraju prat pelene. Ne znam zakaj bi se vracala 35 god unazad.

Tko voli, nek izvoli…

Haha 🤣🤣🤣 nije to vraćanje unazad kada su sada moderne pelene 😄nisu onako platnene kao prije 35 godina ali dobro svatko ima pravo na mišljenje i na odluku ja se premišljanjam možda kupim imaju ih u dm tako da ću vidjeti kako će mi biti ali mogu se i kombinirati moja sestra ih je koristila prije 5 godina s prvom kćeri i sada ih koristi tako da znam iz prve ruke da nije to toliko teško ma da ni ja ne znam kako s tim ali možda dam priliku pa vidim iako moj dragi nije za te pelene on je rekao da bi on kupovao da ne perem ali dobro vidjeti ćemo 😊 

keti91
    12. Rujan 2022. 21:45

Lida 🍀

keti91

Lida 🍀

keti91

Pozz cure evo bili smo na uzv,beba je super srce kuca i teski smo vec 1820kg..

Hej, pa ja danas isto bila na pregledu u pola 3, ali u bolnici! I moj malac ima oko 1800 😁
    Daj da te pitam, za opremu od grada - Pise da trebamo priloziti potvrdu da se radi o prvom porodu… Jel to trazim od svoje gin da mi negdje posebno napise ili kako? 😊 Vidim da ti je stigla oprema, bas mi je drago

Hei draga..
    Znaci trazi od svog ginekologa da ti je prva trudnoca i napisati ce ti na poseban papir..
    I ako ste ti i dragi na istoj adresi nemorate ici u policiju po potvrdu o prebivalistu jer ja i muz izvadili pa na kraju nije ni trebalo samo ce ti trebat kopija osobne tvoje i njegove..
    Ja evo jos rjesenje nisam dobila al oprema stigla i to vrlo brzo..sretno..
    Ja sam imala pregled u 11:15 u bolnici

Super, hvala ti 😁 nismo na istoj adresi, tako da hvala za info!
    Lijepo, neka je sve ok, bit cemo mi na kraju zajedno u rodilištu 🤫🥰

Onda moras izvaditi iz policije za prebivaliste..
    Kad ti je termin? 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• ribic
    12. Rujan 2022. 21:47

snowwhite1410

ribic

snowwhite1410

Tko voli, nek izvoli…

Haha 🤣🤣🤣 nije to vraćanje unazad kada su sada moderne pelene 😄nisu onako platnene kao prije 35 godina ali dobro svatko ima pravo na mišljenje i na odluku ja se premišljanjam možda kupim imaju ih u dm tako da ću vidjeti kako će mi biti ali mogu se i kombinirati moja sestra ih je koristila prije 5 godina s prvom kćeri i sada ih koristi tako da znam iz prve ruke da nije to toliko teško ma da ni ja ne znam kako s tim ali možda dam priliku pa vidim iako moj dragi nije za te pelene on je rekao da bi on kupovao da ne perem ali dobro vidjeti ćemo 😊

Svejedno se peru i suse - tak da ne hvala 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.