Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilala
    11. Rujan 2022. 21:40

Vidim da ste pisale o kozmetici za bebe, imate još kvalitetno i dermatološki Uriage-koristi se za kosu, tijelo i lice u jednom i dermatološki je. Košta 130 kn pol litre, kupujem ga u dm-u u onom dijelu di je ljekarna. Meni je super jer je sve u jednom. 

snowwhite1410
    11. Rujan 2022. 21:42

BlairWaldorf

anax23

Pozdrav žene!
    Nikad nisam imala spolni odnos, neiskusna sam i izuzetno mlada. Treba mi vaša pomoć i iskreno mišljenje. Zanima me da li je moguće doći do trudnoće ukoliko je dečku bilo malo sperme na prstima(nisam sigurna je li sperma ili sluz) a zadovoljavao me, međutim bila sam odjevena, u trenerci i u donjem vešu koji je bez rubova tako da se veoma lako pomjera i skoro i da ne prekriva rodnicu i vaginu kada sam u ležećem položaju tako da me strah. Zanima me da li je moguca trudnoca na taj nacin, tj.jesu li spermiji mogli proci kroz trenerku i dospjeti do rodnice s obzirom da je veš takav kakav jest?

Mogli su svakako spermiji proći kroz odjeću e sad je pitanje koji je točno bio dan, sjećas li se možda ? Petkom su aktivni superspermiji koji dokazano prolaze kroz pamuk (koji materijal odjeće je bio u pitanju ? ) dok su novija istrazivanja dokazala da preko poliestera ne moze. Znači u biti je ključan dan! Ako ste imali odnosi u nedjelju tad onda ne prolaze kroz nista, najslabiji su taj dan, navodno su neka istraživanja pokazala da tada odmaraju pa ni trebala biti sigurna.

BlairWaldorf 😅😅😅😅 izgleda da je došla ona ženska što je pričala Mare 🤣🤣🤣🤣evo je tu iznad 🙈🙈😂😂😂😂kako si ti baš sam mislila na tebe

snowwhite1410
    11. Rujan 2022. 21:44

BlairWaldorf

anax23

Pozdrav žene!
    Nikad nisam imala spolni odnos, neiskusna sam i izuzetno mlada. Treba mi vaša pomoć i iskreno mišljenje. Zanima me da li je moguće doći do trudnoće ukoliko je dečku bilo malo sperme na prstima(nisam sigurna je li sperma ili sluz) a zadovoljavao me, međutim bila sam odjevena, u trenerci i u donjem vešu koji je bez rubova tako da se veoma lako pomjera i skoro i da ne prekriva rodnicu i vaginu kada sam u ležećem položaju tako da me strah. Zanima me da li je moguca trudnoca na taj nacin, tj.jesu li spermiji mogli proci kroz trenerku i dospjeti do rodnice s obzirom da je veš takav kakav jest?

Mogli su svakako spermiji proći kroz odjeću e sad je pitanje koji je točno bio dan, sjećas li se možda ? Petkom su aktivni superspermiji koji dokazano prolaze kroz pamuk (koji materijal odjeće je bio u pitanju ? ) dok su novija istrazivanja dokazala da preko poliestera ne moze. Znači u biti je ključan dan! Ako ste imali odnosi u nedjelju tad onda ne prolaze kroz nista, najslabiji su taj dan, navodno su neka istraživanja pokazala da tada odmaraju pa ni trebala biti sigurna.

Sigurna trudnoća u ovom slučaju idi kod ginekologa da ti potvrdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂

• ribic
    11. Rujan 2022. 22:02

snowwhite1410

ribicNemam pojma šta si mislila pod platinum liniju ja sam pričala o autosjedalici to je na popustu i neka kolica ali ja kolica nisam ni gledala samo jaje tako da to je od caybex i nešto drugih brendova a za tu platinum liniju nemam pojma ni šta je 🤣🤣🤣🤣🤣

Cybex z cloud jaje (koje si spomenula) je platinum linija od cybexa, a na nju nema popusta.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    11. Rujan 2022. 22:04

snowwhite1410

ribic

E da, i jaja i autosjedalice imaju rok trajanja (zbog zamora materijala) ali nije svima isti. Ovisi o proizvodacu i modelu.

Ja tebe nisam ni vidjela na forumu do sada kada si se ti priključila 🤣🤣🤣 za većinu cura znam od početka trudnoće ti si neka nova ?????

Pa negdje prije cca 2-3 tjedna sam se prikljucila. Vise aktivnija bila na ivf temi i blizanacka trudnoca 😀 Sad tek tu skicam. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    11. Rujan 2022. 22:06

BlairWaldorf

anax23

Pozdrav žene!

Petak je dan za metak 😂😂😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• ribic
    11. Rujan 2022. 22:11

snowwhite1410

ribic

E da, i jaja i autosjedalice imaju rok trajanja (zbog zamora materijala) ali nije svima isti. Ovisi o proizvodacu i modelu.

Točno tako ali jaje ima najkraći rok evo tu piše a sada je meni napisala steollerica da je i site najbolje uzet https://strollerica.com/autosjedalica-uvijek-i-bez-iznimke/

Jep. Ali pise ti i ona - svaki proizvodac ima svoj rok. Netko 3, netko 5, a netko vise godina.

Mislim cisto kazem da ne bi netko mislio da sva jaja imaju tri godine i to je to …. Treba provjerit na konkretnom koje se zeli uzeti. S tim da te 3 god nisu problem ak netko ne misli imati vise djece. Ona proda za pola godine, godinu i ok. A alo bi so netko cuvao potencijalno za drugo onda na to obratiti pozornost.

Ili naravno ak se polovno kupuje.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

santina
    12. Rujan 2022. 06:49

Moram prokomentirat post sa preth stranice - decko me zadovoljavao, preko trenerke, spermiji itd.
    Evo mi bas imamo problem sa jednom curicom u vrticu. Tj tete sa citavom grupom, jer imaju jednu malu kolovodju i svu djecu je pokvarila, a slijede je sve. Doslovce su to rijeci teta. Mala je medju najstarijima, sad ce 3 god. I ne mogu joj nista. Pitali pa dobro pricajte sa roditeljima. Kazu majka ima 19 godina, a otac nije ni upisan. Dakle majka je zatrudnila sa 15, 16 godina i rodila. Suprug kad je vidio tu majku mislio je da je sestra ili tetka, nikako majka jel... 
    Ovaj svijet ode dovraga. Znsm da se sad u seksualne odnose ulazi vec u osnovnoj skoli. Imam par frendica koje rade u osnovnoj skoli, pa kad ih vode na ekskurzije to je... 
    Ne znam, ja jesam starija, rat me dobrim dijelom uhvatio i u moje vrijeme je sve kasnije kretalo, pa se uzasavam na sve sta se sad desava. 

Sorry cure, malo offtopic. Nema veze sa nasim trudnocama, vise sam se ja jadala. 😔

BlairWaldorf
    12. Rujan 2022. 10:03

snowwhite1410

BlairWaldorf

anax23

Pozdrav žene!

BlairWaldorf 😅😅😅😅 izgleda da je došla ona ženska što je pričala Mare 🤣🤣🤣🤣evo je tu iznad 🙈🙈😂😂😂😂kako si ti baš sam mislila na tebe

Ej evo dobro sam ! I dalje se kupam 🙈🤷🌞🏖️💙 kako si ti ? Bas zadnja dva dana stalno osluskujem malenog koliko je aktivan, volim ga čuti da znam da je sve ok bas nekako jedva čekam tu biometriju 😄 i onda lagano opustanje ponovno, jesenske radosti i dalje čekam da sinsay stavi u prodaje haljine koja sam vam postala. U biti nema nista nova ! Kolica ću najvjerojatnije cybex s balios, moram jos vidjeti što sa autosjedalicom, a krevet ću neki klasični bijeli , ormar i ostale potrepštine nemam isto neke posebne promisli. Robicu ću neku dobiti što bude potrebno kupujem. Eto samo da sve ide dobrim tokom ❤️🙏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    12. Rujan 2022. 10:07

santina

Moram prokomentirat post sa preth stranice - decko me zadovoljavao, preko trenerke, spermiji itd.
    Evo mi bas imamo problem sa jednom curicom u vrticu. Tj tete sa citavom grupom, jer imaju jednu malu kolovodju i svu djecu je pokvarila, a slijede je sve. Doslovce su to rijeci teta. Mala je medju najstarijima, sad ce 3 god. I ne mogu joj nista. Pitali pa dobro pricajte sa roditeljima. Kazu majka ima 19 godina, a otac nije ni upisan. Dakle majka je zatrudnila sa 15, 16 godina i rodila. Suprug kad je vidio tu majku mislio je da je sestra ili tetka, nikako majka jel…
    Ovaj svijet ode dovraga. Znsm da se sad u seksualne odnose ulazi vec u osnovnoj skoli. Imam par frendica koje rade u osnovnoj skoli, pa kad ih vode na ekskurzije to je…
    Ne znam, ja jesam starija, rat me dobrim dijelom uhvatio i u moje vrijeme je sve kasnije kretalo, pa se uzasavam na sve sta se sad desava.

Sorry cure, malo offtopic. Nema veze sa nasim trudnocama, vise sam se ja jadala. 😔

To je danas tako, curice vec od 12,13 god su spolno aktivne.  
    Jednim djelom krivim roditelje, jer djecu izlazu takvim stvarima, putem interneta i sl. Npr moja necakinja ima 9 godina i visi na tik toku svaki dan par sati. Meni je to prestrasno i rekla sam sestri ali nema nekog pomaka. Kao prati ona sta ona gleda. Ja nemam tik tok niti sam ga koristila ali znam sta se sve moze vidjeti jer sam u društvu koje ga koristi. Neke stvari nisu za djecu.
    A s obzirom na to sve da je krenulo ranije, treba sa djecom razgovarati puno ranije o kontracepciji. Zalosno je to da oni ne znaju sta je zastita niti kako se koristi ali bitno da znaju sta trebaju raditi. Malo se grozim svega toga pogotovo sto mi je curica na putu. I borit cu se rukama i nogama da sto manje bude na internetu i u takvim drustvima. A o zaštiti cu joj pocet govorit od 10 godine sigurno. Nek bar zna kako da se zastiti. Ako vec do toga dode. Nazalost na to utjecat ne mozemo. Odu van,kod "prijateljice", ekskurzije i eto sr dok trepnes. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.