Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    30. Kolovoz 2022. 08:13

Ribic kad sam ja otvarala komplikacije (nisam iz ZG), sve papire sam morala odnijeti na HZZO (doznaku, potvrdu o plaći u zadnjih 6 mjeseci, tamo ispunila zahtjev za otvaranje komplikacija).
    A za sve naredne mjesece šaljem im šaljem doznake mailom.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

snowwhite1410
    30. Kolovoz 2022. 08:18

Salvatore19

snowwhite1410

Salvatore19

Mi smo uzeli iCandy Lime 2u1 kolica. Dolazila su u obzir i Cybex Balios s lux, ali uzivo sam se odlucila za iCandy. Bilo nam je bitno da stanu u auto, da su lagana (koliko mogu biti), da imaju vece kotace da mozemo po raznim terenima, da ima kosaru za shopping koja je dovoljno velika, da se beba moze okrenuti prema nama i od nas, i da nam odgovara po visini.
    Samo neka bebac raste, nekak cu ga izgurat van valjda 🤣

Večer 🥰🥰🥰ajme gledam tvoja kolica skroz su slična ovim koje sam ja uzela tuttis uno+3 ☺️koje su boje i tvoja su pre lijepa 🥰

Uzeli smo siva, da budu "unisex".
    I tuttis su divnaa, koje su boje? Vidim ova menta online je prekrasna!
    Cure, rekla mi je gin jucer da je ona poslala doznake na hzzo, da ne moram ih nositi. Jel to stvarno funkcionira, ili da ja ipak odem i odnesem papir osobno? Dala mi je i isprintano.

Jutro 😁 Siva prekrasna 😍😍😍😍moja su crna jer su bila jedina 🤣te boje u dućanu pa sam morala ta inače bi ja isto ili ta menta ili siva 😍

ancy2010
    30. Kolovoz 2022. 08:42

Salvatore19

snowwhite1410

Salvatore19

Mi smo uzeli iCandy Lime 2u1 kolica. Dolazila su u obzir i Cybex Balios s lux, ali uzivo sam se odlucila za iCandy. Bilo nam je bitno da stanu u auto, da su lagana (koliko mogu biti), da imaju vece kotace da mozemo po raznim terenima, da ima kosaru za shopping koja je dovoljno velika, da se beba moze okrenuti prema nama i od nas, i da nam odgovara po visini.

Večer 🥰🥰🥰ajme gledam tvoja kolica skroz su slična ovim koje sam ja uzela tuttis uno+3 ☺️koje su boje i tvoja su pre lijepa 🥰

Uzeli smo siva, da budu "unisex".
    I tuttis su divnaa, koje su boje? Vidim ova menta online je prekrasna!
    Cure, rekla mi je gin jucer da je ona poslala doznake na hzzo, da ne moram ih nositi. Jel to stvarno funkcionira, ili da ja ipak odem i odnesem papir osobno? Dala mi je i isprintano.

Moja gin ih salje njima svaki misec, sve mi uredno sida tako da je ok😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    30. Kolovoz 2022. 09:23

Satsuke

Salvatore19

Mi smo se pak odlučili za Balios S Lux, isto su nam iCandy lime bila u užem krugu. ☺️ Mislim da se ne može previše pogriješiti s takvim kolicima.

Dobra su mi ova tvoja kolica. Nekako se mi se čini da odgovaraju svemu sto bi i ja htila- dizajn jednostavan i klasičan, čini mi se lako sklopiva i ne teska, kola malo veća znači da su stabilna za teren i imaju sve potrebne dodatke (koliko vidim i autosjedalicu) 😄☕ bas ću razmisliti ! 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    30. Kolovoz 2022. 09:27

Mislim na balios s lux ☕
    Jutro cure evo ja mailala doznake, meni odgovore svaki mjesec da ne zaprimljeno. 😄 Sad jos male kafice pa ću se okupat. More mi je odmah ispod kuće tako da nema posebnih priprema 🏄🌞🌞🌞

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Ana_
    30. Kolovoz 2022. 09:34

BlairWaldorf

Mislim na balios s lux ☕
    Jutro cure evo ja mailala doznake, meni odgovore svaki mjesec da ne zaprimljeno. 😄 Sad jos male kafice pa ću se okupat. More mi je odmah ispod kuće tako da nema posebnih priprema 🏄🌞🌞🌞

Uživaj u moru ❤️
    Ja sam se uspjela 2 puta okupat ove godine, i bit će da je to to. Najprije mi zabranili zbog hematoma, pa zbog iz liječene escherichie, kao da se ne vrati. 
    A more na 20km od mene. 
    Prije nekih mjesec dana sam prestala s utrogestanima, ali mi ih je opet dr uvela u nedjelju kad sam bila na hitnoj zbog laganog krvarenja/smeđarenja zapravo. Tako da, očito mi nema spasa od utrogestana 🤣

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

BlairWaldorf
    30. Kolovoz 2022. 09:35

Je * zaprimljeno. Fali mi na ovo forumu da se mogu uredivati postovi i da se može kvotatit više vas i odgovarati 🤷😄 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    30. Kolovoz 2022. 09:42

Jutro cure,evo jucer mi je dan bio bas katastrofalan citav dan sam s bakom provela na hitnoj al bit ce bolje..
    E sad mene zanima prije par dana kada se umirim bebicu sam bas osjetila koliko je udarala...
    Imam baby watcher tako da sam mirna sto se tog tice jel moguce da se ona toliko umiri da ne udari bas ni jednom u toku dana 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    30. Kolovoz 2022. 10:17

keti91

Jutro cure,evo jucer mi je dan bio bas katastrofalan citav dan sam s bakom provela na hitnoj al bit ce bolje..
    E sad mene zanima prije par dana kada se umirim bebicu sam bas osjetila koliko je udarala…
    Imam baby watcher tako da sam mirna sto se tog tice jel moguce da se ona toliko umiri da ne udari bas ni jednom u toku dana

Ana - uh, baš mi je žao. A mislim ako si je izliječila koliko su šanse da ćes dobiti opet, pa nije bas da se to dobiva tako olako. Ja bi jos to provjerila jednom 🤷😅
    Joj kety bas mi je žao, sto je bilo baki? Obično kazu da su curice mirnije po pitanju udaranja tako da nema smisla panici a i nedavno si bila na pregledu i bilo je sve ok ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    30. Kolovoz 2022. 10:20

Jutro cure, kako ste, kako bebice, lupkaju li 🥰 vidim da pisete o kolicima, mi smo bas jucer bili u ducanu gledati Bugaboo fox 3 jer sam znala od pocetka da zelim njih (mogu se sklopiti sa i bez kosare i sportskog dijela, jedna su od najlaksih kolica u toj kategoriji i mogu po svim terenima sto mi je jako bitno) ja sam klasicar tako da uzimam sve crno 😅. Odlucila sam se i za jaje Be safe jer je jedno od najsigurnijih po testovima 🤷🏻‍♀️ Mame koje vec imate djecu, da li da uzimam i isofix bazu za jaje ili ne? Dosta citam o tim kutevima i sva sam sad zbunjena 😓 i ako imate nekakve preporuke za klokanicu 🤭

Ribic pitala si za komplikacije, odes kod svog ginekologa on ti otvori sestra ti da 2 doznake, iz firme potvrdu o prosjeku place i sa time ides u hzzo. Ispunis tamo onaj obrazac kopiraju tvoju karticu tekuceg i to je to. I svakog mjeseca im ili saljes doznke na mail i tu potvrdu ili nosis osobno kako ti je lakse. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.