Evo cura pregled obavljen, bebica super veca je za tjedan dana po nekim mjerama. Dovoljno plodne vode, rita se. Jucer me lupila i vidjela sam sto ako kako mi se zatresao 😍
Iduci pregled za 3 tjedna tada cu raditi i OGTT test.
Tek sa skoro 28 tjedana trudnoće ogtt ? Hm ... Pa onda ni meni nije zurba ... Pitat ću endokrinologa. Cure jel koja od vas RH - krvna grupa ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo cura pregled obavljen, bebica super veca je za tjedan dana po nekim mjerama. Dovoljno plodne vode, rita se. Jucer me lupila i vidjela sam sto ako kako mi se zatresao 😍
Tek sa skoro 28 tjedana trudnoće ogtt ? Hm … Pa onda ni meni nije zurba … Pitat ću endokrinologa. Cure jel koja od vas RH - krvna grupa ?
Ja sam Rh negativna. Bas idem sutra ponovno vaditi krv na tranfuzijskoj za antitijela. Vadila sam s nekih 12tjedana, i sada s 24 i pred porod negdje. Tako je meni moja gin rekla, na prvom vadenju nije bilo nikakvih antitijela, sve je bilo u redu.
Danas smo bas bili na pregledu, rekla mi je gin da odem iduci tjedan na ogtt (tad cu biti 25+tt, ovisi koji dan me prime), i poslala me na Vuk Vrhovac. Ne znam zasto tamo, jel bio tko tamo?
Inace bebac ima preko 900g, a 24+4 smo danas. Ne znam jel to puno ili? Inace smo i muz i ja visoki, i muz je profesionalno rukometas. Mozda ce klinac biti na njega haha
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Tek sa skoro 28 tjedana trudnoće ogtt ? Hm … Pa onda ni meni nije zurba … Pitat ću endokrinologa. Cure jel koja od vas RH - krvna grupa ?
Ja sam Rh negativna. Bas idem sutra ponovno vaditi krv na tranfuzijskoj za antitijela. Vadila sam s nekih 12tjedana, i sada s 24 i pred porod negdje. Tako je meni moja gin rekla, na prvom vadenju nije bilo nikakvih antitijela, sve je bilo u redu.
Danas smo bas bili na pregledu, rekla mi je gin da odem iduci tjedan na ogtt (tad cu biti 25+tt, ovisi koji dan me prime), i poslala me na Vuk Vrhovac. Ne znam zasto tamo, jel bio tko tamo?
Inace bebac ima preko 900g, a 24+4 smo danas. Ne znam jel to puno ili? Inace smo i muz i ja visoki, i muz je profesionalno rukometas. Mozda ce klinac biti na njega haha
Ja sam radila odmah na početku trudnoće s nekih 8 tjedana takoder nije bilo antitijela i sad bi trebala uskoro, za dva tjedna tada ću ući u 26 TT . Vuk Vrhovac je bas specijalizirana bolnica za dijabetes i tamo mozes i leći ako ti bude muka nakon tekućine samo napomeni.
Eto novi rukometaš u familiji ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Da, tako je ispalo bit cu 27+6 tad ... Ne znam danas mi je bila druga dr. I izbjegla ssm lezanje za sad u bolnici. Bio mi tlak dobar hhah.
Ja sam isto RH - i radila sam to na pocetku trudnoce tam sa 9 tj mislim ili cak 12 nisam sigurna. Za sad mi niko nije spomenuo da idem ponovo. Bas cu pitat na iducem pregledu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
I ja sam RH neg, vadila sam krv oko 12tt i poslije mi nije dr ništa govorila za to 🤷🏼♀️
Nego, cure, jeste li kupile kolica, ili bar razmišljale koja ćete? Ja stalno gledam, pa mislim da sam odlučila, a na kraju ipak nisam 🤣🤣
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Rekla bi da je veca za oko 200 g. Imam neku aplikaciju i ona kaze da je prosjecna tezina od 500-700g.
Ali ne sekiraj se. Ne mora biti da je to ispravno, niit da su oni dobro procijenili. Meni je beba bila stalno manja sad je odjednom veca za tjedan i pol 🤔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
I ja sam RH neg, vadila sam krv oko 12tt i poslije mi nije dr ništa govorila za to 🤷🏼♀️
Nego, cure, jeste li kupile kolica, ili bar razmišljale koja ćete? Ja stalno gledam, pa mislim da sam odlučila, a na kraju ipak nisam 🤣🤣
Ja sam na internetu gledala i svidjela su mi se Tako Laret Imperial 3u1 ili Cybex Balios s lux 3u1. Morala bih vidjeti gdje ima u trgovinama pa otici uzivo pogledati i isprobati...
Moja je sa ravnih 25 tt imala 840g, tako mi je slicno i prva curka imala u tim tjednima, tako da je 900g sasvim ok 😊
Nisu svi isti, neke bebe su vece, neke sitnije, bitno da je sve ok 😊
Evo meni su nalazi sa ogt u redu ...radila sam ih evo u 27 tj trudnoce .... no svakako sretno sa ispijanjem tog slatkog čuda
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi smo uzeli iCandy Lime 2u1 kolica. Dolazila su u obzir i Cybex Balios s lux, ali uzivo sam se odlucila za iCandy. Bilo nam je bitno da stanu u auto, da su lagana (koliko mogu biti), da imaju vece kotace da mozemo po raznim terenima, da ima kosaru za shopping koja je dovoljno velika, da se beba moze okrenuti prema nama i od nas, i da nam odgovara po visini.
Samo neka bebac raste, nekak cu ga izgurat van valjda 🤣
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji