Bok cure mene je danas tako presjeklo u preponi od kad sam sw otusirala sve me boli dok hodam lijeva noga skroz do nje i u lijevo uzas nekak sam krivo stala I tako me zabolilo i sad me boli dok hodam uzas
Mene prepone jako znaju bolit i stidna kost kad sjedim na necem tvrdom. I kad krenem hodati vidim sve zvijezde. Treba mi 3-4 min da se pokrenem i da prode ta bol (jaka) ali ostaje nelagoda u preponama. Tako da te razumijem. Iako mislim da je to normalno.
Meni je tako s trtičnom kosti, kad duže sjedim ili ležim baš me boli dok malo prohodam
Ovi je prestrasno baš sam prestrašena...maternica pa lijevo i skroz uz rub noge do guze i lijevog jajnika ma uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mozes li mi link zaljepit tu?
Malo sam se preračunala, dvije su bile 20, a četiri 40dolara🙈🤣
Evo linka s kojeg sam ja uzela. https://amzn.to/3PQH6st
Probala sam ti pogledati na amazon de, ali nema baš dobrih ponuda😢
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ma mene skroz do guze boli i samo lijeva strana i to iz čista mira kad sam izlazila iz tusa i krenula se brisat s ručnikom…sad dal se to meni sve rasteže ugl neznam baš me boli vidjet ću ujutro
Da nije tebi slučajno živac ukliješten? Ja sam imala takve užasne bolove prije nekoliko godina, kroz lijevu nogu skroz do guze i ispalo da je živac bio u pitanju. Držim fige da če prestat ubrzo 🤞
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ma mene skroz do guze boli i samo lijeva strana i to iz čista mira kad sam izlazila iz tusa i krenula se brisat s ručnikom…sad dal se to meni sve rasteže ugl neznam baš me boli vidjet ću ujutro
Da nije tebi slučajno živac ukliješten? Ja sam imala takve užasne bolove prije nekoliko godina, kroz lijevu nogu skroz do guze i ispalo da je živac bio u pitanju. Držim fige da če prestat ubrzo 🤞
Ne nr nije zivac znala bi ja fitness trener sam...nego sam nekako krivo stala zapravo nemam pojma čudna bol uzss
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mozes li mi link zaljepit tu?
Malo sam se preračunala, dvije su bile 20, a četiri 40dolara🙈🤣
Evo linka s kojeg sam ja uzela. https://amzn.to/3PQH6st
Probala sam ti pogledati na amazon de, ali nema baš dobrih ponuda😢
E hvala ti ☺️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bila jucer u cityu east (zg). U c&a jos uvijek vecinom ljetna trudnicka roba. Uspjela sam uzet jednu haljinicu duzih rukava (200 kn) i jednu majicu dugih rukava (52 kn na snizenju). Tajice mi nisu nesto njihove. Otisla u h&m onda isto tamo i preniska mi guma na tajicama njihovim i dode mi do pola trbuha. Ostalo nista vrijedno spomena i isto ljetno.
https://ibb.co/ckN9rKh
Evo blizanacki trbuh jucer (ravno 24+0 tt).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bila jucer u cityu east (zg). U c&a jos uvijek vecinom ljetna trudnicka roba. Uspjela sam uzet jednu haljinicu duzih rukava (200 kn) i jednu majicu dugih rukava (52 kn na snizenju). Tajice mi nisu nesto njihove. Otisla u h&m onda isto tamo i preniska mi guma na tajicama njihovim i dode mi do pola trbuha. Ostalo nista vrijedno spomena i isto ljetno.
https://ibb.co/ckN9rKh
Evo blizanacki trbuh jucer (ravno 24+0 tt).
Ja 23+5 ❤️ bas si lijepa, trbuh je sladak 😍 ja ću samo tajice trudničke, uopće ne gledam robu takvu već da je nosim i kasnije 🤷 ali ja volim široko tako da nije problem, a što se tiče užih haljina koje sam kupovala sve su rastezljive. 😄 Evo pijem kavu uz more, sad ću jos nesto pojesti i onda na kupanac. Zadnja dva dana pijem tursku ujutro i redovita sam na WC 🤷 iako popila i magnezij zadnja dva dana, kad sam malo vise u ljetnim radostima: sunce, more onda mi treba magnezij da mi malo pomogne 🙈 uskoro idem na jedan mini put na jednu drugu destinaciju pa sam mislila krajem 9. mjeseca se smjestiti u zg i lagano jesensko smirivanje. Predivna mi je jesen u zg. Koji si vaši planovi ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moji planovi su ne zavrsit na hospitalizaciji i laganini 🤦♀️
Nema druge kod blizica.
Da je jednoplodna bi putovala 😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Moji planovi su ne zavrsit na hospitalizaciji i laganini 🤦♀️
Nema druge kod blizica.
Da je jednoplodna bi putovala 😂😂
Zasto hospitalitacija ? 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22