Drage cure, malo kasnim s odgovorima. Sutra mi je zadnji radni dan prije otvaranja komplikacija pa mi je vrlo aktualnih ovih posljednjih nekoliko str koje ste ispisale.
Što se tiče kolica uzeli smo sivu bojuhttps://malizakladi.hr/cybex-djecja-kolica-balios-s-lux-soho-grey-silver-frame-41228 al sve odvojeno jer nam nijedna 3u1 kombinacija nije odgovarala.
Već sam vam pričala kako me strollerica odgovorila od te kombe jer je u njoj sjedalica Aton 5 kojoj će sigurnosni certifikat uskoro biti ukinut. Vjerujem ženi da zna što priča pa sam tako uzela neku drugu autosjedalicu + košaru.
Planira koja ići na radionice baby handlinga u Zg, na Sigetu? Meni se jako sviđa što sam čula o tome, samo ne mogu naći popis termina.
Ja sam isla na tu radionicu. Posalji im mail pa ce ti odg za termine.
Iskreno, nis sad uvau nisam cula. Mislim da je korisnije kad dodes s bebom nego kao trudnica. Jer ovaj san gledas (al ne radis to i ne snimas). A s bebom bas radis drito na njoj. Ne znam, nis spektakularno.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage cure, malo kasnim s odgovorima. Sutra mi je zadnji radni dan prije otvaranja komplikacija pa mi je vrlo aktualnih ovih posljednjih nekoliko str koje ste ispisale.
Što se tiče kolica uzeli smo sivu bojuhttps://malizakladi.hr/cybex-djecja-kolica-balios-s-lux-soho-grey-silver-frame-41228 al sve odvojeno jer nam nijedna 3u1 kombinacija nije odgovarala.
Već sam vam pričala kako me strollerica odgovorila od te kombe jer je u njoj sjedalica Aton 5 kojoj će sigurnosni certifikat uskoro biti ukinut. Vjerujem ženi da zna što priča pa sam tako uzela neku drugu autosjedalicu + košaru.
Planira koja ići na radionice baby handlinga u Zg, na Sigetu? Meni se jako sviđa što sam čula o tome, samo ne mogu naći popis termina.
Odmah sam bacila pogled na moj trenutni favorit među kolicima, Cybex Talos, ali taj 3u1 dolazi sa nekim novijim kajem, pa će bit OK 😁
Samo da se još definitivno odlučim 🤣
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Ma ići ću ipak na taj baby handling i baby wearing + dojenje kroz listopad, višak infosa nikako ne škodi.
Btw, ako kojoj curki treba, evo uploadala sam ovdje u wordu Zahtjev za otvaranje komplikacija od HZZO-a (po koji inače treba ići tamo) pa da si doma isprintate/ispunite i uslikate i pošaljete mailom te tako uštedite put i čekanje tamo. https://we.tl/t-70Sw6LLivJ
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Zaboravila sam napomenuti da je ovo isključivo za ZG, ali dobila sam Zahtjev jer sam im poslala upit mailom na pisarnicu.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Curke koje vitamine pijete,ja sam sad u petom mjesecu i pila sam dosad folacin na recept sad su mi rekli da prestanem s tim i da krenem s necim drugim,problem je sto ja ne znam gutati kapsule ni vece tablete pa ako znate za male tableticr ili neki dobar sirup za trudnice
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Curke koje vitamine pijete,ja sam sad u petom mjesecu i pila sam dosad folacin na recept sad su mi rekli da prestanem s tim i da krenem s necim drugim,problem je sto ja ne znam gutati kapsule ni vece tablete pa ako znate za male tableticr ili neki dobar sirup za trudnice
Ja od početka pijem Novalac i odlične su mi imaju sve vitamine tako da folacin nisam ni pila iako mi je dr dala meni nisu te pasale a Novalac mi pašu jedine 😁
Ja od početka pijem Novalac i odlične su mi imaju sve vitamine tako da folacin nisam ni pila iako mi je dr dala meni nisu te pasale a Novalac mi pašu jedine 😁
E znam ali su ogromne,a ja to ne mogu popit
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja pijem premama duo zbog omega 3,budući da živim u Slavoniji pa slabo jedem ribu.
Sto se tiče kila,ja do sada dobila 4 kile..
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ja pijem elebaby, meni su od elevita opcenito najbolje..od novalaca mi je bila muka..elebaby su kapsule vece al ih se lako proguta, ne znam jel uopce postoje neke a da su manje tablete
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ja pijem elebaby, meni su od elevita opcenito najbolje..od novalaca mi je bila muka..elebaby su kapsule vece al ih se lako proguta, ne znam jel uopce postoje neke a da su manje tablete
Ja Elevit Pronatal jer nema joda pa samo njih smijem, ali povelike su:/
Mene je Novalac skroz zatvorio da uopce nisam mogla na wc :/
Sortiraj odgovore
Najstariji