Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    29. Kolovoz 2022. 10:40

Ako se slucajno krene skracivat cerviks ili nekaj opcenito bude (nikad se ne zna s blizancima). 

A i nas opcenito s max 36tt u bolnicu na tjedan dana i s 37tt bebice idu van. Mi ne docekamo 40tt 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    29. Kolovoz 2022. 10:50

ribic

Ako se slucajno krene skracivat cerviks ili nekaj opcenito bude (nikad se ne zna s blizancima).

A i nas opcenito s max 36tt u bolnicu na tjedan dana i s 37tt bebice idu van. Mi ne docekamo 40tt 😀

A vidjet ćeš možda to toga i ne dođe. Mislim sve je to moguće i kod jednoplodnih pa budimo optimistične da će sve biti kako i kad treba ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• leptirić007
    29. Kolovoz 2022. 11:21

Ja sam u Zagrebu i radim....sad za vikend idem kratko još malo na more ali je meni to ok jer nisam ni neki preveliki obožavatelj mora i gužva tako da....volim svoj Zagreb - pogotovo ljeti kad je grad prazan...ako bude sve ok, trebala bi u rujnu ići na jednu konferenciju u Vodice, pa možda malo uspijem iskombinirati i mora.... :D ja se nadam da ću moći raditi do zadnjeg... ako ne iz ureda, barem od doma iz ležećeg položaja.... idući tjedan u utorak imam pregled kod socijalne....nadam se da će biti moja, a ne opet neka zamjena.... Inače ja sam 18 + 3 i mučnine i dalje traje tako da se bojim da će me to pratiti cijelu trudnoću.... :/ znači jutros mi baš fkt jako bilo muka.... 

Mareeeee3112
    29. Kolovoz 2022. 11:58

Bok cure evo ja sam u trudnoci dobila intramuralni miom 2.1 cm mi je bio na zadnjem pregledu sutra imam drugi pregled pa ćemo vidjet da li je nešto narasao  ili ne...naime nalazi mi se na maternici iskreno se nadam da neću zbog njega imat nrkakvih problema i da neće previše rast

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    29. Kolovoz 2022. 12:36

Evo cura pregled obavljen, bebica super veca je za tjedan dana po nekim mjerama. Dovoljno plodne vode, rita se. Jucer me lupila i vidjela sam sto ako kako mi se zatresao 😍
    Iduci pregled za 3 tjedna tada cu raditi i OGTT test. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    29. Kolovoz 2022. 12:37

buhtlica23

Evo cura pregled obavljen, bebica super veca je za tjedan dana po nekim mjerama. Dovoljno plodne vode, rita se. Jucer me lupila i vidjela sam sto ako kako mi se zatresao 😍
    Iduci pregled za 3 tjedna tada cu raditi i OGTT test.

♥️🙏

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    29. Kolovoz 2022. 13:05

Mare3112

Bok cure evo ja sam u trudnoci dobila intramuralni miom 2.1 cm mi je bio na zadnjem pregledu sutra imam drugi pregled pa ćemo vidjet da li je nešto narasao ili ne…naime nalazi mi se na maternici iskreno se nadam da neću zbog njega imat nrkakvih problema i da neće previše rast

Sretno sutra na pregledu. Drzim 🤞 na svim prstima da sve bude okej.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    29. Kolovoz 2022. 14:37

BlairWaldorf

ribic

A vidjet ćeš možda to toga i ne dođe. Mislim sve je to moguće i kod jednoplodnih pa budimo optimistične da će sve biti kako i kad treba ❤️

Nadam se da nece al svjesna mogucnosti rizika pa zato nema putovanja i nekih aktivnosti koje bi imala s jednoplodnom. Al dobro, samo neka sve bude ok i to je to 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Satsuke
    29. Kolovoz 2022. 14:41

Do kojeg tjedna vi planirate nastaviti s putovanjima? Ja sam planirala zadnje imati kojih mj i pol prije termina, bilo bi kojih 4h vožnje u jednom smjeru, na nekoliko dana. Ne vjerujem da ću se previše od toga umoriti, ali opet, pričam sad iz perspektive još uvijek drugog tromjesječja u kojem mi je sve lagano i sve mogu. 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

BlairWaldorf
    29. Kolovoz 2022. 14:54

Satsuke

Do kojeg tjedna vi planirate nastaviti s putovanjima? Ja sam planirala zadnje imati kojih mj i pol prije termina, bilo bi kojih 4h vožnje u jednom smjeru, na nekoliko dana. Ne vjerujem da ću se previše od toga umoriti, ali opet, pričam sad iz perspektive još uvijek drugog tromjesječja u kojem mi je sve lagano i sve mogu.

Vidjet ćes kako ćeš se osjećati ja nista fiksno nisam planirala.  🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.