BlairWaldorf 😅 ja ti poslala sliku kavice 😅nisi vidjela ☕🙈
Premotala sam unazad da nađem 😅 hehehe a jesi vrijedna, nemoj mi samo hranu slikavat odmah se bavim mislju sto bi mogla pojesti 😋
Mene zgaravica ulovila, prvi put u životu, neka uzarena kugla u grlu, nije strasno ali je nelagodno 😑
Tako da danas fan povraćanja i zgaravice 😋😅😅🤷
Cure kakve ste vi s kilima ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Premotala sam unazad da nađem 😅 hehehe a jesi vrijedna, nemoj mi samo hranu slikavat odmah se bavim mislju sto bi mogla pojesti 😋
Mene zgaravica ulovila, prvi put u životu, neka uzarena kugla u grlu, nije strasno ali je nelagodno 😑
18+3 nešto manje od kile sam dobila do sada.... ali ja vjerojatno nisam za primjer jer mene i dalje dost često muče mučnine...nije svaki dan i nije cijeli dan ali ono....muku mučim s hranom....jedino me slatko ide da to nisu istine, a trudim se izbjegavati previše istog...
Hm… Za doznake vidim al prosle god sam mogla sve mailom (otvarala na tjedan dana zbog medikamentoznog prekida). Vidjet cu da li ce sad i moci. Svakako probam da ne moram nosit nista :)
Mi uzimamo cybex z cloud jaja i isofix. To je isofix koji je okretan za 360 (za jaje 180) i to nam je bio uvjerlt jer pojednostavljajuje zivot 😀 A mi jos blizanke pa ono. Je skupo al baza ostaje i ide s iducim sjedalicom (kompatibilna), a jaje duze traje tj. moze se koristiti jer se razvlaci.
Inace netko je pitao za ful mala i kompaktna kolica - mislim da nema lakse i manje od metro i babyzen yoyo. To sam nekoc planirala al nista od toga - blizanci 😂😂
Prematalicu cemo vjerojatno ikea. Kicmu bi si inace potrgala s njih dve da na krevetu.
Imala sam i ja medikamentozni prekid, pa onda i kiretažu nakon toga....ne ide ti to pod isto....komplikacije u trudnoći su druga kategorija... moraš ići fizički zbog tog zahtjeva kojeg moraš potpisati, osim ako ti ga netko ne donese pa skeniraš i pošalješ skeniranog sa svim ostalim dokumentima.... dakle ja sam iz Zagreba, kad sam otvarala komplikacije knjigovođa mi je poslala što sve moram odnjeti k njima i točno tako su me i tražili:
· potvrdom o plaći
· kopija osobne iskaznice i tekućeg računa
· zahtjev za otvaranje komplikacija (koji se ispunjava u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje) predaje u HZZO do 5-og u mjesecu.
U prinipu mi je rečeno da zbog tog zahtjeva kojeg moram potpisati moramo tamo doći osobno. No vjerojatno bi prošlo i s nekim drugim opcijama (da ti netko donese zahtjev pa da potpišeš, možda ga nađeš negdje online - ja nisam uspjela)
To odneseš za otvaranje komplikacije ili pošalješ sa svim navedenim na mail HZZO - kojem pripadaš prema prebivalištu. Nakon prvog puta što odneseš imožeš dalje sve slati mailom...
Dakle curke…..uglavnom ja sam jučer bila sa mamom i tatom u lesnini neke stvari za bebicu kupiti….i razlog zašto je trenutno sve na popustima je to što popusti traju do isteka zaliha, nakon toga im dolazi nova roba koja dolazi po slovenskim cijenama i duplo skupljim….to nam je teta rekla onak u povjerenju pa da znate tko je u fazi nabavke stvarčica….
Išla ja danas, ništa nije na sniženju kaže žena zakasnili ste sniženje trajalo 4 dana 🤷♀️
Hm… Za doznake vidim al prosle god sam mogla sve mailom (otvarala na tjedan dana zbog medikamentoznog prekida). Vidjet cu da li ce sad i moci. Svakako probam da ne moram nosit nista :)
Mi uzimamo cybex z cloud jaja i isofix. To je isofix koji je okretan za 360 (za jaje 180) i to nam je bio uvjerlt jer pojednostavljajuje zivot 😀 A mi jos blizanke pa ono. Je skupo al baza ostaje i ide s iducim sjedalicom (kompatibilna), a jaje duze traje tj. moze se koristiti jer se razvlaci.
Inace netko je pitao za ful mala i kompaktna kolica - mislim da nema lakse i manje od metro i babyzen yoyo. To sam nekoc planirala al nista od toga - blizanci 😂😂
Prematalicu cemo vjerojatno ikea. Kicmu bi si inace potrgala s njih dve da na krevetu.
Imala sam i ja medikamentozni prekid, pa onda i kiretažu nakon toga….ne ide ti to pod isto….komplikacije u trudnoći su druga kategorija… moraš ići fizički zbog tog zahtjeva kojeg moraš potpisati, osim ako ti ga netko ne donese pa skeniraš i pošalješ skeniranog sa svim ostalim dokumentima…. dakle ja sam iz Zagreba, kad sam otvarala komplikacije knjigovođa mi je poslala što sve moram odnjeti k njima i točno tako su me i tražili:
·potvrdom o plaći
·kopija osobne iskaznice i tekućeg računa
·zahtjev za otvaranje komplikacija (koji se ispunjava u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje) predaje u HZZO do 5-og u mjesecu.
U prinipu mi je rečeno da zbog tog zahtjeva kojeg moram potpisati moramo tamo doći osobno. No vjerojatno bi prošlo i s nekim drugim opcijama (da ti netko donese zahtjev pa da potpišeš, možda ga nađeš negdje online - ja nisam uspjela)
To odneseš za otvaranje komplikacije ili pošalješ sa svim navedenim na mail HZZO - kojem pripadaš prema prebivalištu. Nakon prvog puta što odneseš imožeš dalje sve slati mailom…
Moze se i sve online ne treba se ici osobno u hzzo. Obrazac se nade na njihovim stranicama, isprintas, popunis poslikas i posaljes sve skupa mailom. Tako sam ja. Ja ne znam kako je kod vas u hzzo ali ja svaki mjesec moram ponovno popunjavat taj obrazac 🤷🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
A joj 😅 ja sam imala žgaravicu i nije mi isto bilo meni je pomoglo mlijeko 😁to mi sada stalno paše.
Ja sam dobila 7 kg do sada možda malo više ali ok čitala sam da je to ok 😅samo da ne dobijem previše 🙈
Imala sam i ja medikamentozni prekid, pa onda i kiretažu nakon toga….ne ide ti to pod isto….komplikacije u trudnoći su druga kategorija… moraš ići fizički zbog tog zahtjeva kojeg moraš potpisati, osim ako ti ga netko ne donese pa skeniraš i pošalješ skeniranog sa svim ostalim dokumentima…. dakle ja sam iz Zagreba, kad sam otvarala komplikacije knjigovođa mi je poslala što sve moram odnjeti k njima i točno tako su me i tražili:
·potvrdom o plaći
·kopija osobne iskaznice i tekućeg računa
·zahtjev za otvaranje komplikacija (koji se ispunjava u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje) predaje u HZZO do 5-og u mjesecu.
To odneseš za otvaranje komplikacije ili pošalješ sa svim navedenim na mail HZZO - kojem pripadaš prema prebivalištu. Nakon prvog puta što odneseš imožeš dalje sve slati mailom…
Vodilo mi se pod komplikacije u trudnoci i tu naknadu (onih cca 4.200).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
A joj 😅 ja sam imala žgaravicu i nije mi isto bilo meni je pomoglo mlijeko 😁to mi sada stalno paše.
Ja sam dobila 7 kg do sada možda malo više ali ok čitala sam da je to ok 😅samo da ne dobijem previše 🙈
Ja žgaravicu u životu nisam imala zato mi i nije odmah bilo jasno što je 😵 ja sam 4 kg ali mjerila se prije par dana, budem opet uskoro pa javim stanje 😀
Cure imala sam i ja medikamentozni pa sam na isti način trebala dati doznake kao i za komplikacije.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Inače ja moram fizički po njih u ambulantu a na posao i u jukićevu (ja sam u zg ) mailom.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Drage cure, malo kasnim s odgovorima. Sutra mi je zadnji radni dan prije otvaranja komplikacija pa mi je vrlo aktualnih ovih posljednjih nekoliko str koje ste ispisale.
Što se tiče kolica uzeli smo sivu boju https://malizakladi.hr/cybex-djecja-kolica-balios-s-lux-soho-grey-silver-frame-41228 al sve odvojeno jer nam nijedna 3u1 kombinacija nije odgovarala.
Već sam vam pričala kako me strollerica odgovorila od te kombe jer je u njoj sjedalica Aton 5 kojoj će sigurnosni certifikat uskoro biti ukinut. Vjerujem ženi da zna što priča pa sam tako uzela neku drugu autosjedalicu + košaru.
Planira koja ići na radionice baby handlinga u Zg, na Sigetu? Meni se jako sviđa što sam čula o tome, samo ne mogu naći popis termina.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji