Jutro cure,evo jucer mi je dan bio bas katastrofalan citav dan sam s bakom provela na hitnoj al bit ce bolje..
E sad mene zanima prije par dana kada se umirim bebicu sam bas osjetila koliko je udarala…
Imam baby watcher tako da sam mirna sto se tog tice jel moguce da se ona toliko umiri da ne udari bas ni jednom u toku dana
Zao mi je radi bake, nadam se da je sad sve ok 🙏🏼
Moj malac kriminalac se isto tak zna umirit po par dana da ga slabije skroz osjetim, meni je gin rekao da je to sve normalno da su oni jos mleni i imaju dosta mjesta pa i ne osjetimo svaki udarac. Imam knjigu zdrava trudnoca klinike mayo i u njoj pise da se zapravo vrhunac njihovih prokreta osjeca izmedu 28 i 32 tjeda, ali ako slucajno ne osjetis bebicu 24 sata ali bas nikako onda bi bilo dobro provjeriti jer zlu ne trebalo
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Jutro cure, kako ste, kako bebice, lupkaju li 🥰 vidim da pisete o kolicima, mi smo bas jucer bili u ducanu gledati Bugaboo fox 3 jer sam znala od pocetka da zelim njih (mogu se sklopiti sa i bez kosare i sportskog dijela, jedna su od najlaksih kolica u toj kategoriji i mogu po svim terenima sto mi je jako bitno) ja sam klasicar tako da uzimam sve crno 😅. Odlucila sam se i za jaje Be safe jer je jedno od najsigurnijih po testovima 🤷🏻♀️ Mame koje vec imate djecu, da li da uzimam i isofix bazu za jaje ili ne? Dosta citam o tim kutevima i sva sam sad zbunjena 😓 i ako imate nekakve preporuke za klokanicu 🤭
Ribic pitala si za komplikacije, odes kod svog ginekologa on ti otvori sestra ti da 2 doznake, iz firme potvrdu o prosjeku place i sa time ides u hzzo. Ispunis tamo onaj obrazac kopiraju tvoju karticu tekuceg i to je to. I svakog mjeseca im ili saljes doznke na mail i tu potvrdu ili nosis osobno kako ti je lakse.
Ja za jaje nisam uzimala isofix bazu, vezala sam je sa pojasevima auta, tek sam uzela kasnije za sjedalicu
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Jutro cure,evo jucer mi je dan bio bas katastrofalan citav dan sam s bakom provela na hitnoj al bit ce bolje..
E sad mene zanima prije par dana kada se umirim bebicu sam bas osjetila koliko je udarala…
Imam baby watcher tako da sam mirna sto se tog tice jel moguce da se ona toliko umiri da ne udari bas ni jednom u toku dana
Ana - uh, baš mi je žao. A mislim ako si je izliječila koliko su šanse da ćes dobiti opet, pa nije bas da se to dobiva tako olako. Ja bi jos to provjerila jednom 🤷😅
Joj kety bas mi je žao, sto je bilo baki? Obično kazu da su curice mirnije po pitanju udaranja tako da nema smisla panici a i nedavno si bila na pregledu i bilo je sve ok ❤️
Ma sve okej al opet ipak pitati bolje..i napisati
Ma baka je pala i polomila kuk pa sad ju ceka operacija a ja jedina bila slobodna i onda sve ja oko nje..jer nemoze ona sama
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ana - uh, baš mi je žao. A mislim ako si je izliječila koliko su šanse da ćes dobiti opet, pa nije bas da se to dobiva tako olako. Ja bi jos to provjerila jednom 🤷😅
Joj kety bas mi je žao, sto je bilo baki? Obično kazu da su curice mirnije po pitanju udaranja tako da nema smisla panici a i nedavno si bila na pregledu i bilo je sve ok ❤️
Ma sve okej al opet ipak pitati bolje..i napisati
Ma baka je pala i polomila kuk pa sad ju ceka operacija a ja jedina bila slobodna i onda sve ja oko nje..jer nemoze ona sama
A jadna 😑 bas mi je žao 😖 nadam se da će biti dobro.
Ja jutros izrigala doručak wtf ? Naudila mi pečena jaja puno sam pojela 🤷😵
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja od pon otvaram komplikacije (25+1) - Zagreb.
Kako ide proces?
- ginicka mi otvori isto i da potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad
- to saljem poslodavcu
- poslodavca trazim onaj prosjek placa
- iza 25.9. odem po doznake kod ginicke i njih saljem u hzzo i poslodavcu (mailom)
Jesam ok pohvatala?
Na kraju mjeseca će dobiti doznaku od liječnika koju zajedno sa :
· potvrdom o plaći
· kopija osobne iskaznice i tekućeg računa
· zahtjev za otvaranje komplikacija (imaš tamo u HZZO obrazac koji tamo ispuniš dok čekaš) predaje u HZZO do 5-og u mjesecu.
Nakon toga oni ti daju mail i samo šalješ svaki mjesec doznake...
Može se desiti sad prije 25. tj da uopće ništa ne osjetimo kroz cijeli dan, beba spava unutra 20-ak sati dnevno. Ako ga duže ne osjetim, ja svojeg malca uspijem dozvati laganim lupkanjem i maženjem trbuha 😄
👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 38 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
28. tjedna, ne 25. (Šteta da ne mogu prepraviti post)
👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 38 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Mislim na balios s lux ☕
Jutro cure evo ja mailala doznake, meni odgovore svaki mjesec da ne zaprimljeno. 😄 Sad jos male kafice pa ću se okupat. More mi je odmah ispod kuće tako da nema posebnih priprema 🏄🌞🌞🌞
Blago tebi blizu more 😍😍😍ja evo kavica i radim salsu 😅 priprema za zimu , https://ibb.co/QXp5hH4
Šta se može unaprijed donijeti doznake iako je 30 kolovoza
Dakle curke.....uglavnom ja sam jučer bila sa mamom i tatom u lesnini neke stvari za bebicu kupiti....i razlog zašto je trenutno sve na popustima je to što popusti traju do isteka zaliha, nakon toga im dolazi nova roba koja dolazi po slovenskim cijenama i duplo skupljim....to nam je teta rekla onak u povjerenju pa da znate tko je u fazi nabavke stvarčica....
Mislim na balios s lux ☕
Jutro cure evo ja mailala doznake, meni odgovore svaki mjesec da ne zaprimljeno. 😄 Sad jos male kafice pa ću se okupat. More mi je odmah ispod kuće tako da nema posebnih priprema 🏄🌞🌞🌞
Blago tebi blizu more 😍😍😍ja evo kavica i radim salsu 😅 priprema za zimu , https://ibb.co/QXp5hH4
Šta se može unaprijed donijeti doznake iako je 30 kolovoza
Cure kako vi kuhate jel na struju ili plin ja tu u konobi kuham na plin i jako mi smeta strah me to udahnuti zbog bebe 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji