Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    30. Kolovoz 2022. 11:47

keti91

Jutro cure,evo jucer mi je dan bio bas katastrofalan citav dan sam s bakom provela na hitnoj al bit ce bolje..
    E sad mene zanima prije par dana kada se umirim bebicu sam bas osjetila koliko je udarala…
    Imam baby watcher tako da sam mirna sto se tog tice jel moguce da se ona toliko umiri da ne udari bas ni jednom u toku dana

Žao mi je za baku bitno da će biti bolje.
    Bebice ja sam pitala ginekologicu neki dan za to udaranje kaže da je normalno u tim ranijim tjednima da tek kasnijim tjednima se prate pokreti i onda si možeš zapisati prate se koliko znam od 8 ujutro do 9 navečer meni jučer se nije vrtila moja puno dok prekjučer je baš udarala skroz do grudi skoro ne znam kako je stigla do tamo 😅🤣🤣🤣

• Salvatore19
    30. Kolovoz 2022. 11:57

leptirić007

Dakle curke…..uglavnom ja sam jučer bila sa mamom i tatom u lesnini neke stvari za bebicu kupiti….i razlog zašto je trenutno sve na popustima je to što popusti traju do isteka zaliha, nakon toga im dolazi nova roba koja dolazi po slovenskim cijenama i duplo skupljim….to nam je teta rekla onak u povjerenju pa da znate tko je u fazi nabavke stvarčica….

Sto ste kupili? 😊 
    Dobra informacija, hvala! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• leptirić007
    30. Kolovoz 2022. 12:03

Salvatore19

leptirić007

Dakle curke…..uglavnom ja sam jučer bila sa mamom i tatom u lesnini neke stvari za bebicu kupiti….i razlog zašto je trenutno sve na popustima je to što popusti traju do isteka zaliha, nakon toga im dolazi nova roba koja dolazi po slovenskim cijenama i duplo skupljim….to nam je teta rekla onak u povjerenju pa da znate tko je u fazi nabavke stvarčica….

Sto ste kupili? 😊

Kupili smo madrac za kinderbet (kinderbet uzimam od nećakinje), hranilicu za kasnije, ali ima i onaj nastavak da od prvog dana može biti s nama za stolom pa do dosta kasnije, podlogu za prematanje s tvrdim snom, nepromočivu podlogu za kinderbet....

ancy2010
    30. Kolovoz 2022. 12:30

I ja imam tu podlogu za prematanjje sa tvrdim dnom pa je stavis na krevetic i komoda ti uopce ne treba..tako sam ja svoju malu u pocetku previjala kasnije na krevet ili kauc

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    30. Kolovoz 2022. 13:24

leptirić007

Salvatore19

leptirić007

Sto ste kupili? 😊

Kupili smo madrac za kinderbet (kinderbet uzimam od nećakinje), hranilicu za kasnije, ali ima i onaj nastavak da od prvog dana može biti s nama za stolom pa do dosta kasnije, podlogu za prematanje s tvrdim snom, nepromočivu podlogu za kinderbet….

Kao netko veoma blizak tome i sa visom pozicijom u firmi, mogu tu reci da slovenske cijene ne postoje, nit ima firma kakve veze sa susjednom drzavom 😊
    Cijene su otiske u nebo, kao i svugdje 😊
    Dok su popusti se isplati kupovati, a bit ce ih jos, ne brinite 😊

BlairWaldorf
    30. Kolovoz 2022. 14:16

ancy2010

I ja imam tu podlogu za prematanjje sa tvrdim dnom pa je stavis na krevetic i komoda ti uopce ne treba..tako sam ja svoju malu u pocetku previjala kasnije na krevet ili kauc

A tko će se stalno saginjat radi leda ? Lakse je iz relativno uspravnog polozaja.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    30. Kolovoz 2022. 14:49

Evo ja s pregleda (24+2). Sve ok, cerviks 45 mm. Curke 685 g i 703 g. 💗💗

Zadnji pregled kod mog najdrazeg doktora. Izgrlili se, meni knedla u grlu. 

Curke sada obje dole glavicama al jedna malo poprecno. Al izvrtit ce se one jos 100 puta.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    30. Kolovoz 2022. 14:56

Hm… Za doznake vidim al prosle god sam mogla sve mailom (otvarala na tjedan dana zbog medikamentoznog prekida). Vidjet cu da li ce sad i moci. Svakako probam da ne moram nosit nista :)

Mi uzimamo cybex z cloud jaja i isofix. To je isofix koji je okretan za 360 (za jaje 180) i to nam je bio uvjerlt jer pojednostavljajuje zivot 😀  A mi jos blizanke pa ono. Je skupo al baza ostaje i ide s iducim sjedalicom (kompatibilna), a jaje duze traje tj. moze se koristiti jer se razvlaci.

Inace netko je pitao za ful mala i kompaktna kolica - mislim da nema lakse i manje od metro i babyzen yoyo. To sam nekoc planirala al nista od toga - blizanci 😂😂

Prematalicu cemo vjerojatno ikea. Kicmu bi si inace potrgala s njih dve da na krevetu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ancy2010
    30. Kolovoz 2022. 15:06

BlairWaldorf

ancy2010

A tko će se stalno saginjat radi leda ? Lakse je iz relativno uspravnog polozaja.

Na kreveticu na podlozi sam je previjala nekih misec dva, poslin na svom krevetu i kaucu al nebi stajala nego sidila tako da s ledima nije problem..ispraksirala sam se u vrticu dok sam radila u jaslama, teze mi je bilo dicu dizat na komodu, otpala bi mi leda, pa bi ih minjali na strunjačama, kleknes ili sidnes i sto puta je lakse,😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

snowwhite1410
    30. Kolovoz 2022. 15:31

BlairWaldorf 😅 ja ti poslala sliku kavice 😅nisi vidjela ☕🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.