Čestitam na sjajnim pregledima i curkicama!🥰🥰
I trbuščići su vam preslatki, ja sam sad naručila neke maternity badiće, jedva čekam more, kupanje i plivanje❤️
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ja nisam nista maternity kupovala i dalje peglam iste veličine ali imam u planu kupiti neke udobne tajice za jesen. Eventualno donji veš 😌
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Žene drage trebam pomoć.... dakle koža na nogama mi je suha, suha i ljušti se... kupila sam u ljekarni neku kremu koju kao mogu i trudnice (eucerin) i ne pomaže mi skoro uopće....što vi koristite? Naime da napomen alergična sam na orašaste plodove pa i na badem tako da većina krema za trudnice koje se okolo prodaju za mene nisu opcija....
Žene drage trebam pomoć…. dakle koža na nogama mi je suha, suha i ljušti se… kupila sam u ljekarni neku kremu koju kao mogu i trudnice (eucerin) i ne pomaže mi skoro uopće….što vi koristite? Naime da napomen alergična sam na orašaste plodove pa i na badem tako da većina krema za trudnice koje se okolo prodaju za mene nisu opcija….
Ja kokosovo ulje i kremu od nevena, nju sam dobila za mazati u trudnoci, al ja mackam sve s njom dok je ima, mogu ti pogledati brend kad se vratim kuci.
Ja nisam pretjerano izbirljiva, kad sam imala fazu ekstremno suhih nogu, mazala sam ih cim sam stigla, Pavlovicevom, bilo kojom masnom za djecu, svaki dan minimum dvaput dok se nije popravila situacija, samo mi je bilo vazno da je masna jer oni losioni meni nista nisu pomogli. trebalo je jedno mjesec dana da se unormali i sad je ok, ali jos uvijek mackam om nevenovom kad mazem sve drugo 😊
30g, OTP 10.11.
Cure pozdrav,
Da li je vama bol u stomaku radi rastezanja bila konstantna ili? Ja sam se imala da prije nekoliko dana i od tada nista... Nikkavog simptoma.... Da li se trebam bronuti.
Koje ste simptome imale u tim tjednima trudnoce? Ja sam 15ti tjedan..
🤍
Cure pozdrav,
Da li je vama bol u stomaku radi rastezanja bila konstantna ili? Ja sam se imala da prije nekoliko dana i od tada nista… Nikkavog simptoma…. Da li se trebam bronuti.
Koje ste simptome imale u tim tjednima trudnoce? Ja sam 15ti tjedan..
Meni je bol od rastezanja, slicno men.bolovima bila na pocetku u prvih par tjedana i to je bilo to. Sad sam 24.tt i tijekom trudnoce nisam imala nikakvih simptoma osim poneki dan umor i popodnevni spavanac. Nikakve mucnine, povracanja, glavobolje, bolova u grudima i ostalo, ama bas nista. I uopce se nisam sekirala i necu. 😎 tako da se nemoj ni ti brinuti. Svaka trudnoca je drukcija i svaka zena je drukcija. Dok god ne krvaris ili imas jake jake grceve za u bolnicu, ne trebas se brinuti
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Di ste cure, neko je zatisje na forumu 😀
Buhtlica23 ja se pripremam za bebicu komodu i krevetić i jučer skinula aparatić cijeli dan hodala otekle mi noge nisam mogla stati i sada dođem na forumu i vidim trbuscice prekrasne e sada ću i ja staviti da vidite moj ušla u 21 tjedan ❤️
https://ibb.co/wWbs0Fn evo mog trbuscica ❤️🤰majica od moje ljubavi 😄jer moje me sve stišće
https://ibb.co/wWbs0Fn evo mog trbuscica ❤️🤰majica od moje ljubavi 😄jer moje me sve stišće
Jaoo sladak trbuscic...vi svi neki sitni a ja kao lopta 😂😂😂
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji