Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    18. Srpanj 2022. 12:34

Isprike za pola boldanog posta, nisam skuzila da je upaljen bold hahaha

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

snowwhite1410
    18. Srpanj 2022. 12:38

[quote=Mar'ca🌺][quote=snowwhite1410]Cure jutro 😁dali vama ide krv iz nosa ? Meni u zadnje vrijeme ide sinoć mi je samo odjednom počeo nos krvariti[/quote]

Da da, išla je meni u početku, sve je to normalno zbog hormona. Bez brige. 😊[/quote]

Mar'ca 🤗 kako vas je lijepo vidjeti tu na forumu baš sam mislila na vas nikoga više nema skoro s početka grupe valjda ljeto pa su svi u nekoj gužvi 😁kako ste vi ? Se pripremate na bebice 💗🤰

Satsuke
    18. Srpanj 2022. 12:44

Queen_of_North

Satsuke

Queen_of_North

Jutro svima!
    Danas sam 19 + 5. Od jucer sam pocela ucestalo mokriti te osjecala bih bol u donjem dijelu trbuha koja bi se projektirala i na kriza. Medjutim, od dana me uz to muci i probava, ne znam jel to simptom toga ili nevezano uz to. Svakako pijem caj od brusnice, a moja ginekologica otvara popodne, imate li kakav savjet do tada?

Draga Queen, meni je ginekologinja rekla da su problemi s probavom/plinovima i sl lako moguće uzročnik tih bolova u trbuhu. A bol u leđima je nekako normalna za ovaj stadij trudnoće.🤷‍♀️

Mene odjednom me sve od hrane počelo smetat, nema veze jel zdravo, kuhano ili ne, stalno ti neki plinovi i probavne zezancije. Pijem jaaaako puno vode i popijem tu i tamo Linex te odvježbam prenatal yogu pa je bolje. Na svim razinama☺️

Hvala ti na odgovoru. Nekako mislim da mozda imam upalu mjehura, pa bolje mi je nesto popiti za to…
    A plinovi i sve to su mi poznati, kako koji dan bude….
    Bas sam poslala mail ginekologici iako radi popodne, medjutim odmah mi odbilo mail da joj je posta prepuna. A na telefon se javljaju svako prijestupne. Joj ti socijalni ginekolozi… grrr
    A sto se tice probave, za sada imam redovnu probavu, nastojim se hraniti zdravo, secer rijetko kad konzumiram. Vecinom mi se prehrana sastoji od ribe, meso, voce i povrce. Vidjet cu kako ce biti kako napreduje trudnoca vec, ti zastoji se znaju pojavljivati kako beba raste i sve okolo pritisce.

Vidim da imamo termin s nekoliko dana razmaka. Da li ti osjecas bebu? Ne znam jel ti ovo prva trudnoca ili..?

Prva, prva. Počela sam je osjećati neke blage udarce tek prije kojih 10dana, a na ultrazvuku je izgledalo ko da se malac bori s bikovima, tako da mislim da je samo pitanje vremena kad će to i jače. Ali uglavnom, moj je jako aktivan, ali i dalje ga ne osjećam samo tu i tamo.☺️☺️ Baš mi je uzbudljivo gledat nas u tolko kratkim razmacima u terminima🤗🥰

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

BlairWaldorf
    18. Srpanj 2022. 14:21

I meni malo sukrvica kad brisem nos ili perem zube. Joj cure sutra je pregled bas me strah 😑 može malo ohrabrenja? 😘☕😄😄❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    18. Srpanj 2022. 14:28

Tako i ja cure izbjegavam, ali moja nikako da samostalno prohoda i onda imamo onaj sagnuti polozaj i cim joj dosadi eto nje vec se dere i penje na mene. I jos gora stvar. Zivim u potkrovlju i imam hrpuuu stepenica po kojima ju moram nositi 😔. Inace ju dizem kad ide u auto, na previjalicu, krevetic, hranilica i naravno te stepenice. 
    Sad sam ju nosila da zaspi jer eto, drugacije nije htjela.
    Sve super, ali lagala bi kad bi rekla da me ne brine bebica u trbuhu, nedaj Boze da zavrsim na mirovanju, pokraj 14 mj stare bebe.
    Nadam se da ce sve biti super skroz do kraja. Dolje sve zatvoreno ko armirani beton i bez prevelikih bolova 😂
    Kad je muz doma to je super, meni lakse voditi ju za ruku i trcati s njom ako treba i 15 km, samo da ju ne moram toliko nositi 😊, sad jos nekako, ali onih zadnjih 10 tj se bojim da se nebi nesto dogodilo, ipak cemo biti puno vece nego sad 😊
    Mozda se previse brinem, tko zna, ali tesko ne misliti o tome, ipak imam bebicu u trbuhu koju isto tako jedva cekam i malenu koja me treba. 
    Daaa i moja nemirno spava, cesto me s nogicom lupi, onda drzim jastuk i poplun na trbuhu 😂😂😂😂. 
    Ajme danas je bas bilo tog iscjedka, probudim se i sve mokro između nogu, s time da tu ima i znoja i svega. Uloske isto ne volim, radije 4-5 gacica promjenim 😊
    Moja ginicka je vec u 12 tt rekla da je to curka 😊❤️, zadnji put u 17 tt potvrdila. 

Lonmi
    18. Srpanj 2022. 14:33

BlairWaldorf

I meni malo sukrvica kad brisem nos ili perem zube. Joj cure sutra je pregled bas me strah 😑 može malo ohrabrenja? 😘☕😄😄❤️

Sta ce ti ohrabrenje, pa znas da je sve super 😊❤️
    Proletiti ce ostatak trudnoce, uskoro ce beba lupati po trbuhu i buditi te po noci onda ce ti ona dati do znanja da je sve super i da se uskoro mazite 😊❤️
    Mazi trbuh i uzivaj u pregledu, sutra vidis bebicu. Ja moram cekati do 09.08., usput trceci za jednogodisnjakinjom 😂😂😂

Cure kako ste sa zivcima? Ja se svaki dan razljutim nenormalno, cak se i u snovima svadam 😂😅 i ljuta budim. Mislim stvarno... 😂

snowwhite1410
    18. Srpanj 2022. 14:37

BlairWaldorf

Biti će sve ok nemoj se brinuti 💗🤰do sada je bilo sve dobro bit će i dalje 🙏ja isto imam pregled u srijedu 😁 ja sam sada čistila WC i skoro se nisam ugušila od sredstava toliko mi je teško u zadnje vrijeme čisti i kupila sam neko sredstvo na bazi octa ali opet nagriza i sada me strah isto za bebicu kad čistim jer to su agresivna sredstva ne znam evo 😩

BlairWaldorf
    18. Srpanj 2022. 14:46

snowwhite1410

BlairWaldorf

Biti će sve ok nemoj se brinuti 💗🤰do sada je bilo sve dobro bit će i dalje 🙏ja isto imam pregled u srijedu 😁 ja sam sada čistila WC i skoro se nisam ugušila od sredstava toliko mi je teško u zadnje vrijeme čisti i kupila sam neko sredstvo na bazi octa ali opet nagriza i sada me strah isto za bebicu kad čistim jer to su agresivna sredstva ne znam evo 😩

Daj me nemoj zezat ja sam sad našpricala sve i planiram staviti masku i probati sastrugati sve fino, volim da mi je uredno ali ne forsiram se, znam da ne smijem 😅 problem je sto mi je muž malo površan kod čišćenja pa me nekad izludi kad kaze da je nesto sredio ali ajde barem dobro kuha 😅 ali kako sam na komplikacijama to uglavnom ja radim tako da je njemu super 😅 
    Hvala ti na utješnim riječima ja si guglam statistiku da me smiri jer nakon prva tri mjeseca ako je sve ok tako i ostane i onda to pročitam i mislim si ajde sve će u redu. 🙏❤️ Problem je sto sam puno toga pročitala pa se uvijek nekako bojim ali ajde budem prezivjela nekako (tlak i otkucaji budu skočili pa ću morati sestri objasnjavati i zasto 🤣) . 
    Veselim se jer bi mogla saznati spol 😍 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    18. Srpanj 2022. 14:59

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Daj me nemoj zezat ja sam sad našpricala sve i planiram staviti masku i probati sastrugati sve fino, volim da mi je uredno ali ne forsiram se, znam da ne smijem 😅 problem je sto mi je muž malo površan kod čišćenja pa me nekad izludi kad kaze da je nesto sredio ali ajde barem dobro kuha 😅 ali kako sam na komplikacijama to uglavnom ja radim tako da je njemu super 😅
    Hvala ti na utješnim riječima ja si guglam statistiku da me smiri jer nakon prva tri mjeseca ako je sve ok tako i ostane i onda to pročitam i mislim si ajde sve će u redu. 🙏❤️ Problem je sto sam puno toga pročitala pa se uvijek nekako bojim ali ajde budem prezivjela nekako (tlak i otkucaji budu skočili pa ću morati sestri objasnjavati i zasto 🤣) .
    Veselim se jer bi mogla saznati spol 😍

Meni svaki put tlak bude visok kod doktora, uvijek nervozna pred pregled. 
    Kad smo kod statistike, cisto da docaram svoj ludi mozak, ja sam si ispisala statistiku prezivljavanja za prerano rodjenu djecu i krizam kako koji tjedan ide 😂 Prvi pravi cilj je doci do 24 tjedna, nisam ni daleko, al tu skoci na 60 posto pa mi je to prva etapa, znaci jedva presla pola i vec odbrojavam haha

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    18. Srpanj 2022. 15:04

snowwhite1410

BlairWaldorf

Ti u srijedu imas anomaly scan 

Lonmi

BlairWaldorf

Sta ce ti ohrabrenje, pa znas da je sve super 😊❤️
    Proletiti ce ostatak trudnoce, uskoro ce beba lupati po trbuhu i buditi te po noci onda ce ti ona dati do znanja da je sve super i da se uskoro mazite 😊❤️
    Mazi trbuh i uzivaj u pregledu, sutra vidis bebicu. Ja moram cekati do 09.08., usput trceci za jednogodisnjakinjom 😂😂😂
    .
    Cure kako ste sa zivcima? Ja se svaki dan razljutim nenormalno, cak se i u snovima svadam 😂😅 i ljuta budim. Mislim stvarno… 😂

Ma znam da je ali jebemti kad pročitaš sto se sve događa... Bolje nista ne znat 🤷 a da ti su od mene u težoj poziciji ali ako Bog dao bude tako i mene čekalo 😅 ja nisam mjerodavna jer meni općenito ljudi idu na zivce tako da ne znam jel se sto promijenilo 🙄 ali emotivnija sam i lakse ću se rasplakati na tuzan film. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.