Hvala buhtlice ! Ma hoće sigurno sam, ali danas me bas ulovio neki strah definitivno je vrijeme za pregled da se uvjerim da je sve ok pa onda opet malo psihičkog mira 🤣😌
Ma znam kako ti je, ja isto pred svaki pregled ko luda neka sva se trese tlak u nebesima i tako 🙄
Ali bit ce sve super sigurna sam. Samo pozitivno razmisljat ☺️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav curke ,
cestitam na urednim trudnocama ,ja sam tri mjeseca trudna s dvojajcanim blizancima.
Curke jel se vama vidi trbuh,ja sam usla u cetrnaesti tjedan i jos se ne vidi pa se malo brinem iako je na pregledu sve super ,al isto jedva čekam da se malo ukazu.Navecer se malo i vidi,ujutro nista
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jedva sam čekala da vam se javim s novostima. Bila sam danas na pregledu i sve je super. Također su mi dosli rezultati Niftya i sve je jako niski rizik.
Inesss ja ne nosim blizance i 14tj sam, ali meni se bas vidi trbuh, ja sam od samog pocetka trudnoce jako napuhnuta i sad vise trbuh niti s odjecom ne mogu sakriti, a tezina mi se nije promijenila. Iako sam prije trudnoce imala gotovo ravan trbuh...ocito je to sve individualno.
Pozdrav curke ,
cestitam na urednim trudnocama ,ja sam tri mjeseca trudna s dvojajcanim blizancima.
Curke jel se vama vidi trbuh,ja sam usla u cetrnaesti tjedan i jos se ne vidi pa se malo brinem iako je na pregledu sve super ,al isto jedva čekam da se malo ukazu.Navecer se malo i vidi,ujutro nista
Ja nosim jednu bebu, i trbuh mi se krenuo vidit sad sa 24.tt tako da 🙃
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Meni se stomak isto vidi 22tt sam samo sam ja viska imala malo hahah..
Neznam kako da objavim sliku...
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hvala buhtlice ! Ma hoće sigurno sam, ali danas me bas ulovio neki strah definitivno je vrijeme za pregled da se uvjerim da je sve ok pa onda opet malo psihičkog mira 🤣😌
Ma znam kako ti je, ja isto pred svaki pregled ko luda neka sva se trese tlak u nebesima i tako 🙄
Ali bit ce sve super sigurna sam. Samo pozitivno razmisljat ☺️
Ma i ja tako mantram! Previše sam toga pročitala i napunila mozak 🤣 ako me kužis .... ali bit će sve ok ! ❤️ Bas to pozitiva.
Ja sam 17 tt i vidi mi se trbuh ,pogotovo navečer ali to je sve koliko čitam dosta individualno
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ajme sve smo prestrašene,jedva sam dosla do bebica pa sam mirna samo dan nakon pregleda i onda opet drama❤️😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Evo i nas https://ibb.co/fF6yY0m
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ajmeeee kako se lipo vidi❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
E tak i ja izgledam od prilike 🤣 samo mi je malo nize stomak 🤣🤣 a ja 18 tt😅 do kraja cu ko slonica Nelica haha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji