Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Roane
    14. Srpanj 2022. 00:03

Obavljen i moj pregled u 12.tj. bebica super napreduje, extra aktivna, namjestavala se doktorici, tako da je sve uspjela izmjeriti. Jedino sto mene i doktoricu brine moj tlak koji sve vise luduje, i jos TSH poviseni. Ee sad čekam pregled u Vinogradskoj za štitnjaču, a moj novi ginic nikako da se vrati sa godisnjeg, tek sljedeći tjedan, da mi prepiske neku terapiju za taj tlak. Brine me sve jer sam u prvoj trudnoci imala napadaje tlaka zadnja dva mjeseca da ni dvoje vrste tableta nisu pomagale, kod poroda je od svih tih sinkopa posteljica bila djelomično bijela jer je krenula odumirati i beba je bila manja zbog svega, i inducirani porod, a sad sam tek na početku i tlak mi zna biti abnormalno visok. Jel koja imala tako velikih problema sa tlakom?

• marinelammm
    14. Srpanj 2022. 00:09

Maloprije me baš par puta bocnulo oštro na sredini donjeg dijela stomaka, to je bilo nakon što sam se po krevetu prevrtala. Umirila sam se pa je prestalo. Ne znam je li moguće da je mjehur jer sam se danas kupača u moru a dosta je hladno bilo, ali nije mi baš bilo svejedno maloprije. 

buhtlica23
    14. Srpanj 2022. 06:21

Roane

Obavljen i moj pregled u 12.tj. bebica super napreduje, extra aktivna, namjestavala se doktorici, tako da je sve uspjela izmjeriti. Jedino sto mene i doktoricu brine moj tlak koji sve vise luduje, i jos TSH poviseni. Ee sad čekam pregled u Vinogradskoj za štitnjaču, a moj novi ginic nikako da se vrati sa godisnjeg, tek sljedeći tjedan, da mi prepiske neku terapiju za taj tlak. Brine me sve jer sam u prvoj trudnoci imala napadaje tlaka zadnja dva mjeseca da ni dvoje vrste tableta nisu pomagale, kod poroda je od svih tih sinkopa posteljica bila djelomično bijela jer je krenula odumirati i beba je bila manja zbog svega, i inducirani porod, a sad sam tek na početku i tlak mi zna biti abnormalno visok. Jel koja imala tako velikih problema sa tlakom?

Ja imam problem sa tlakom. Dobila sam metildopu za pit. Znam sve kako ti je ali drzim fige da sve bude okej i kod tebe i kod mene 🙂 
    Mene je dr isplasila da nebi dobila preeklampsiju pa ovo pa ono nakraju mi je rekla nek idem u bolnicu i neka vodim trudnocu kod njih. U petak idem na prvi pregled u TA ali mi je sad lakse posto je 4d prosao super. Bebica skace kao prava 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    14. Srpanj 2022. 08:09

buhtlica23

snowwhite1410

buhtlica23

Evo slikicehttps://ibb.co/Jx2VgGS
    Ja sam preuzbudena 😁

Joj 🥰🥰🥰🥰srce 💓 malo slatko 🥰 čestitam na curici ❤️ mi imamo pregled sljedeći tjedan 🥰

Jos je zgoljavica prava iako je u 2 tjedna dobila 110g heheh i to je sve tako malo ali ja sam zaljubljena. Ne znam kako to drugacije opisati. I muz je bio samnom i prvi put dozivio uzv i cuo srce i drzo me za ruku cijeli pregled i bas sam jako sretna. Nadam se da ce i tvoj pregled proci super 😁

https://ibb.co/8b3QKXB buhtlica23 evo moje bebice ❤️da vidiš 

• Kokili
    14. Srpanj 2022. 09:28

Satsuke

Je li koja od vas zna za trudničke tečajeve uživo koji se održavaju u Zagrebu kroz idućih nekoliko mjeseci? Na Domovima zdravlja vidim dostupne samo online tečajeve, znam da su oni dovoljni za potvrdu, ali bih ja štreberica ipak više voljela da tečaj bude uživo.

I vama cure koje muku mučite sa šećerom, držim palčeve da prođe što brže.

Ja san trenutno u puli na trudnickom tecaju, imala sam velika ocekivanja. Dvije babice citaju sa slajdova ppt i eeeventualno odgovore na neko pitanje. Tako da nemoj misliti da je uzivo mozda bolje od online 😃

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Kokili
    14. Srpanj 2022. 09:29

Avocado

Pozz cure, jel vi osjetite bebu? Ja danas točno 18tj i nisam ga još osjetila 🤷‍♀️ Ne mogu dočekati 🙈

Ja sam osjetila ritmicne udarce sa 18+0,  posteljica mi je sprijeda, prva trudnoca. Otad, svaki dan sve jace i cesce 😃 nadam se da ces osjetit cim prije, ali ima vremena dok ne dode do lupanja u rebra i zeludac 😂

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

BlairWaldorf
    14. Srpanj 2022. 11:51

buhtlica23

Evo slikicehttps://ibb.co/Jx2VgGS
    Ja sam preuzbudena 😁

Čestitam na buhtlici junior. Ja imam sljedeći tjedan pregled i takoder uzbudenje samo da sve bude u redu 🙏❤️ ja se trenutno ne kupam, more je zahladilo i bura lagano dere tako da pauzira, bit će vremena. 😌 Osjećam se dobro, predvečer znam imati povremena žiganja, čini mi se da idem opet malo češće na WC nego prije ( 17tt) 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Baćo
    14. Srpanj 2022. 12:09

Pozz cure, vec dva dana, a danas malo jace me zaboli desno kraj pupka. Bol bi opisala srednje jaku kao da peče. Nije bas bockanje nego malo jace a osjecaj kao da me neko opeka unutra .
    Ne znam da li da zovem gin. Ili je to jos jedan simptom rastezanja? 
    Hvala 🙏🏽♥️

24.12.2022. 💙

buhtlica23
    14. Srpanj 2022. 12:15

A daaj napisem odgovore i nista se nije poslalo imate li vi problem sa forumom? Izgleda je opet predugacak post bio 😔
    Snowwhite preslatka je koji si ti tt? Ne mogu jos uvijek vjerovati da nam bebice rastu u stomaku ajme meni 😍
    Blair hvala na cestitkama. Ja imam sutra ponovo pregled u bolnici ali idem opusteno radi jucerasnjeg pregleda koji je trajao skoro sat vremena. Sto se WC tice i kod mene je isto ja sam 18+2 jucer bila 2 x na WC prije pregleda i isla sva sretna kao prazna crijeva nakraju jedva izdrzalaa pregled trcala opet na WC valjda kako me istisko 🤣 nadam se da Ce i tvoj pregled proci super. Zapravo sigurna sam da oce. Javi svakako kako je proslo 🙂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    14. Srpanj 2022. 12:30

Hvala buhtlice ! Ma hoće sigurno sam, ali danas me bas ulovio neki strah definitivno je vrijeme za pregled da se uvjerim da je sve ok pa onda opet malo psihičkog mira 🤣😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.