Jutro svima!
Danas sam 19 + 5. Od jucer sam pocela ucestalo mokriti te osjecala bih bol u donjem dijelu trbuha koja bi se projektirala i na kriza. Medjutim, od dana me uz to muci i probava, ne znam jel to simptom toga ili nevezano uz to. Svakako pijem caj od brusnice, a moja ginekologica otvara popodne, imate li kakav savjet do tada?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Jutro svima!
Danas sam 19 + 5. Od jucer sam pocela ucestalo mokriti te osjecala bih bol u donjem dijelu trbuha koja bi se projektirala i na kriza. Medjutim, od dana me uz to muci i probava, ne znam jel to simptom toga ili nevezano uz to. Svakako pijem caj od brusnice, a moja ginekologica otvara popodne, imate li kakav savjet do tada?
Draga Queen, meni je ginekologinja rekla da su problemi s probavom/plinovima i sl lako moguće uzročnik tih bolova u trbuhu. A bol u leđima je nekako normalna za ovaj stadij trudnoće.🤷♀️
Mene odjednom me sve od hrane počelo smetat, nema veze jel zdravo, kuhano ili ne, stalno ti neki plinovi i probavne zezancije. Pijem jaaaako puno vode i popijem tu i tamo Linex te odvježbam prenatal yogu pa je bolje. Na svim razinama☺️
Zagreb,
🍼Dečkić, 6.12.2022.
🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.
Jutro svima!
Draga Queen, meni je ginekologinja rekla da su problemi s probavom/plinovima i sl lako moguće uzročnik tih bolova u trbuhu. A bol u leđima je nekako normalna za ovaj stadij trudnoće.🤷♀️
Mene odjednom me sve od hrane počelo smetat, nema veze jel zdravo, kuhano ili ne, stalno ti neki plinovi i probavne zezancije. Pijem jaaaako puno vode i popijem tu i tamo Linex te odvježbam prenatal yogu pa je bolje. Na svim razinama☺️
Hvala ti na odgovoru. Nekako mislim da mozda imam upalu mjehura, pa bolje mi je nesto popiti za to...
A plinovi i sve to su mi poznati, kako koji dan bude....
Bas sam poslala mail ginekologici iako radi popodne, medjutim odmah mi odbilo mail da joj je posta prepuna. A na telefon se javljaju svako prijestupne. Joj ti socijalni ginekolozi... grrr
A sto se tice probave, za sada imam redovnu probavu, nastojim se hraniti zdravo, secer rijetko kad konzumiram. Vecinom mi se prehrana sastoji od ribe, meso, voce i povrce. Vidjet cu kako ce biti kako napreduje trudnoca vec, ti zastoji se znaju pojavljivati kako beba raste i sve okolo pritisce.
Vidim da imamo termin s nekoliko dana razmaka. Da li ti osjecas bebu? Ne znam jel ti ovo prva trudnoca ili..?
2020- Nase prvo sunce ❤️
Cure, nadam se da ste sve dobro 😊. Kako vrijeme leti, vec nas je puno na polovici, a neke su ju i prosle, kao da sam se jucer ovdje javila 😊🥰
Bolovi su normalni, svakakvi. I ja se cesto zabrinem pa pitam. Mene najcesce boli s desne strane, kao oko jajnika i siri se nekud iza, a s lijeve strane me boli neka kost iznad guze, to me i lani boljelo s prvom curicom, prestalo je po porodu.
Mame male djece, trbusi rastu, kako ste sa saginjanem, podizanjem? Meni sve teze, osjecam tezinu kad ju dizem iz cucnja, a onda ne znam di da ju stavim, jedino ju s boka mogu nositi, a ne pase mi. Najgore mi je kad ne zaspi pa ju moram nositi u onom lezecem polozaju, jednostavno ju nemam di drzati osim gore na trbuhu 😂
Netko je nedavno komentirao iscjedak, ja sam se danas probudila i bilo ga sve puno, ima dana kad ga vise, ima dana kad ga skoro nema.

Cure, nadam se da ste sve dobro 😊. Kako vrijeme leti, vec nas je puno na polovici, a neke su ju i prosle, kao da sam se jucer ovdje javila 😊🥰
Bolovi su normalni, svakakvi. I ja se cesto zabrinem pa pitam. Mene najcesce boli s desne strane, kao oko jajnika i siri se nekud iza, a s lijeve strane me boli neka kost iznad guze, to me i lani boljelo s prvom curicom, prestalo je po porodu.
Mame male djece, trbusi rastu, kako ste sa saginjanem, podizanjem? Meni sve teze, osjecam tezinu kad ju dizem iz cucnja, a onda ne znam di da ju stavim, jedino ju s boka mogu nositi, a ne pase mi. Najgore mi je kad ne zaspi pa ju moram nositi u onom lezecem polozaju, jednostavno ju nemam di drzati osim gore na trbuhu 😂
Netko je nedavno komentirao iscjedak, ja sam se danas probudila i bilo ga sve puno, ima dana kad ga vise, ima dana kad ga skoro nema.
S iscjetkom kao da ja pisem, kako koji dan.. neki put bude ga bas puno, neki put jako malo, neki put ne uopce. Mislim da sve dok je normalne boje i bez nekog mirisa, da je to sve ok.
Sto se tice dizanja bebača, nastojim svog sto manje dizati Nosim ga i dalje, ali nekako manje. I kada ga nosim, bude samo na boku, ali kazem sve drugo pokusavam osim nošenja. Mene je najvise strah da me ne ozljedi nogicom u trbuh dok ga nosim, ili recimo dok spava s nama, posto je nemirni spavač, onda bas cuvam trbuh koliko mogu.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Zaboravih napisati, vidim da smo negdje na polovici trudnoce, da li ste doznale spol, i ako da, kada?
Zadnji put nismo mogli jer se beba skrivala , ali nadam se na iducem pregledu s 20 tjedana.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Cure jutro 😁dali vama ide krv iz nosa ? Meni u zadnje vrijeme ide sinoć mi je samo odjednom počeo nos krvariti
meni ne krvari iz nosa....ali zato pri puhanju nosa mi redovno bude sukrvica i krv....to sepočelo događati unutar zadnjih 10 dana....ali koliko sam čitala to je normalno zbog povećanja količine krvi u tijelu i pritiska, pa onda male žile lakše pucaju...

Cure jutro 😁dali vama ide krv iz nosa ? Meni u zadnje vrijeme ide sinoć mi je samo odjednom počeo nos krvariti
meni ne krvari iz nosa….ali zato pri puhanju nosa mi redovno bude sukrvica i krv….to sepočelo događati unutar zadnjih 10 dana….ali koliko sam čitala to je normalno zbog povećanja količine krvi u tijelu i pritiska, pa onda male žile lakše pucaju…
leptirić007 i meni isto tako i čitala sam da je normalno ali eto uvijek se zabrinem jer da nisam trudna onda bi me brinulo još više ali baš smeta 😩mene je prekasno probolo ispod grudi jako s lijeve strane toliko da sam se probudila i onda razmišljam koliko još boli moramo proći i sada smo na pola mi smo sve tu u par dana razlika s terminom 🤰 ja imam pregled u srijedu i mislim da će mi onda reći spol 💙💓 jer ulazim u 22 tjedan 🙈to će tako brzo proći kako vrijeme ide razmišljam o porodu i strah me mislim da će mi biti veći strah kada dođe taj trenutak ili ću jedva čekat da rodim ne znam ovo mi je prva bebica veselim se i jedva čekam a u isto vrijeme se i brinem
Da da, išla je meni u početku, sve je to normalno zbog hormona. Bez brige. 😊

👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Zaboravih napisati, vidim da smo negdje na polovici trudnoce, da li ste doznale spol, i ako da, kada?
Zadnji put nismo mogli jer se beba skrivala, ali nadam se na iducem pregledu s 20 tjedana.
Mi smo saznali s 20 tjedana.. 😊 ali puno ovisi hoće li se beba pokazati. 😊😊🤭

👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji