Lonmi, ja znam ponekad svoju "kikerobe" nositi.. Ne znam dal bi ti se malecka htijela tako nositi ako bi probala kad ju uhvato tako faza nosanja? A i moja do godine dana nije htjela bas svakako zaspati. Onda sam ju pocela navikavati u njihaljku uz uspavanku. Ona se bacala kao da je bjesna🤣 Bilo mi je tesko naravno i zao slusat ju kako urla ali ne mogu ju nosati i uspavljivati kako joj pase i naviknula se kroz par dana uspavljivanja tako u njihaljci, i sad kad joj se spava trazi njihaljku. Od nedavno je pocela traziti i krevet kad joj se spava i sama se popne u krevetic, samo strpljenje i blago☺️ Nece ni moja instant zaspat u krevetu ili njihaljci ali je sada naucila da je to nacin uspavljivanja i kroz 15ak do 20 min zaspi.
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Omg opet boldano, pa sta mi se dogada.. Cure isprike jos jednom🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Sad sam 17 tjedana točno i dogodilo mi se da sam vidjela micanje trbuha. Što mislite je li to pre rano? Nije mi se učinilo 😂
I meni malo sukrvica kad brisem nos ili perem zube. Joj cure sutra je pregled bas me strah 😑 može malo ohrabrenja? 😘☕😄😄❤️
Biti će sve ok nemoj se brinuti 💗🤰do sada je bilo sve dobro bit će i dalje 🙏ja isto imam pregled u srijedu 😁 ja sam sada čistila WC i skoro se nisam ugušila od sredstava toliko mi je teško u zadnje vrijeme čisti i kupila sam neko sredstvo na bazi octa ali opet nagriza i sada me strah isto za bebicu kad čistim jer to su agresivna sredstva ne znam evo 😩
Daj me nemoj zezat ja sam sad našpricala sve i planiram staviti masku i probati sastrugati sve fino, volim da mi je uredno ali ne forsiram se, znam da ne smijem 😅 problem je sto mi je muž malo površan kod čišćenja pa me nekad izludi kad kaze da je nesto sredio ali ajde barem dobro kuha 😅 ali kako sam na komplikacijama to uglavnom ja radim tako da je njemu super 😅
Hvala ti na utješnim riječima ja si guglam statistiku da me smiri jer nakon prva tri mjeseca ako je sve ok tako i ostane i onda to pročitam i mislim si ajde sve će u redu. 🙏❤️ Problem je sto sam puno toga pročitala pa se uvijek nekako bojim ali ajde budem prezivjela nekako (tlak i otkucaji budu skočili pa ću morati sestri objasnjavati i zasto 🤣) .
Veselim se jer bi mogla saznati spol 😍
Meni svaki put tlak bude visok kod doktora, uvijek nervozna pred pregled.
Kad smo kod statistike, cisto da docaram svoj ludi mozak, ja sam si ispisala statistiku prezivljavanja za prerano rodjenu djecu i krizam kako koji tjedan ide 😂 Prvi pravi cilj je doci do 24 tjedna, nisam ni daleko, al tu skoci na 60 posto pa mi je to prva etapa, znaci jedva presla pola i vec odbrojavam haha
Joj sad si mi dala ideju 😝🤷😅 razumijem te u potpunosti. Meni je tlak uvijek malo niži pa to ne dode toliko do izrazaja koliko otkucaji 😬 ma bit će sve ok ❤️🙏 moramo se povremeno bodriti 😘
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sad sam 17 tjedana točno i dogodilo mi se da sam vidjela micanje trbuha. Što mislite je li to pre rano? Nije mi se učinilo 😂
Ma nije prerano, ako ti je posteljica straga i bebač svojski šutnuo u tom trenutku, to je to 😊 Moja je posteljica sprijeda pa sam osjetila ista tek iza 20t, a još nisam vidjela micanje, al kod mene ima više slojeva za pogurati pa me to ne čudi 😂
Sve smo individualne, mislim da je moguće.
30g, OTP 10.11.
Ja ne znam kako mi je posteljica sutra i to moram saznati 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lonmi, ja znam ponekad svoju "kikerobe" nositi.. Ne znam dal bi ti se malecka htijela tako nositi ako bi probala kad ju uhvato tako faza nosanja? A i moja do godine dana nije htjela bas svakako zaspati. Onda sam ju pocela navikavati u njihaljku uz uspavanku. Ona se bacala kao da je bjesna🤣 Bilo mi je tesko naravno i zao slusat ju kako urla ali ne mogu ju nosati i uspavljivati kako joj pase i naviknula se kroz par dana uspavljivanja tako u njihaljci, i sad kad joj se spava trazi njihaljku. Od nedavno je pocela traziti i krevet kad joj se spava i sama se popne u krevetic, samo strpljenje i blago☺️ Nece ni moja instant zaspat u krevetu ili njihaljci ali je sada naucila da je to nacin uspavljivanja i kroz 15ak do 20 min zaspi.
Njoj je trenutno bitno samo da ju dignem na par sek i odmah hoce natrag dolje, a ako ju ne dignem vristi da to nije za slusati 🤦♂️.
Jao moja inace zaspi na bocici i samo ju odnesem u krevetic, ali ponekad se to ne desi i onda nece drugacije nego da ju nosim i ljuljam, koma. Probam ju uspavati u krevetu ali tamo je u stanju 2h biti budna i bacati se lijevo, desno. Bas imamo problema sad s tim nosenjem.
Da meni netko moze reci samo ju nosi bit ce sve dobro, ja bi bila najsretnija na svijetu. Ovako se bas bojim, a tesko je tako malom djetetu maknuti te neke navike, to je proces. Srce me boli kad se hoce nositi, a ne mogu ko prije.
Kakvu ljulju imas? Mi imamo onu Joie ali do 9kg je, moja ima 10 kg 😂
I meni malo sukrvica kad brisem nos ili perem zube. Joj cure sutra je pregled bas me strah 😑 može malo ohrabrenja? 😘☕😄😄❤️
Biti će sve ok nemoj se brinuti 💗🤰do sada je bilo sve dobro bit će i dalje 🙏ja isto imam pregled u srijedu 😁 ja sam sada čistila WC i skoro se nisam ugušila od sredstava toliko mi je teško u zadnje vrijeme čisti i kupila sam neko sredstvo na bazi octa ali opet nagriza i sada me strah isto za bebicu kad čistim jer to su agresivna sredstva ne znam evo 😩
Daj me nemoj zezat ja sam sad našpricala sve i planiram staviti masku i probati sastrugati sve fino, volim da mi je uredno ali ne forsiram se, znam da ne smijem 😅 problem je sto mi je muž malo površan kod čišćenja pa me nekad izludi kad kaze da je nesto sredio ali ajde barem dobro kuha 😅 ali kako sam na komplikacijama to uglavnom ja radim tako da je njemu super 😅
Hvala ti na utješnim riječima ja si guglam statistiku da me smiri jer nakon prva tri mjeseca ako je sve ok tako i ostane i onda to pročitam i mislim si ajde sve će u redu. 🙏❤️ Problem je sto sam puno toga pročitala pa se uvijek nekako bojim ali ajde budem prezivjela nekako (tlak i otkucaji budu skočili pa ću morati sestri objasnjavati i zasto 🤣) .
Veselim se jer bi mogla saznati spol 😍
Tako je i moj isto tako što se čišćenja tiče 😩🤣🤣🤣pa onda moram ja to dobro ali onda me muči to što udišem te kemikalije i ugusim se skoro 😩 znači ti ko ja u čišćenju 🤣u kojem si ti tjednu? Veselim se i ja jer ću saznati spol znači mi smo tu negdje što se tiče pregleda 😁e onda kada riješimo preglede brzo na forum da si kažemo lijepe vijesti 🥰 ja ne čitam statistike jer bi se brinula i ovako nekad znam 🤣znaš da sam ja zaboravila kada u koliko sati mi je pregled zapisala i sada ne znam gdje je 😩 a znam da je 20.07 bar to sam zapamtila pa sam sjela u auto po ovoj vrućini i išla pitat kada mi je pregled 🤣a stvarno sam luda 😅
Njoj je trenutno bitno samo da ju dignem na par sek i odmah hoce natrag dolje, a ako ju ne dignem vristi da to nije za slusati 🤦♂️.
Jao moja inace zaspi na bocici i samo ju odnesem u krevetic, ali ponekad se to ne desi i onda nece drugacije nego da ju nosim i ljuljam, koma. Probam ju uspavati u krevetu ali tamo je u stanju 2h biti budna i bacati se lijevo, desno. Bas imamo problema sad s tim nosenjem.
Da meni netko moze reci samo ju nosi bit ce sve dobro, ja bi bila najsretnija na svijetu. Ovako se bas bojim, a tesko je tako malom djetetu maknuti te neke navike, to je proces. Srce me boli kad se hoce nositi, a ne mogu ko prije.
Kakvu ljulju imas? Mi imamo onu Joie ali do 9kg je, moja ima 10 kg 😂
Ja sam ostala trudna kad je mala bila eto skoro 17mj, pa mi je lakse jer je malo starija. Dodu im tako faze, pogotovo kad su bolesni, a moja je bas bila bolesna dosta kad sam saznala za trudnocu i jos u onoj skroz ranoj fazi kad te svega strah jos ona malo malo da ju nosamo. Bila je jako i placljiva i nikakva.. Ja sam onda znala s njom sjesti na kauc u dnevnom i mazim ju po kosi pa je i to nekako "palilo" u momentima nervoze.
Da razumijem i za to nosanje, ali evo nadoknadit ce se i to nekako s vremenom. Mi smo se isto s malom borili i za krevet i za tu ljulju kako sam napisala.. Onda smo se poceli pravit da spavamo kad bi ju u krevet stavili, kazem tesko je ali evo mi smo nekako uspjeli ustrajati u tome iako me srce bolilo☹️A kad ju ljuljam pustim uspavanku i ignoriram ju, jer kad shvati da ju ignoriram na njeno plakanje onda se smiri i prestane plakat, dramit a i glumit (da glumi plac kad nesto zeli ili ne zeli hahah)
A ljulju imamo Kinderkraft Finio i ne bi ju mijenjala ni za sto. Isto pise do 9kg a moja je prosla to, ali ljulji i dalje nista, ljulja kao da mala ima 2kg tako da oni to vise napisu da se ograde u slucaju da se pokida ili nesto, ali evo nasa jos dura. Sestricna ima istu takvu kao ja, njena mala ce 3 god, oko 14kg isto se jos ljulja u tome za uspavljivanje, ljulji nista..
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ma nije prerano, ako ti je posteljica straga i bebač svojski šutnuo u tom trenutku, to je to 😊 Moja je posteljica sprijeda pa sam osjetila ista tek iza 20t, a još nisam vidjela micanje, al kod mene ima više slojeva za pogurati pa me to ne čudi 😂
Sve smo individualne, mislim da je moguće.
Iskreno baš sam se iznenadila, mislila sam da umišljam pa sam u tom trenu stavila u ruku na stomak i baš se i osjetilo i vidjelo. Nije toliko često ali valjda se baš nekako prevrnula. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji