Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    16. Srpanj 2022. 18:32

snowwhite1410

buhtlica23

Di ste cure, neko je zatisje na forumu 😀

Buhtlica23 ja se pripremam za bebicu komodu i krevetić i jučer skinula aparatić cijeli dan hodala otekle mi noge nisam mogla stati i sada dođem na forumu i vidim trbuscice prekrasne e sada ću i ja staviti da vidite moj ušla u 21 tjedan ❤️

E to za oticanje nogu mi je jasno i meni jako oticu noge, isto sam se jucer preforsirala. Izludila sam vec bila i od hodanja i svega jedva dosla kuci. Joj ja bas nista nemam imam doslovno 2 baby kapice. Kad jos uvijek nije sigurno sto je. Mislim 70% da je cura ali imamo onih 30% koji mi ne daju mira hahah. Nadam se da cemo uskoro i mi krenit u kupovinu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    16. Srpanj 2022. 18:38

keti91

snowwhite1410

https://ibb.co/wWbs0Fn evo mog trbuscica ❤️🤰majica od moje ljubavi 😄jer moje me sve stišće

Jaoo sladak trbuscic…vi svi neki sitni a ja kao lopta 😂😂😂

Ma ko je sitan 😂😂
    Izgledam kao da cu rodit svakog trenutka.... Doduse ja sam i imala malo veci stomak prije nego sam ostala trudna hahah
    https://ibb.co/MC1YtDB

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    16. Srpanj 2022. 18:45

buhtlica23

keti91

snowwhite1410

https://ibb.co/wWbs0Fn evo mog trbuscica ❤️🤰majica od moje ljubavi 😄jer moje me sve stišće

Ma ko je sitan 😂😂
    Izgledam kao da cu rodit svakog trenutka…. Doduse ja sam i imala malo veci stomak prije nego sam ostala trudna hahah

Lijep ti je stomačić 🥰🤗 najvažnije da bebe rastu 🥰meni je sestra dala krevetić i komodicu a kolica smo kupili nova 🙈 ma sam plakala zbog kolica 😭😭🙏2 dana ronila suze jer sam naručila Bebetto Bresso i došla mi oštećena ali ne malo nego dosta prljava i tako platili na sniženju 505 eura s dostavom i slali mailove ne odgovaraju na kraju smo išli u Maribor vratit i kupili jako lijepa lagana crna 

keti91
    16. Srpanj 2022. 19:14

buhtlica23

keti91

snowwhite1410

Ma ko je sitan 😂😂
    Izgledam kao da cu rodit svakog trenutka…. Doduse ja sam i imala malo veci stomak prije nego sam ostala trudna hahah

Tu smo mi negdje..al nek nama bebe rastu a stomak ce kasnije da ode..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Martina2020
    16. Srpanj 2022. 23:47

Pozdrav cure!

Kao što je neka cura napisala, znači 15.tjedan, pregled tek za 2 tj, od simptoma ništa, mucnine prosle, za udarce je još prerano 😅 jedva čekam da ovaj period prođe jer mislim da smo po tom pitanju sve iste i sve brinemo i čekamo udarce da se imamo čemu veseliti ❤️ barem neko vrijeme dok ne krenemo iščekivat porod i bebicu :) mi još ne znamo spol, ako bude dečkić mislim da budem kupila samo kompletić za van iz rodilišta jer doslovce imam sve i svega previše. A ako bude djevojčica, onda odmah proglašavamo bankrot 😅 dragi je već najavio da nek mu se ne petljam, da on kupuje jer jedva čeka, a zna da ni ja ne bi mogla odoljeti :) tak da čekamo pregled, nadamo se da je beba dobro i da lijepo raste, jer ja sam u minusu s kg, pala s 58 na 56, teško podnosim vrućine, čak i kraj klime.. budite dobro 🌸🌸🌸🌸

• Lusi
    17. Srpanj 2022. 10:35

Dobro jutro cure. Da li se mozda kojoj od vas ovo desilo. Danas sam 13+6 i na pocetku trudnoce sam imala mucnine bez povracanja i prije kojih 2 tj su prestale ali su se sad odjednom vratile i jos k tome imam vec par dana pritisak i neku glupu bol u donjem dijelu trbuha. Ne znam da li je to normalno pa ako koja zna pomagajte 😅

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

buhtlica23
    17. Srpanj 2022. 11:57

Lusi

Dobro jutro cure. Da li se mozda kojoj od vas ovo desilo. Danas sam 13+6 i na pocetku trudnoce sam imala mucnine bez povracanja i prije kojih 2 tj su prestale ali su se sad odjednom vratile i jos k tome imam vec par dana pritisak i neku glupu bol u donjem dijelu trbuha. Ne znam da li je to normalno pa ako koja zna pomagajte 😅

Sve je to normalno, jos ti se stignu vratit mucnine i povracanje. A bol je normalna radi sirenja dokle god nema krvarenja i dok nije jaka da ne mozes izdrzati....

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Lusi
    17. Srpanj 2022. 13:25

buhtlica23

Lusi

Sve je to normalno, jos ti se stignu vratit mucnine i povracanje. A bol je normalna radi sirenja dokle god nema krvarenja i dok nije jaka da ne mozes izdrzati….

Hvala ti na odgovoru 😁
    To za bol u donjem dijelu trbuha mi je i doktorica rekla ali kad me zbunila malo ova mucnina koja se vratila. U svakom slucaju sad sam se smirila malo ☺️

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

snowwhite1410
    18. Srpanj 2022. 08:06

Cure jutro 😁dali vama ide krv iz nosa ? Meni u zadnje vrijeme ide sinoć mi je samo odjednom počeo nos krvariti

Queen_of_North
    18. Srpanj 2022. 08:55

Jutro svima!
    Danas sam 19 + 5. Od jucer sam pocela ucestalo mokriti te osjecala bih bol u donjem dijelu trbuha koja bi se projektirala i na kriza. Medjutim, od dana me uz to muci i probava, ne znam jel to simptom toga ili nevezano uz to. Svakako pijem caj od brusnice, a moja ginekologica otvara popodne, imate li kakav savjet do tada?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.