Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Satsuke
    12. Srpanj 2022. 15:40

Drage cure, ja sam se udebljala kojih 6kg, a tek 20tj😅🤦
    Ali ne osjećam/vidim to na tijelu previše, osim što su mi sise jaaako narasle, tješim se da bar koja kila ode na to. Ne jedem puno više, osim što se manje krećem i trošim.

Gin mi je rekla kako to nije nikakav problem, al da je beba unatoč mojim kilama mršava.🤣🤣

Ja se nadam da će godišnji + plivanje i više kretanja učiniti svoje, ali iskreno ne osjećam ni tretiram to kao neki problem jer ne vidim ni osjećam baš te kile. Valjda tijelo zna što radi, ali evo čisto da znate da ima i jedne ovdje koja je malo više natukla.😂

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Lonmi
    12. Srpanj 2022. 16:09

Satsuke

Ali ne osjećam/vidim to na tijelu previše, osim što su mi sise jaaako narasle, tješim se da bar koja kila ode na to. Ne jedem puno više, osim što se manje krećem i trošim.

Gin mi je rekla kako to nije nikakav problem, al da je beba unatoč mojim kilama mršava.🤣🤣

Ja se nadam da će godišnji + plivanje i više kretanja učiniti svoje, ali iskreno ne osjećam ni tretiram to kao neki problem jer ne vidim ni osjećam baš te kile. Valjda tijelo zna što radi, ali evo čisto da znate da ima i jedne ovdje koja je malo više natukla.😂

I ja sam dobila 5 kg 😂, ali tako je bilo i prvi put, a ukupno sam dobila 12 kg 😊

puna_pitanja
    12. Srpanj 2022. 16:17

Lonmi

Satsuke

I ja sam dobila 5 kg 😂, ali tako je bilo i prvi put, a ukupno sam dobila 12 kg 😊

Pa ne znam onda zasto doktor od Keti kaze da nije ok... hm... kad pogledam, nisam puno dobila od starta, bila sam na nuli, i onda eto u 2 mjeseca 4 i nesto. A vidjet cemo sta ce sutra reci 😊 

30g, OTP 10.11.

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 16:40

puna_pitanja

Lonmi

Satsuke

Pa ne znam onda zasto doktor od Keti kaze da nije ok… hm… kad pogledam, nisam puno dobila od starta, bila sam na nuli, i onda eto u 2 mjeseca 4 i nesto. A vidjet cemo sta ce sutra reci 😊

Mislim da to sve ovisi od doktora do doktora svaki dr ima svoje filozofije i izracune.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    12. Srpanj 2022. 17:25

Moja nista ne filozofira oko tog. Mozda bi da dobim ono, 10kg u 4 tj 😂

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 17:29

Lonmi

Moja nista ne filozofira oko tog. Mozda bi da dobim ono, 10kg u 4 tj 😂

Ma mene je strah da ce ovi u bolnici filozofirati. Ova moja gin nije nista rekla, rekla je da pazim na kile posto me ima ali nije nista komentirala tako da kontam da je sve okej ali u TA bi moglo biti drugacije 😂😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    12. Srpanj 2022. 18:12

Mislim da par kila nije problem ako je u startu neka normalna kilaža i glukoza je u nekim ok okvirima. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lida 🍀
    12. Srpanj 2022. 21:47

avama

Cure ja sam na žalost imala spontani, upravo sam dobila tabletu za čišćenje. Srce stalo negdje s 8+4, a ja sam danas 9+1

Ajme, bas mi je zao.. Bit ce bolje s vremenom, drzi se 😩❤️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    12. Srpanj 2022. 22:03

Sto se tice secera na prvom vadenju krvi u prvoj T mi je secer bio 7 (pametna nisam pazila sta jedem dan prije i popila sam ujutro kavu s mlijekom), odmah su me poslali na OGTT i nakon dva dana sam ga odradila, ne sjecam se tocnih vrijednosti ali 2 od 3 su bile malcice povisene... Stari ginekolog koji me vodio me poslao kod endo, morala sam sama pratit secer s aparaticem, dobila sam tu dijetu koja mi je samo stres stvarala jer sam stalno bila gladna, a ginekolog mi je rekao da u cijeloj trudnoci smijem dobiti samo 9kg... Ajd ok donekle sam se drzala dijete ali nazalost bio je missed.
    U ovoj sad T na prvom vadenju krvi secer mi je bio 4.7 (ovaj put sam pazila sta jedem dan prije 😅), i nista mi nova gin nije rekla... Zasad sam u plusu nekih 4-5 kg, nisam sigurna jer sam i prije T varirala, a sad usput patim i od zatvora tako da i to utječe na kilazu 🙄 mama mi ima dijabetes tip 2 zadnjih desetak godina i pije meformin pa je i zbog toga bila mjera predostrožnosti od strane gina.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    13. Srpanj 2022. 08:06

Jutro cure evo ja obavila vadenje krvi zapravo secera,secer mi je bio 5.2 pa su mi dali da popijem onu vodu s secerom...uspjela sam popiti al mi je sad tolika slabina i na povracanje tjera..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.