Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    13. Srpanj 2022. 08:38

Satsuke

Drage cure, ja sam se udebljala kojih 6kg, a tek 20tj😅🤦
    Ali ne osjećam/vidim to na tijelu previše, osim što su mi sise jaaako narasle, tješim se da bar koja kila ode na to. Ne jedem puno više, osim što se manje krećem i trošim.

Gin mi je rekla kako to nije nikakav problem, al da je beba unatoč mojim kilama mršava.🤣🤣

Ja se nadam da će godišnji + plivanje i više kretanja učiniti svoje, ali iskreno ne osjećam ni tretiram to kao neki problem jer ne vidim ni osjećam baš te kile. Valjda tijelo zna što radi, ali evo čisto da znate da ima i jedne ovdje koja je malo više natukla.😂

Ne brini se i ja sam po zadnjem vaganju sa 18 tjedna imala više 5 kg tj dobila sam meni doktorica nije rekla ništa samo kada su me otvarale ja sam bila u šoku kažem ja onoj medicinskoj sestri ajme koliko kg ima 70 kg 😂😂😂 kaže ona meni a kako misliš rodit bebu 🤗😂😂ja sam imala inače 64 kg 65 to je bila moja kilaža visoka sam 169  neću se opterećivati nadam se da neću previše dobiti i to je to 🤗
    Cure jel vama rade emocije ja sam jučer tako plakala iz ničega i još jedan dan 😅

snowwhite1410
    13. Srpanj 2022. 08:40

keti91

Jutro cure evo ja obavila vadenje krvi zapravo secera,secer mi je bio 5.2 pa su mi dali da popijem onu vodu s secerom…uspjela sam popiti al mi je sad tolika slabina i na povracanje tjera..

Jutro 😁 cure super da si uspjela popit to je najteže ja ne znam kako ću ja to 🙈ali mi je rekla sestra da ako ne uspiješ pretraga se ne nastavlja 😅u kojem si tjednu?

keti91
    13. Srpanj 2022. 08:46

snowwhite1410

keti91

Jutro cure evo ja obavila vadenje krvi zapravo secera,secer mi je bio 5.2 pa su mi dali da popijem onu vodu s secerom…uspjela sam popiti al mi je sad tolika slabina i na povracanje tjera..

Jutro 😁 cure super da si uspjela popit to je najteže ja ne znam kako ću ja to 🙈ali mi je rekla sestra da ako ne uspiješ pretraga se ne nastavlja 😅u kojem si tjednu?

22tt tako su i meni rekli ako povratim sutra opet doci..
    Ma to je toliko odvrstno uzasno, kud je to mlaka voda i taj secer ma uzas..
    Evo vec se borim pola sata da ne povratim

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    13. Srpanj 2022. 08:54

keti91

snowwhite1410

keti91

22tt tako su i meni rekli ako povratim sutra opet doci..
    Ma to je toliko odvrstno uzasno, kud je to mlaka voda i taj secer ma uzas..
    Evo vec se borim pola sata da ne povratim

I onda opet mjere šećer 🙈a joj 😅 nadam se da nećeš da ne moraš dolaziti oper sutra sva sreća da se to radi jednom u trudnoći vjerujem da je odvratno mene to tek čeka 😭

• unaunana12
    13. Srpanj 2022. 09:33

Pozdrav curke, nova sam pa se bas ne snalazim.
    Trudna sam 7+3. Beba je 13 mm, srceko kuca, sve je super, nalaz je savrsen kaze ginekolog. 
    Ono sto nije savrseno je moj papa test. Na kojem su zabiljezene abnormalne stanice. Ginekolog kaze da nalaz nije ni dobar, a ni krajnje los, na granici.
    Isla sam privatno. Pokusala sam naravno izvuc sve inf iz njega. Kaze da ne mora biti nista, a s druge strane spominjao je cin 1 i cin 2. S tim da je nalaz na hpv negativan.
    I preporucio je ponovit papa test za 6 mj. Ako moj ginekolog bude smatrao potrebnim.
    Mene naravno lovi panika, od guglanja mi je pozlilo doslovno, izbacuje najgore moguce scenarije. I na kraju nist ne znam, kod svog ginekologa sam narucena tek za dva tjedna.

puna_pitanja
    13. Srpanj 2022. 10:03

unaunana12

Pozdrav curke, nova sam pa se bas ne snalazim.
    Trudna sam 7+3. Beba je 13 mm, srceko kuca, sve je super, nalaz je savrsen kaze ginekolog.
    Ono sto nije savrseno je moj papa test. Na kojem su zabiljezene abnormalne stanice. Ginekolog kaze da nalaz nije ni dobar, a ni krajnje los, na granici.
    Isla sam privatno. Pokusala sam naravno izvuc sve inf iz njega. Kaze da ne mora biti nista, a s druge strane spominjao je cin 1 i cin 2. S tim da je nalaz na hpv negativan.
    I preporucio je ponovit papa test za 6 mj. Ako moj ginekolog bude smatrao potrebnim.
    Mene naravno lovi panika, od guglanja mi je pozlilo doslovno, izbacuje najgore moguce scenarije. I na kraju nist ne znam, kod svog ginekologa sam narucena tek za dva tjedna.

Najgore što možeš napraviti je guglati jer google je najparanoicnija stvar na svijetu, guglaj glavobolju i ispadne rak mozga. 
    Ako je papa loš, a hpv si negativna, nemas sta nego cekati iducu papu, koliko god da je to odurno jer je čekanje najgore. Ili eventualno trazi drugo misljenje, i to je dobra opcija, ovisno o tome koliko povjerenja imas u svog lijecnika i svoje strpljenje. Hrpa stvari u nasem organizmu se popravi samo, ili samo izgleda sumnjivo. Ne znam jel te ovo imalo utjesilo, ali vjeruj da te drukcije gledaju doktori kad si trudna, i pobrinut ce se za tebe maksimalno i ne bi te samo pustili van da imas nekog razloga za brigu.
    Naravno, ako je normalan doktor, kao sto rekoh, ako nemas povjerenja u njega, trazi drugo misljenje i bit ces i ti smirenija i pametnija. Sretno!

30g, OTP 10.11.

• unaunana12
    13. Srpanj 2022. 10:16

Hvala puno, mislim da cu trazit drugo misljenje ipak. Al vidjet cu sta ce reci moj ginekolog za dva tjedna. Necu vise nista guglat, jer od krivo poredanih stanica do najgorih scenarija izbacuje. Moze biti svasta i nista. Ugl, na nalazu su abnormalne stanice nepoznatog, nedefiniranog sadrzaja. Dal ce me slat dalje na pretrage, ne znam. Vidjet cu sve. Hvala na utjehi ❤

Satsuke
    13. Srpanj 2022. 10:42

unaunana12

Hvala puno, mislim da cu trazit drugo misljenje ipak. Al vidjet cu sta ce reci moj ginekolog za dva tjedna. Necu vise nista guglat, jer od krivo poredanih stanica do najgorih scenarija izbacuje. Moze biti svasta i nista. Ugl, na nalazu su abnormalne stanice nepoznatog, nedefiniranog sadrzaja. Dal ce me slat dalje na pretrage, ne znam. Vidjet cu sve. Hvala na utjehi ❤

Draga Una, frendica je imala slično iskustvo i jedan gin joj je nakon takvog nalaza preporučio samo kontrolu za 6mj, dok je drugi preporučio kolposkopiju. Ako želiš smiriti živce odi i napravi kolposkopiju, ali možda bolje da pričekaš i dobiješ mišljenje od svog ginića. U svakom slučaju, pregled ti ne može naštetiti, samo možda psihu smiriti. Sretno:)

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Satsuke
    13. Srpanj 2022. 10:46

Je li koja od vas zna za trudničke tečajeve uživo koji se održavaju u Zagrebu kroz idućih nekoliko mjeseci? Na Domovima zdravlja vidim dostupne samo online tečajeve, znam da su oni dovoljni za potvrdu, ali bih ja štreberica ipak više voljela da tečaj bude uživo.

I vama cure koje muku mučite sa šećerom, držim palčeve da prođe što brže. 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

puna_pitanja
    13. Srpanj 2022. 10:54

Satsuke, i ja bih bas htjela odlusati uzivo, mislim da s epuno bolje prenese informacija.
    I jedno pitanje, cure, ako ima koja preporuku za socijalnog ginekologa na istoku Zagreba, pliz udijelite.
    Ja sam isla na zapad jer sam dobila preporuku za krasnog lijecnika, medjutim, danas mu je zadnji radni dan i on ode privatno u polikliniku Mazalin. A kako sam ja na istoku, i to se nadam u rujnu preseliti iznad Sesveta, tj jos istocnije, ovo mi je taman prilika da se prebacim kod nekog u svoj dio grada. Hvala!

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.