Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    12. Srpanj 2022. 13:54

Cure ja sam na žalost imala spontani, upravo sam dobila tabletu za čišćenje. Srce stalo negdje s 8+4, a ja sam danas 9+1

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 14:04

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

Helou, ja da javim sutra idem na 4 d ultrazvuk. Bas sam jako uzbudena jer i muz moze ici samnom. Kad se placa onda mozes sve. Bili smo jako razocarani jer moja soc gin nije dala da on dode ni jednom. Cak i da platim 4 d kod nje nije dala. Tako da sam osla dalje traziti. Jer i ovako vise ne idem kod nje nego u TA u bolnicu.Nadam se da ce se vidjeti spol i da ce sve biti super. 😁

Bas sam na drugoj temi pitala za tebe. Drago mi je da napredujete i da ste dobro.🍀

Ma da, na kojoj temi? Pratim vise iako sam aktivna tu i na onoj tko planira i radi na bebi. Nisam vidjela da si tamo pisala javila bi se ja 😁
    Pa evo napredujemo nadam se da je sve okej. Vidjeti cemo sutra kad odradim taj 4 d. Bas sam jako uzbudena 😁😁😁

Pitala sam Lozu na Spontani Pobacaj ona tamo je aktivna pa ja zavirim tamo da vidim sta se desava. A Tko planira i radi na bebi sam citala ali te nisam videla pa rekoh ajde da pitam mozda neko zna. Sve ce biti u najboljem redu na pregledy 🤞🏻🙏🏻🍀Sa nestrpljenjem cekam kako ce proci pregled. U kojem si tjednu sad ❤️

Danas bas usla u 18 ti tjedan.  Kako si ti?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    12. Srpanj 2022. 14:10

avama

Cure ja sam na žalost imala spontani, upravo sam dobila tabletu za čišćenje. Srce stalo negdje s 8+4, a ja sam danas 9+1

Ajme zao mi je draga 😔
    Drzim fige da nam se uskoro opet pridruzis ❤️
    Bit ce drugi put sve u redu, drzi se ❤️

keti91
    12. Srpanj 2022. 14:13

Cure jel bila koja cura na dijabeteskoj dijeti..ja dobila do sad 4kg i kaze da sam se udebljala previse 😂😂😂 a ja 22tj..
    Pa ja ako se budem drzala toga ima da umrem od gladi a secer mi je bio 5.5 i to na pocetku kad sam vadila krv..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

puna_pitanja
    12. Srpanj 2022. 14:45

keti91

Cure jel bila koja cura na dijabeteskoj dijeti..ja dobila do sad 4kg i kaze da sam se udebljala previse 😂😂😂 a ja 22tj..
    Pa ja ako se budem drzala toga ima da umrem od gladi a secer mi je bio 5.5 i to na pocetku kad sam vadila krv..

Ajoj nemoj mi to govoriti, ja sam se udebljala 4 kg unatrag dva mjeseca, to jest puno, al sam i papala, bila na godisnjem, pa bila malo na maminoj kuhinji, upropastila me. Sutra idem na pregled, ako me stavi na dijabetsku, gotova sam 🙈 

30g, OTP 10.11.

MBM🐬🍀💕
    12. Srpanj 2022. 14:52

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

Helou, ja da javim sutra idem na 4 d ultrazvuk. Bas sam jako uzbudena jer i muz moze ici samnom. Kad se placa onda mozes sve. Bili smo jako razocarani jer moja soc gin nije dala da on dode ni jednom. Cak i da platim 4 d kod nje nije dala. Tako da sam osla dalje traziti. Jer i ovako vise ne idem kod nje nego u TA u bolnicu.Nadam se da ce se vidjeti spol i da ce sve biti super. 😁

Bas sam na drugoj temi pitala za tebe. Drago mi je da napredujete i da ste dobro.🍀

Ma da, na kojoj temi? Pratim vise iako sam aktivna tu i na onoj tko planira i radi na bebi. Nisam vidjela da si tamo pisala javila bi se ja 😁
    Pa evo napredujemo nadam se da je sve okej. Vidjeti cemo sutra kad odradim taj 4 d. Bas sam jako uzbudena 😁😁😁

Pitala sam Lozu na Spontani Pobacaj ona tamo je aktivna pa ja zavirim tamo da vidim sta se desava. A Tko planira i radi na bebi sam citala ali te nisam videla pa rekoh ajde da pitam mozda neko zna. Sve ce biti u najboljem redu na pregledy 🤞🏻🙏🏻🍀Sa nestrpljenjem cekam kako ce proci pregled. U kojem si tjednu sad ❤️

Danas bas usla u 18 ti tjedan. Kako si ti?

Mmmm super 18 tjedan onda si prosla prvo tromesjecje sto me raduje. Pa dobro sam sad. Oporavila sam se brzo nakon laparaskopije i sad cekam jos jednu M pa da podjem polako u nove pokusaje. 😘

MBM🐬🍀💕
    12. Srpanj 2022. 14:54

avama

Bas mi je zao mila. Zelim ti brz oporavak o da sve ostane iza tebe. 🤗💐❤️

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 15:14

keti91

Evo ti zanimljiv članak. Mene je isto strah kila posto i ovako imam viska. Bila sam izgubila 3 kg. Na zadnjem pregledu u 16 tt sam dobila pola kile. Jutros se vazem vaga pokazuje 2 kg znaci da od izgubljene 3 ja sam vratila 2.5 kg sad me strah sta ce mi reci u trudnickoj. Tamo sam narucena u petak...https://www.arz.hr/debljanje-u-trudnoci-po-tjednima/

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 15:16

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

Danas bas usla u 18 ti tjedan. Kako si ti?

Mmmm super 18 tjedan onda si prosla prvo tromesjecje sto me raduje. Pa dobro sam sad. Oporavila sam se brzo nakon laparaskopije i sad cekam jos jednu M pa da podjem polako u nove pokusaje. 😘

Pa i mene raduje ali strah je i dalje prisutan. Mislim da ga se necu rijesiti tako skoro. Temu spontanih se trudim izbjegavati bas zbog tog straha  onda si sama napunim glavu sa svim tim i imam jos veci strah. Nadam se da cu te vidjeti uskoro na sretnijoj temi sa divnim plusicem 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 15:24

https://mamaonica.com/kilaza-u-trudnoci-koliko-je-normalno-da-se-udabljate/

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.