Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    UrsulaBaby
    10. Srpanj 2022. 13:08

Drage moje. Ja sam 16+5, i bila sam u petak na pregledu i hematom napokon nestao 😍 posteljica mi malo na nisko i i dalje bi trebala malo paziti tj ne dizati nista tesko, i ne imati odnose....
    Jel itko jos ima problem s tim? I da, trebam vaditi urinokulturu, imam vjv neku bakteriju, stalno piskim i malko me pecka.. pijem caj brusnica 30%

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

keti91
    10. Srpanj 2022. 13:08

Cure jel ima.tko problema s kicmom..da bas mora primati inekcije za bol...jel se to smije uopce u trudnoci..
    Mene je sinoc uhvatilo hodam kao da imam 80god 😂😂
    A to znam da ce sada potrajati kao i uvijek jer mi je kicma uzasna i disk mi je iskocio 6mm 
    I zanima me kako sad s porodom..dal prirodno spram da znam kakva je bol
    Ili carski radi moje kicme..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

UrsulaBaby
    10. Srpanj 2022. 13:09

BlairWaldorf kad je tebi termin ???

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

BlairWaldorf
    10. Srpanj 2022. 13:30

UrsulaBaby

Drage moje. Ja sam 16+5, i bila sam u petak na pregledu i hematom napokon nestao 😍 posteljica mi malo na nisko i i dalje bi trebala malo paziti tj ne dizati nista tesko, i ne imati odnose….
    Jel itko jos ima problem s tim? I da, trebam vaditi urinokulturu, imam vjv neku bakteriju, stalno piskim i malko me pecka.. pijem caj brusnica 30%

Hej termin mi je za Božić . Tebi ? Ti već na pregledu ? Koji ti je ovo po redu ? Jel osjetiš pomicanje, ja još ne, jedva čekam mislim da ću tad biti mirnija. Drago mi je za hemotom a brusnica pomaže i može se piti u trudnoći. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    10. Srpanj 2022. 15:25

keti91

Cure jel ima.tko problema s kicmom..da bas mora primati inekcije za bol…jel se to smije uopce u trudnoci..
    A to znam da ce sada potrajati kao i uvijek jer mi je kicma uzasna i disk mi je iskocio 6mm

To ce ti liječnici odluciti ako imas nekih takvih zdravstvenih problema i ako su dugotrajni. Ne znam dal bi zbog kicme preporucili carski, ali valja spominjati kod pregleda. Pogotovo onih zadnjih kontrola u bolnici. 
    Jesi lijecila vec nesto vezano uz kralježnicu?
    Najcesce se preporuca prirodan porod, zbog oporavka i jer je ipak prirodan, ovo je operacija, ali ukoliko postoje indikacije poput zdravstvenih problema, polozaja djeteta itd., daju i carski.
    Ja sam recimo sretna sta sam rodila prirodno, nadam se i drugom prirodnom porodu samo ovaj put nebi htjela drip na 10h 😂😂😂
    A bol, ja ti necu lagati, boli uzasno, ovisi i o zeni, ali definitivno prestaje iste sek kad beba izrade. Jednostavno ogromna bol prestane kao da je nije bilo, izdrzimo mi to sve 💪😊

ancy2010
    10. Srpanj 2022. 15:31

keti91

Cure jel ima.tko problema s kicmom..da bas mora primati inekcije za bol…jel se to smije uopce u trudnoci..

To moras vidit sa doktorom, kicma moze bit indikacija za carski al bi morala ic kod specijaliste na pregled da ti napise preporuku za carski ako je potrebno, jer ti u rodilištu nece priznat nista bez nalaza.. prijateljica mi je imala problem s diskom,i morala je na carski..ja sam isto rodila na carski jer se nisam otvarala i brzo sam se oporavila, vec sam drugi dan bila na nogama i radila sve oko bebe..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

keti91
    10. Srpanj 2022. 16:23

Ma to meni vec 2god traje i isla sam na magnetsku i svaki put kad me uhvati moram ici na inekcije ili operacija a operaciju cjelo vrijeme.izbjegavam koliko mogu..
    Ma voljela bih ja isto prirodno,ipak je to sve drukcije..za bebu i izdrzati neznam kakve bolove u stanju sam..nego me ubija kicma jer kad me uhvati to je po 2tj lezanja i svakim danom po 3 inekcije..

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Lonmi
    10. Srpanj 2022. 16:37

keti91

Ma to meni vec 2god traje i isla sam na magnetsku i svaki put kad me uhvati moram ici na inekcije ili operacija a operaciju cjelo vrijeme.izbjegavam koliko mogu..
    Ma voljela bih ja isto prirodno,ipak je to sve drukcije..za bebu i izdrzati neznam kakve bolove u stanju sam..nego me ubija kicma jer kad me uhvati to je po 2tj lezanja i svakim danom po 3 inekcije..

To moras svakako napomenuti liječniku. Oni ce onda donijeti odluku. Moglo bi biti svakako za carski, to je ipak kralježnica.

keti91
    10. Srpanj 2022. 16:51

Lonmi

keti91

To moras svakako napomenuti liječniku. Oni ce onda donijeti odluku. Moglo bi biti svakako za carski, to je ipak kralježnica.

Budem bas rekla u utorak pa cemo vidjet sta kaze on ipak al hvala vam svakako

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

ancy2010
    10. Srpanj 2022. 17:04

keti91

Lonmi

keti91

Budem bas rekla u utorak pa cemo vidjet sta kaze on ipak al hvala vam 

Da, svakako napomeni pa neka oni odluce

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.