Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    12. Srpanj 2022. 10:26

Bok cure evo mene s pregleda nasa bebica je super posteljica mi je dosta nisko...nadam se da to nista strasno nije..ovako hvalq Bogu sve uredu 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

atena
    12. Srpanj 2022. 11:11

Santina držim ti fige da što duže uspiješ ostati doma sa svojima da ne moraš opet u bolnicu. Ja sutra imam pregled meni je moja rekla da za sad neću trebati serklažu ali kao da ćemo vidjeti kada dijete oteža
    Što se tiče osjećanja bebe ja svoju ne osjetim nekad mi se čini da osjetim pa si mislim kak sam si to umislila haha druga mi je trudnoća ali je sada posteljica naprijed pa ne osjetim ništa nadam se da ću uskoro početi osjećati dijete 
    Kolažu sam polako počela dobivati natrag prvo sam izgubila 5 kg sad sam jednu vratila pa sam sad na -4 od početka trudnoće

• leptirić007
    12. Srpanj 2022. 11:25

Evo i ja došla s pregleda. Moja doktorica na bolovanju pa je bila zamjena (nisam nimalo oduševljena). Uglavnom, s bebačem je sve ok, al mi je posteljica straga i dijelom na unutarnjem ušću maternice pa mi je dr zabranio psihička naprezanja...

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 11:37

Helou, ja da javim sutra idem na 4 d ultrazvuk. Bas sam jako uzbudena jer i muz moze ici samnom. Kad se placa onda mozes sve. Bili smo jako razocarani jer moja soc gin nije dala da on dode ni jednom. Cak i da platim 4 d kod nje nije dala. Tako da sam osla dalje traziti. Jer i ovako vise ne idem kod nje nego u TA u bolnicu.Nadam se da ce se vidjeti spol i da ce sve biti super. 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    12. Srpanj 2022. 11:38

snowwhite1410

Satsuke

Drage cure, javljam da je moj pregled prošao sjajno. Čekamo dečkića i sve izgleda po PSu, kroz dan, dva ću bit 20ti tj.😎💙💙

Mene glava nastavlja boljeti (sad već 2 mj ukupno), ali još nismo našli razlog. U svakom slučaju, lakše je podnijet čim sam vidjela da je s malcem sve u redu.☺️☺️

Jutro 😁 čestitke 💖,💙💙💙💙 🎉 isto terminakinje 🤣🤣🤣🤣 bitno da je s bebicom sve uredu ❤️ ja 20.07.imam pregled nadam se da je sve ok i da će mi reći spol 🐠

Ja 19.tog . Isto se nadam 😊 moram i cervikalne briseve. Jel ide pregled preko trbuha ili ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    12. Srpanj 2022. 11:45

BlairWaldorf

snowwhite1410

Satsuke

Drage cure, javljam da je moj pregled prošao sjajno. Čekamo dečkića i sve izgleda po PSu, kroz dan, dva ću bit 20ti tj.😎💙💙

Mene glava nastavlja boljeti (sad već 2 mj ukupno), ali još nismo našli razlog. U svakom slučaju, lakše je podnijet čim sam vidjela da je s malcem sve u redu.☺️☺️

Jutro 😁 čestitke 💖,💙💙💙💙 🎉 isto terminakinje 🤣🤣🤣🤣 bitno da je s bebicom sve uredu ❤️ ja 20.07.imam pregled nadam se da je sve ok i da će mi reći spol 🐠

Ja 19.tog . Isto se nadam 😊 moram i cervikalne briseve. Jel ide pregled preko trbuha ili ?

Moj ginekolog premjeri cerviks, to radi vaginalno, al je brzo gotovo, a ultrazvuk radi preko trbuha.

30g, OTP 10.11.

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 11:45

BlairWaldorf

snowwhite1410

Satsuke

U drugom tromje. pocinju preko trbuha. Meni je sad zadnji put tako u 16 tjednu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

MBM🐬🍀💕
    12. Srpanj 2022. 12:07

buhtlica23

Helou, ja da javim sutra idem na 4 d ultrazvuk. Bas sam jako uzbudena jer i muz moze ici samnom. Kad se placa onda mozes sve. Bili smo jako razocarani jer moja soc gin nije dala da on dode ni jednom. Cak i da platim 4 d kod nje nije dala. Tako da sam osla dalje traziti. Jer i ovako vise ne idem kod nje nego u TA u bolnicu.Nadam se da ce se vidjeti spol i da ce sve biti super. 😁

Bas sam na drugoj temi pitala za tebe. Drago mi je da napredujete i da ste dobro.🍀 

buhtlica23
    12. Srpanj 2022. 12:33

MBMikica

buhtlica23

Bas sam na drugoj temi pitala za tebe. Drago mi je da napredujete i da ste dobro.🍀

Ma da, na kojoj temi? Pratim vise iako sam aktivna tu i na onoj tko planira i radi na bebi. Nisam vidjela da si tamo pisala javila bi se ja 😁
    Pa evo napredujemo nadam se da je sve okej. Vidjeti cemo sutra kad odradim taj 4 d. Bas sam jako uzbudena 😁😁😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

MBM🐬🍀💕
    12. Srpanj 2022. 13:03

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

Ma da, na kojoj temi? Pratim vise iako sam aktivna tu i na onoj tko planira i radi na bebi. Nisam vidjela da si tamo pisala javila bi se ja 😁
    Pa evo napredujemo nadam se da je sve okej. Vidjeti cemo sutra kad odradim taj 4 d. Bas sam jako uzbudena 😁😁😁

Pitala sam Lozu na Spontani Pobacaj ona tamo je aktivna pa ja zavirim tamo da vidim sta se desava. A Tko planira i radi na bebi sam citala ali te nisam videla pa rekoh ajde da pitam mozda neko zna. Sve ce biti u najboljem redu na pregledy 🤞🏻🙏🏻🍀Sa nestrpljenjem cekam kako ce proci pregled. U kojem si tjednu sad ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.