Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    10. Travanj 2022. 14:04

Dobro jutro cure, evo mene odradila podnevni spavanac 😂 curica moja išla spavati oko 12,jedva sam čekala da ode jer sam bila preumorna, na kraju i ja zaspala u minuti... A nisam s njom zaspala tako, ne pamtim. Buhtlice čestitam na pravom plusu!! 😍 

buhtlica23
    10. Travanj 2022. 14:05

Mare3112

Kokili

lil_me

MalaMagla

Mare3112
    Jutro kako Vam je proso prvi pregled? Da li su Vam možda radili odmah papu ili ne? Cisto da se psihički pripremim na prvi pregled😅

Ja sam išla na prvi pregled sa 8+6 i radila mi je odmah papu i uzela briseve za neke bakterije i ultrazvuk. Obavezno moraš znati svoju krvnu grupu, to je jako bitno. Bris za papu - nije bilo ugodno, ali preživi se. Isto kao i svaki put kad uzima bris za papu.

Kejsy, baš sam se nadala da ćeš biti s nama na ovoj temi. Žao mi je što nije tako i nadam se da će se sreća uskoro okrenuti u tvoju korist! Do tada, samo polako i opušteno, koliko god je to moguće 😅 ja isto nisam previše ažurna, pa nisam baš pouzdana za preuzimanje liste. Nadam se da će se već netko javiti 😊
    Kokili, baš mi je drago da si vidjela sve detalje bebice na pregledu. Jesi li radila pregled kod privatnog ili socijalnog? Jer se meni na uzv nije vidjelo ništa posebno sa 8+6, iako su mjere bile odgovarajuće. Pa sad razmišljam da odem kod privatnika da to sve malo bolje vidim ili da ne bacam lovu i da čekam još 3tj. za slijedeći pregled. Sve je ok, samo loš i star uzv pa se ne vide detalji tako rano

Pozdrav, zašto je bitna krvna grupa?

Ne znam koliko je bitna krva grupa ali je bitan Rh faktor uz krvnu grupu. Ako si minus onda treba dodatne pretrage i neke terapije, nisam sto posto sigurna, zguglaj 😅

muz i ti morate imat isto ukoliko ste minus i plus onda trudnica poslije porođaja mora dobiti nešto u tijelo … barem je moja mama trebala …npr moj muz je 0+ ja neznam koji sam rh faktor jel sam plus il minus ali ako sam ista onda nemoram ništa ali ako sam minus redovno svaki mj ću morat ic nešto kontrolirati u krvi i potom poslije porođaja primit nekakvu dozu nečega 🤣🤣🤣

Ja sam nazalost u toj grupi ja minus on plus🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Polly
    10. Travanj 2022. 14:13

Vidim pišete o ultrazvucima.. Ja jedva čekam opet kod svog gin pratiti T, ima bruutalan uzv neki Samsungov, od prvog do zadnjeg pregleda je znao upaliti kratko 3D, imam i obične i 3D slike svakog pregleda jer mi prebaci slike sa uzva na aplikaciju koju skinem od tog uzv. Pre pre dobro, takav bi svi trebali imati. Pogledajte moju curicu kad sam bila 9 tt. Najslađa slika ikad!   
    https://ibb.co/3B1J0y4

buhtlica23
    10. Travanj 2022. 14:23

Polly

Vidim pišete o ultrazvucima.. Ja jedva čekam opet kod svog gin pratiti T, ima bruutalan uzv neki Samsungov, od prvog do zadnjeg pregleda je znao upaliti kratko 3D, imam i obične i 3D slike svakog pregleda jer mi prebaci slike sa uzva na aplikaciju koju skinem od tog uzv. Pre pre dobro, takav bi svi trebali imati. Pogledajte moju curicu kad sam bila 9 tt. Najslađa slika ikad!

Ajme predobro 🤭
    Jedva cekam prvi pregled. Ne znam kakav je uzv od moje gin,nikad nisam zagledala jer mrzim ici tamo. Tj uvijek mi je neugodan taj pregled pa vecinu pregleda zmiirim haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Želja00
    10. Travanj 2022. 14:40

Koliko se sjecam meni je ginekologinja reklada se svakako salje za odredivanje grupe cak i ako znas koja si .kako zbog stvari koje ste naveli ali i da imas na jednom mjestu sve potrebne info 

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Svemirka
    10. Travanj 2022. 14:42

Ja sam Rh negativna i dobila sam nakon 1.trudnoće injekciju Rhogama. Ovaj minus označava nepostojanje jedne vrste bjelančevina u eritrocitima. U slučaju da je dijete pozitivno na oca, imunološke stanice majke, ukoliko dođe do miješanja krvi majke i djeteta, stanice djeteta promatraju kao strano tijelo. Zato se daje injekcija koja sakriva stanice djeteta od imuno sustava majke. Daje se nakon prve trudnoće jer je u prvoj ta reakcija jako slaba, ali u svakoj sljedećoj je jača i može biti pogubna.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Mareeeee3112
    10. Travanj 2022. 14:47

Svemirka

Ja sam Rh negativna i dobila sam nakon 1.trudnoće injekciju Rhogama. Ovaj minus označava nepostojanje jedne vrste bjelančevina u eritrocitima. U slučaju da je dijete pozitivno na oca, imunološke stanice majke, ukoliko dođe do miješanja krvi majke i djeteta, stanice djeteta promatraju kao strano tijelo. Zato se daje injekcija koja sakriva stanice djeteta od imuno sustava majke. Daje se nakon prve trudnoće jer je u prvoj ta reakcija jako slaba, ali u svakoj sljedećoj je jača i može biti pogubna.

Eto lijepo objasnjeno ... a ne ja...🤣ugl hvala ti...♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    10. Travanj 2022. 14:53

Ajme Polly wow 🥰 kakav uzv i slikica. ❤️

Lida 🍀
    10. Travanj 2022. 16:24

Polly

E takav uzv zaslužuje svaka od nas! 
    Pree pre slatko! 🥰🥰🥰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    10. Travanj 2022. 16:26

https://ibb.co/cTWkqgH ovo su moje slicice iz prosle T kad sam otisla privatno u bolnicu
    Kod socijalnog gina je druga prica 🙄🙈

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.