Jutro kako Vam je proso prvi pregled? Da li su Vam možda radili odmah papu ili ne? Cisto da se psihički pripremim na prvi pregled😅
Meni je odma radila papu,i vaginalni ultrazvuk ali sam bila manje tjedana zbog kasnije ovulacije pa nije jos bilo otkucaja,nakon tog mi je dala uputnice za vaditi krv i urin i pregled za 2 tjedna ponovno bio😀 sad mi je pregled za 4tjedna i nikako docekat😀😀 sretnoo i najljepsi osjecaj je kad cujes otkucaje😊
Vaginalni se radi tamo negdje do 14/15tt, ako sam dobro zapamtila. Cisto da vas ne iznenadi :D
A ja sam papu i briseve radila tek s 10tt, ali ne zato jer je to obicaj, nego sam ranije bila kod privatnika. I da, evo moje krvarenje zadnjih dana je vrlo vjerojatno uzrokovano tim pregledom, pa nemojte odmah panicariti ako se i nekoj od vas dogodi. Nadam se da nece, meni do sad nikad nije, ali sve je moguce.
Joj grozan mi je taj papa... nekibsavjetuju a neki ne odmah da se radi... nadam se da me neće boljet i da će sve proći ok... baš sam sve više nervoznija ....🥴
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas ujutro mi je više sline išlo na usta i stajalo mi u grlu... malo se podrignula ništa strašno... ugl baš sam nekako u strahu neznam zasto ... samo da bude sve ok... 😘
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure, ja sam danas 9+3 i mucnine su i dalje prisutne na najjace, prsa odjetljiva uzasno. Trbuh mi je vec vidljiv i to dosta, koda sam se cila rasirila vec...drugi pregled 22.4. Ako ovako nastavi biti cu kao kit..
Hahaha ja sam danas pojela 3 tost sendvica....3 bože svasta kakva glad ujutro ajme uzas.... sama sebi sam grozna...ugl jebenu miša bila sam baš ono gladna....🤣🤣🤣🤣žderem treći i pišem Vam... ušla sam u 7 tj ...ujutro blaga mucnina Al to je sve I cice ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hahaha ja sam danas pojela 3 tost sendvica….3 bože svasta kakva glad ujutro ajme uzas…. sama sebi sam grozna…ugl jebenu miša bila sam baš ono gladna….🤣🤣🤣🤣žderem treći i pišem Vam… ušla sam u 7 tj …ujutro blaga mucnina Al to je sve I cice …
Tako je i meni😂 samo bi jela, a najgore sto mi se jedu samo gluposti 😂😂 a isto imam blage mucnine bez povracanja, ako nastavim ovako ufff😒
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Hahaha ja sam danas pojela 3 tost sendvica….3 bože svasta kakva glad ujutro ajme uzas…. sama sebi sam grozna…ugl jebenu miša bila sam baš ono gladna….🤣🤣🤣🤣žderem treći i pišem Vam… ušla sam u 7 tj …ujutro blaga mucnina Al to je sve I cice …
Tako je i meni😂 samo bi jela, a najgore sto mi se jedu samo gluposti 😂😂 a isto imam blage mucnine bez povracanja, ako nastavim ovako ufff😒
Uh a di sam ja od tebe ti si već plus imala 27.2 a ja tek 22.3 ne mogu vjerovat da me hvala ovakva glad u 7tjednu muž je sokiran
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Uh a di sam ja od tebe ti si već plus imala 27.2 a ja tek 22.3 ne mogu vjerovat da me hvala ovakva glad u 7tjednu muž je sokiran
Uhh meni je odavno pocela glad😂 sad mi je najgore sto mi sve smrdi ne mogu nista skuhati a kamoli uci u kuhinju😂 mirisi su postali nepodnošljivi 😂
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Mare3112
Jutro kako Vam je proso prvi pregled? Da li su Vam možda radili odmah papu ili ne? Cisto da se psihički pripremim na prvi pregled😅
Ja sam išla na prvi pregled sa 8+6 i radila mi je odmah papu i uzela briseve za neke bakterije i ultrazvuk. Obavezno moraš znati svoju krvnu grupu, to je jako bitno. Bris za papu - nije bilo ugodno, ali preživi se. Isto kao i svaki put kad uzima bris za papu.
Kejsy, baš sam se nadala da ćeš biti s nama na ovoj temi. Žao mi je što nije tako i nadam se da će se sreća uskoro okrenuti u tvoju korist! Do tada, samo polako i opušteno, koliko god je to moguće 😅 ja isto nisam previše ažurna, pa nisam baš pouzdana za preuzimanje liste. Nadam se da će se već netko javiti 😊
Kokili, baš mi je drago da si vidjela sve detalje bebice na pregledu. Jesi li radila pregled kod privatnog ili socijalnog? Jer se meni na uzv nije vidjelo ništa posebno sa 8+6, iako su mjere bile odgovarajuće. Pa sad razmišljam da odem kod privatnika da to sve malo bolje vidim ili da ne bacam lovu i da čekam još 3tj. za slijedeći pregled. Sve je ok, samo loš i star uzv pa se ne vide detalji tako rano
Rh faktor će me ona slat nemoram to znat odmah tek sam ušla u 7 tjedan... ugl vidjet ću sve u utorak😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure, priduzujem se ovoj predivnoj temi nakon 3.5 godine pokusavanja. Prvi pozitivan testic je bio u petak navever. Danas clearblue + 2-3 tjedna 🤭🤞🎉
Odvazila sam se i oznacila u aplikacijama da sam trudna. Jedna mi kaze 12.12 druga kaze 25.12 🤭🤭 sutra cu ici vaditi betu ako sve bude po planu i zvati ginekologinju da vidim sto ona kaze.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji