Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    10. Travanj 2022. 16:54

Cure koje vitamine pijete?
    Svakako cu se konzultirati sa gin koje da uzmem ali i od vas bi voljela cuti. Sjetila sam se da imam gynositol par vrecica pa sam to popila sad i imam za sutra jos,ali ovako nisam pila nikakve vitamine samo selen. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• lusika
    10. Travanj 2022. 16:55

Ja san isto rh -, nakon poroda su malemonome vadiki krv isto je bio -, jer je i tata minus....cimerica u rodistu je bila također - a rodila curicu sa + krvnom grupom i u sobi joj je sestra dala inekciju...

Pipin
    10. Travanj 2022. 17:01

buhtlica23

Svakako cu se konzultirati sa gin koje da uzmem ali i od vas bi voljela cuti. Sjetila sam se da imam gynositol par vrecica pa sam to popila sad i imam za sutra jos,ali ovako nisam pila nikakve vitamine samo selen.

Terranova health - folat i prenatal

Mareeeee3112
    10. Travanj 2022. 17:01

buhtlica23

Ma ja ti pijem samo folnu... omegu...i mg 😁to je to za sad ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    10. Travanj 2022. 17:11

Aha aha, dobro ja sam sad taj Gynositol popila jer sadrži folnu a imam jos par komada ostalo mi od kad sam pila prije par mj. A budem vidjela sta kaze ginekologinja 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ribica12345
    10. Travanj 2022. 17:12

Lida 🍀

https://ibb.co/cTWkqgH ovo su moje slicice iz prosle T kad sam otisla privatno u bolnicu
    Kod socijalnog gina je druga prica 🙄🙈

bas lijepa slikica <3 oprosti sto zabadam nos, ali ti si imala missed ab. u 14tt ili ste ga tada otkrili? Jeste radili Nifty ili neki takav test prije toga?

Ribica12345
    10. Travanj 2022. 17:15

buhtlica23

Aha aha, dobro ja sam sad taj Gynositol popila jer sadrži folnu a imam jos par komada ostalo mi od kad sam pila prije par mj. A budem vidjela sta kaze ginekologinja

U pocetku ti je vazno da unosis folnu. Koliko znam, Gynositol se preporuca i u trudnoci. 
    Vidi s gin koje ce ti preporuciti, ima raznih proizvodaca...nekad ne pasu svima svi. Ja recimo od Pre Mama ima uzasne mucnine i od Almageinih starih prenatala povracam, nova formula mi je ok.

Pipin
    10. Travanj 2022. 17:19

Ribica12345

Lida 🍀

https://ibb.co/cTWkqgH ovo su moje slicice iz prosle T kad sam otisla privatno u bolnicu

bas lijepa slikica &lt;3 oprosti sto zabadam nos, ali ti si imala missed ab. u 14tt ili ste ga tada otkrili? Jeste radili Nifty ili neki takav test prije toga?

I ja ocito kao i Lida :/ u prvoj T u 15tt

Ribica12345
    10. Travanj 2022. 17:23

Pipin

Ribica12345

Lida 🍀

bas lijepa slikica &amp;lt;3 oprosti sto zabadam nos, ali ti si imala missed ab. u 14tt ili ste ga tada otkrili? Jeste radili Nifty ili neki takav test prije toga?

I ja ocito kao i Lida :/ u prvoj T u 15tt

Bas grozno, to je bas kasno. Vidim da je ona napisala da je isla na kiretazu. Ne znam zasto, ali ja sam mislila da nakon 12tt vise ne kiretiraju- nego ide samo tableta? Valjda sam nesto pobrkala.
    Ja sam imala 2. Prva i treca trudnoca i imam sina od 2 godine i mjesec dana.

Pipin
    10. Travanj 2022. 17:26

I ja sam bila na vakumskoj kiretazi jer je dosta toga ostalo u maternici i to je onda opasno...zao mi je da si i ti prosla te grozote! 15tt je kasno da, taman zakoracis u 2. tromjesecje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.