![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Ovisi koji nastavak je bio na kotacima. Mislim da je sportski set bio oko 10 kila, s tim sto je moj malac roden s 4, pa dodas tome jos torbu sa stvarima i dodes do fine kilaze.
Ako se ne varam, platili smo ih oko 6 i pol na nekoj akciji. Za sva 3 nastavka je to bilo fakat ok.
Ja sam ti se isto na sajmu beba zaljubila u neka kolica i na kraju odustala od njih. Isto neki brend za kojeg nitko nije cuo. Na kraju smo gledali da imamo za kupiti rezervne dijelove ako nesto slucajno pukne. A i dobro je da ti ne zauzmu bas cijeli gepek kad negdje ides.
Da, vidiš, trebalo više paziti na to da se imaju gdje uzeti zamjenski dijelovi. Osim veličine kotača, što je najbolje? Da ima amortizere na sva 4, pjena ili nešto drugo?
Mislim da nasa imaju samo na 2 amortizere. Ma jao, ako vozis po gradu i asfaltu, ne zamaraj se kotacima i ne daj da ti prodaju fore s ovakvim ili onakvim gumama. Pa ne ides na trke. I ako cemo iskreno, beba bolje spava kad kolica malo treskaju :D
Ovisi koji nastavak je bio na kotacima. Mislim da je sportski set bio oko 10 kila, s tim sto je moj malac roden s 4, pa dodas tome jos torbu sa stvarima i dodes do fine kilaze.
Ako se ne varam, platili smo ih oko 6 i pol na nekoj akciji. Za sva 3 nastavka je to bilo fakat ok.
Ja sam ti se isto na sajmu beba zaljubila u neka kolica i na kraju odustala od njih. Isto neki brend za kojeg nitko nije cuo. Na kraju smo gledali da imamo za kupiti rezervne dijelove ako nesto slucajno pukne. A i dobro je da ti ne zauzmu bas cijeli gepek kad negdje ides.
Da, vidiš, trebalo više paziti na to da se imaju gdje uzeti zamjenski dijelovi. Osim veličine kotača, što je najbolje? Da ima amortizere na sva 4, pjena ili nešto drugo?
Mislim da nasa imaju samo na 2 amortizere. Ma jao, ako vozis po gradu i asfaltu, ne zamaraj se kotacima i ne daj da ti prodaju fore s ovakvim ili onakvim gumama. Pa ne ides na trke. I ako cemo iskreno, beba bolje spava kad kolica malo treskaju :D
To je istina😃😃😃 i ako nas posluži vrijeme unazad par godina zima traje od kraja 10 do 3 mj.... tek u 3 vadimo kolica jer ako padne snjeg tu kod mene se sigurno nebudem vozila s kolicima😅😅🤣živim ispod sljemena sama brda i to kad padne nemogu van iz kuce🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da, ima i u tome nešto 😂
Većinom ili gotovo uvijek će se voziti po asfaltu jer smo u Zg. U početku sam mislila da je 2 u 1 dovoljno, ali sad sam sve sigurnija da je bolje 3 u 1 jer svakako se mora uzeti i jaje. I vjerojatno ću biti u milijun situacija kad beba zaspe u kolicima, pa trebamo u auto, pa da ne prenosim iz kolica u jaje u autu, lakše je samo otkačiti jaje s kolica i staviti u auto i onda ako je sreće odnijeti u stan dok još spava (smijemo se nadati 😂) Po meni je najmanje potrebna košara, ali će dobro doći za šetnju po kvartu ili šetnju psa s bebom. Iako koliko sam skužila sve to može odraditi jaje.
Sve mame su mi isto to rekle i da su pozalile za 3 u 1 da im je ta košara bila totalno nepotrebna i da jaje sve to odradi 😀tako da def navijam za 2 u 1
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
To je istina😃😃😃 i ako nas posluži vrijeme unazad par godina zima traje od kraja 10 do 3 mj…. tek u 3 vadimo kolica jer ako padne snjeg tu kod mene se sigurno nebudem vozila s kolicima😅😅🤣živim ispod sljemena sama brda i to kad padne nemogu van iz kuce🤣
Ma ici ces van sigurno. Moze dijete u setnju i kad je hladno. Ako je minus, ostanes krace i to je to.
Stavite si na listu za kupovinu vrecu za kolica. To je isto malo veca investicija, ali po meni se fakat isplati. Jednom kad bebu ususkas u to, nema zime. Pogotovo ako je u kosari pa je i zasticena sa svih strana.
Meni kuma radi u svijetu beba …znači ljudi moji kakve su to paprene cijene …pa smo malo razmisli s obzirom da nema kolica ispod 8 tis kn 2 u 1 a da su stvarno kvalitetne ….odlučili smo posuditi njene isto je imala bebu na zimi i doslovno je koristila kolica 8 mj znači ko nova su i kad je navršilo god dana kupila mu je kišobran za 1000kn … tako da sam odlučila tih 10 tis kn il 8 stavit u dep i potrosit na krevetić….itd… ali razumijem da želite imat svoje … 🥰sretno
Slažem se da je najbolje nabaviti što više toga polovnog, jer je sve ionako uvijek u super stanju. Mi smo već uzeli krevetić od moje prijateljice koja ga je prodavala za 1000kn sa madracem, plahtama, poplunom, navlakama i onim da ne propušta tekućinu na madrac. Bilo šteta da nekom drugom proda, a sve novo, dva tjedna samo korišteno jer je mala na kraju spavala s njom u krevetu. A ne znam, što se tiče kolica, ja bih radije uzela nova jer planiramo uzeti 3u1. Nikad ne mogu biti sigurna da mi osoba od koje kupujem govori istinu i da jaje nije bilo u sudaru. Kako sam čula ako bude sudar da se jaje i sjedalica moraju mijenjati nakon nezgode. A sigurnost je na prvom mjestu i nema cijenu
To su kolica od moje kume koja je 2 kuće od mene ...jaje nije sudjelovalo u nesreći i doslovno su kolica korištena 7 mj ...krenula je s malim van tek u 3 mj il 4mj a rodio se u prvom ...tu se kod nas nema negdje baš ni setat glavna cesta je bez nogostupa eventualno po mojoj ulici il kod majke na drugom mjestu... a već je u 10 mj kupila kišobran kolica .... totalno su kažem nova...glupo mi je sad da dajem 8 tis kn a imam nova od nje...siva su i koštala su 10 tis kn... i neutralna su tako da mi pašu i za dečka i za curicu😃😃😃😄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
To je istina😃😃😃 i ako nas posluži vrijeme unazad par godina zima traje od kraja 10 do 3 mj…. tek u 3 vadimo kolica jer ako padne snjeg tu kod mene se sigurno nebudem vozila s kolicima😅😅🤣živim ispod sljemena sama brda i to kad padne nemogu van iz kuce🤣
Ma ici ces van sigurno. Moze dijete u setnju i kad je hladno. Ako je minus, ostanes krace i to je to.
Stavite si na listu za kupovinu vrecu za kolica. To je isto malo veca investicija, ali po meni se fakat isplati. Jednom kad bebu ususkas u to, nema zime. Pogotovo ako je u kosari pa je i zasticena sa svih strana.
Vreća za kolica je ono čim se pokriju bebine noge i skroz do gore ide? To ide na sportsko sjedalo, jelda?
Ja planiram sa bebom biti što više vani preko zime. Volim ići u duge šetnje zimi jer prezirem vrućinu, a mislim da se bebe ne bi trebale držati unutra zimi. Norvežani bebe ostavljaju vani na -15 da spavaju u kolicima po par sati, kako mame, tako i u vrtićima. I svi su živi i zdravi ☺️
Je je Al kod nas kad padne snjeg i ne očiste ulicu možeš sw slikat sa setnjom🤣🤣🤣🤣 nema tog načina da dođeš s kolicima na cestu 🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima, nadam se da ste dobro.
Htela bih vas zamoliti za savet, situacija je sledeca, skoro sam se doselila u Zadar, a onda sam i u medjuvremenu saznala da sam trudna, da li biste mi mogle preporuciti dobrog ginekologa (da je zensko ako postoji mogucnost za to) koji radi u privatnoj instituciji u Zadru, znacilo bi mi da nadjem nekog u koga cu biti maksimalno sigurna tokom cele trudnoce.
Takodje sam cula za polikliniku Crvelin, da li ste culi za njih i sta mislite?
Hvala unapred.
Pozz, ja san dok san zivila u zd bila kod Ilve Maric dok je bila soc.ginekolog, prije koju godinu se prebacila u privatnike, super je! A jednom sam bila u poliklinici sunce (sad je agram ci i mi se). Tamo mi je bila na pregledu cini mi se Milkovic i bila je super. Nadam se da sam malo pomogla, zelim sritnu trudnocu 💜
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
I još nešto to je ta ista kuma koja se razumije u tehniku za bebe ...od kolica ...sjedalica itd... ako ko zna ona zna🤣🤣profic🙂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Realno, nikad ne znas kakva ce zima biti. Pa evo, ove godine je bilo mozda desetak bas hladnih dana. Ostalo sve kamilica.
Vreca izgleda kao vreca za spavanje u satoru, a materijal je kao skafander. Tako mi je najlakse opisati. Kad ubacis bebu i zakopcas do kraja, vidi joj se samo lice. I da, moze i na sportski dio jer imaju rupe za provlacenje pojaseva. Mi imamo neku Cottonmoose, jako sam zadovoljna. Jako je topla, dovoljno velika i rupe za remenje su mi idealno odgovarale.
Meni kuma radi u svijetu beba …znači ljudi moji kakve su to paprene cijene …pa smo malo razmisli s obzirom da nema kolica ispod 8 tis kn 2 u 1 a da su stvarno kvalitetne ….odlučili smo posuditi njene isto je imala bebu na zimi i doslovno je koristila kolica 8 mj znači ko nova su i kad je navršilo god dana kupila mu je kišobran za 1000kn … tako da sam odlučila tih 10 tis kn il 8 stavit u dep i potrosit na krevetić….itd… ali razumijem da želite imat svoje … 🥰sretno
Slažem se da je najbolje nabaviti što više toga polovnog, jer je sve ionako uvijek u super stanju. Mi smo već uzeli krevetić od moje prijateljice koja ga je prodavala za 1000kn sa madracem, plahtama, poplunom, navlakama i onim da ne propušta tekućinu na madrac. Bilo šteta da nekom drugom proda, a sve novo, dva tjedna samo korišteno jer je mala na kraju spavala s njom u krevetu. A ne znam, što se tiče kolica, ja bih radije uzela nova jer planiramo uzeti 3u1. Nikad ne mogu biti sigurna da mi osoba od koje kupujem govori istinu i da jaje nije bilo u sudaru. Kako sam čula ako bude sudar da se jaje i sjedalica moraju mijenjati nakon nezgode. A sigurnost je na prvom mjestu i nema cijenu
To su kolica od moje kume koja je 2 kuće od mene …jaje nije sudjelovalo u nesreći i doslovno su kolica korištena 7 mj …krenula je s malim van tek u 3 mj il 4mj a rodio se u prvom …tu se kod nas nema negdje baš ni setat glavna cesta je bez nogostupa eventualno po mojoj ulici il kod majke na drugom mjestu… a već je u 10 mj kupila kišobran kolica …. totalno su kažem nova…glupo mi je sad da dajem 8 tis kn a imam nova od nje…siva su i koštala su 10 tis kn… i neutralna su tako da mi pašu i za dečka i za curicu😃😃😃😄
Naravno da se iz provjerenih izvora, odnosno ljudi koje poznaješ isplati uzeti, kupiti, posuditi. Tko ima tu sreću, neka ju iskoristi objeručke ☺️
Ja mogu uzeti kolica koja su kod mojih doma u kojima sam se ja, prije 30g vozila, tako da ne, hvala 😂
Hahahahahhs a jesam se nasmijala🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji