![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Hjoj cure i mene je u 9 tj pocela ta nenormalna glad…uzas ….i mucnina a sad mi se to malo smanjilo imam tu I tamo napadaj gladi ali ništa prestrasno….
Ja sam danas 8+1 i tek od jucer sam pocela kesti inace za 2 sedmice 4kg sam smrsala nista nisam jela od mucnina samo lubenicu ili tako neku vocku vodu i krekere kada mi bas dodje da povracam a nemam sta jedem inda krekere nazor da bi se malo smirilo i od jucer sam onda krenula da pomalo jedem i mucnine su se malo smanjile sads bar mogu funkcionisati 🙂
I takodje me cesti zna zaboliti kao pred mecu pokusavam ignorisati mislim vjv je ti normalno ali ja odma krenem razmisljati mozda nije nesto u redu 🤦♀️
Cure, sto se tice jastukai spavanja, ne opterecujte se toliko.
Ispricacu vam svoje iskustvo, pa da vidite da nije nista crno bijelo bas kako pisu. A i sve je individualno. Zavrsila ssm u bolnici sa 27+1. Do tad ssm spavala kuci na boku, jer se stomacic vec oformio. I to vise desnom, nego lijevom, kak je meni pasalo. Jednostavno kad stomak vec bude veci, necete se okretati, dal podsvjesno ili zbog geometrije tijela ce boti nemoguce, ali necete. Priroda je sve to podredila. Pa jeste li ikad culi da je neka majka ugusila, zgnjecila ili sta dijete u stomaku?? Imala sam veliki jastuk za dojilje, ali nisam mogla sa njim spavati (a poslije mi je bio idealan za dojenje i bebu). Porodila sam se na 37+1. Dakle ravno 10 tjedana u bolnici. Posto je svakim danom moje stanje bilo sve teze, a nisam smjela ustajati, iskljucivo i samo do wc, nije bilo ni tusiranja. Na kraju su mi dali jastuke pod dupe tako da mi je glava bila niza nego dupe, i to je bilo iskljucivo lezanje na ledjima. Ne znam koliko dugo sam tako bila 24h dnevno. Preko mjesec dana sigurno. I to je sve zbog toga da bi se rasteretio grlic. Jer sam se stalno sve vise otvarala, a kljucni su bili dani da sto vise izguram. Ova mjera sam cula da je preporuka i po drugim drzavama, jer sam u toj svojoj patnji upoznala neke cure, pa su sve imale te mjere, savjetovane od doktora. Tako da se opustite i spavajte kak vam pase i ne brinite da ce vase spavanje nastetiti bebi.
Curke,kada ste isle na prve preglede ? Meni je ovo prva trudnoća i sve si mislim da bi isla u 7. tjednu kada srceko prokuca na veliko i da se nesto konkretno vidi. Mislim,ne zelim Ici pre rano,pa da ostanem u bedu,ako se ne vidi ,jer je rano.
Nazovi ginekologa i reci će ti kad da dođeš.... mene je naručila 6+3 u 7 tj I sve se vidlo tako da će ti ona sama rec kad ...prije nema potrebe ako je sve u redu.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke,kada ste isle na prve preglede ? Meni je ovo prva trudnoća i sve si mislim da bi isla u 7. tjednu kada srceko prokuca na veliko i da se nesto konkretno vidi. Mislim,ne zelim Ici pre rano,pa da ostanem u bedu,ako se ne vidi ,jer je rano.
Meni je Ovo druga trudnoća...... U prvoj sam išla sa 6 tjedana, nije se ništa vidjelo..... Zatim za mj dana onda je srce kucalo....... Nisam bila tužna kada se nije ništa konkretno vidjelo, ni čulo jer je ginekolog odma rekao da se sve razvija baš kak treba ☺️☺️☺️
Sad u 2 trudnoći idem sa skoro 8 tako sam naručena i jedva čekam. Bojim se ali jedva čekam....
I ja sam stalno gladnaa, doslovno rucam i za 20min bi opet isla jesti. Sad u bolnici je problem, to sto dobijem je sve hahah ja bi duplo pojela, ali samo nek mi seceri budu u redu da mogu sutra doma 😊
Hahaha ti si izgubila a ja dobila 4 kg jer nemogu na wc po 4 il 5 dana strasno nešto....sad si to reguliram šejkovima od voća...i zobenima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nazovi ginekologa i reci će ti kad da dođeš…. mene je naručila 6+3 u 7 tj I sve se vidlo tako da će ti ona sama rec kad …prije nema potrebe ako je sve u redu.
Hvala ti ,ja mislim Ici privatno na prvi pregled ,pa mi je jos rano za zvati,jer se ne ceka toliko puno.🙂
Ma da Al ak pes prerano bzv daš novceke a ništa se ne vidi...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I ja sam stalno gladnaa, doslovno rucam i za 20min bi opet isla jesti. Sad u bolnici je problem, to sto dobijem je sve hahah ja bi duplo pojela, ali samo nek mi seceri budu u redu da mogu sutra doma 😊
Hahaha ti si izgubila a ja dobila 4 kg jer nemogu na wc po 4 il 5 dana strasno nešto….sad si to reguliram šejkovima od voća…i zobenima
Ne idem ni ja u wc danima ali realno sve povratim nemam zasto ni ici 🤣🤣
Dobro jutro cure, već sam Vam pisala ali se izgleda moj post negdje izgubio u moru svih ostalih…
Imamo plusic ☺️
Zadnja menstruacija je bila 03.04. I evo aplikacija kaže da sam trudna 5 tjedana. Jel netko blizu da se pratimo?
Već sam pitala a možda netko zna, imala sam 3 spontana i jasno vam je da me užasan strah hvata…
Mene zanima mogu li još neke pretrage napraviti osim ovih “normalnih”
Hvala i svima želim ugodnu i školsku trudnocu!
Nadam se da ćemo se druzit duže 🥰
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Nazovi ginekologa i reci će ti kad da dođeš…. mene je naručila 6+3 u 7 tj I sve se vidlo tako da će ti ona sama rec kad …prije nema potrebe ako je sve u redu.
Hvala ti ,ja mislim Ici privatno na prvi pregled ,pa mi je jos rano za zvati,jer se ne ceka toliko puno.🙂
Mene je narucila sa 7 tjedana kada sam dosla bilo se i srce culo ali je trudnoca manja tj po mjerama 6+4 i sada me na drugi pregled narucila u utorak. Ali ja sam na komplikacijama pa si mislim da cu imat tako cesce preglede sto iskreno meni i odgovara. Da moram ic 1x mjesecom to bi mi bilo predugo . Sto se tlaka tice sad je okej cak mi je srcani i nizak ali eto 3 x sam morala popiti tabletu jer je iz nepoznatog razloga bio visok. Sad cu vidjeti sto ce dr reci u utorak.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji