Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    08. Svibanj 2022. 14:06

Trudnica2022

Mare3112

levanati95

I ja sam stalno gladnaa, doslovno rucam i za 20min bi opet isla jesti. Sad u bolnici je problem, to sto dobijem je sve hahah ja bi duplo pojela, ali samo nek mi seceri budu u redu da mogu sutra doma 😊

Hahaha ti si izgubila a ja dobila 4 kg jer nemogu na wc po 4 il 5 dana strasno nešto….sad si to reguliram šejkovima od voća…i zobenima

Ne idem ni ja u wc danima ali realno sve povratim nemam zasto ni ici 🤣🤣

Ja isto jako slabo na WC idem ali ja ne povracam pa izgledam koda sam u 6 mj 😂🙄
    Ne pomažu vise ni mandarine i mlijeko ahhah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

klupko_srece
    08. Svibanj 2022. 14:07

Mala_mu

Dobro jutro cure, već sam Vam pisala ali se izgleda moj post negdje izgubio u moru svih ostalih…
    Imamo plusic ☺️
    Zadnja menstruacija je bila 03.04. I evo aplikacija kaže da sam trudna 5 tjedana. Jel netko blizu da se pratimo?
    Već sam pitala a možda netko zna, imala sam 3 spontana i jasno vam je da me užasan strah hvata…
    Mene zanima mogu li još neke pretrage napraviti osim ovih “normalnih”
    Hvala i svima želim ugodnu i školsku trudnocu!
    Nadam se da ćemo se druzit duže 🥰

Ja sam 6+2 😁 ma nije se post izgubio.... I ja sam pisala i pišem ali ko da ne pišem. Grupa su zimske trudnice ali si međusobno uvijek odgovaraju iste cure. Par put sam i pitanje stavila ali ništa.
    I ja se bojim. Imala kiretažu 2019,
    2020 rodila
    I sad evo + 😍😍😍😍

Teab
    08. Svibanj 2022. 14:14

Bok curke,malo upada,ali sobzirom da nama vise nece trebat prodajem babywatcher za 250 kn,ispravan,fale kutija i gel,ukoliko je netko zainteresiran nek mi se javi na mail tea.devcic18@gmail.com,ili tu na forum u ljetne bebe
    Zelim vam svima lake i skolske trudnoce i sretno 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Mala_mu
    08. Svibanj 2022. 14:19

klupko_srece

Mala_mu

Dobro jutro cure, već sam Vam pisala ali se izgleda moj post negdje izgubio u moru svih ostalih…
    Imamo plusic ☺️
    Zadnja menstruacija je bila 03.04. I evo aplikacija kaže da sam trudna 5 tjedana. Jel netko blizu da se pratimo?
    Već sam pitala a možda netko zna, imala sam 3 spontana i jasno vam je da me užasan strah hvata…

Ja sam 6+2 😁 ma nije se post izgubio…. I ja sam pisala i pišem ali ko da ne pišem. Grupa su zimske trudnice ali si međusobno uvijek odgovaraju iste cure. Par put sam i pitanje stavila ali ništa.
    2020 rodila
    I sad evo + 😍😍😍😍

Ja sam imala 2 kiretaze i ne ponovilo se… 
    Nadam se da neću vise o tome morati ni pisati ni pričati iskreno🙏
    Nadam se najboljem a očekujem svašta iskreno.
    Sutra idem kod ginekologa pa ćemo vidjeti…
    Jesi ti na komplikacijama već ili još radiš? 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

klupko_srece
    08. Svibanj 2022. 14:22

Mala_mu

klupko_srece

Mala_mu

Imamo plusic ☺️

Ja sam 6+2 😁 ma nije se post izgubio…. I ja sam pisala i pišem ali ko da ne pišem. Grupa su zimske trudnice ali si međusobno uvijek odgovaraju iste cure. Par put sam i pitanje stavila ali ništa.
    2020 rodila
    I sad evo + 😍😍😍😍

Ja sam imala 2 kiretaze i ne ponovilo se…
    Nadam se da neću vise o tome morati ni pisati ni pričati iskreno🙏
    Nadam se najboljem a očekujem svašta iskreno.
    Sutra idem kod ginekologa pa ćemo vidjeti…
    Jesi ti na komplikacijama već ili još radiš?

Radim.... Još nitko ne zna.....  Tek idući tjedan imam prvi pregled 18.5. Bojim se šta će biti. Nadam se isto samo pozitivnom ali uvijek je tu taj ali...... 

Lonmi
    08. Svibanj 2022. 14:32

Cure, evo i moj savjet. Svatko ce naravno napraviti kako hoce.
    Prva trudnoca, sve mi je trebalo. Jastuk za dojenje, ja s tim nisam mogla spavati, samo je uzimao mjesta u krevetu, eventualno mi je pasalo to sta sam nogu prebacila preko, ali to se moze sa bilo kojim. Grudnjaci za dojenje - bradavice su toliko bile osjetljive na pocetku dojenja da sam pola dana provodila doma bez majice, zracila ih i mazala kremom. Grudnjak mi je trebao samo za negdje ici. S obzirom da ce sad biti zimski period, samo potkosulje, i to obicna koju cu podici i to je to. Ugl, puna ladica grudnjaka za dojenje, a ja hodam bez njih. Da sam kupila 2,3 bilo bi uvrh glave dovoljno.
    Spavacice za dojenje- nosila samo u bolnici
    Potkosulje za dojenje-nemam ni jednu, obicne potegnula i dojila.
    Uglavnom, za puno toga sam mislila da mi treba, a vecinu vremena si doma, mozes i gola biti, neces stalno to navlaciti po sebi, a kad negdje ides opet gledas da ima cim manje tih kopci i ostalog i da je cica cim prije vani.
    Kao sto je i Santina pisala, bebi necete nista napraviti ako se okrenete na leđa il na trbuh. Sad jos mozete na trbuh, oko 20 tt se necete okrenuti vjerujte mi. Bilo bi totalno neprirodno spavati na tolikom trbuhu. Za sve se priroda pobrinula.
    U kasnoj trudnoci se moze desiti da vam se zavrti dok legnete na leđa, tipa na pregledu kad legnete na onaj stol. Jastuk ustvari sluzi za dojenje, da se lakse namjestite, ne da se blokirate i ne mozete okrenuti.
    Uzivajte u trudnoci i ne brinite. 
    Vidim da je netko pitao za iscjedak, normalno je da je pojacani samo da nema boju il miris. 
    Od krema preporucam Mustelinu trudnicku liniju, ja sam dobila samo 2 strijice i to kad sam prenijela. Njihovi proizvodi su mi super i za bebu. 

Lonmi
    08. Svibanj 2022. 14:34

lussy2205_

buhtlica23

lussy2205_

Mare3112

lussy2205_

Curke,kada ste isle na prve preglede ? Meni je ovo prva trudnoća i sve si mislim da bi isla u 7. tjednu kada srceko prokuca na veliko i da se nesto konkretno vidi. Mislim,ne zelim Ici pre rano,pa da ostanem u bedu,ako se ne vidi ,jer je rano.

Nazovi ginekologa i reci će ti kad da dođeš…. mene je naručila 6+3 u 7 tj I sve se vidlo tako da će ti ona sama rec kad …prije nema potrebe ako je sve u redu.

Hvala ti ,ja mislim Ici privatno na prvi pregled ,pa mi je jos rano za zvati,jer se ne ceka toliko puno.🙂

Mene je narucila sa 7 tjedana kada sam dosla bilo se i srce culo ali je trudnoca manja tj po mjerama 6+4 i sada me na drugi pregled narucila u utorak. Ali ja sam na komplikacijama pa si mislim da cu imat tako cesce preglede sto iskreno meni i odgovara. Da moram ic 1x mjesecom to bi mi bilo predugo . Sto se tlaka tice sad je okej cak mi je srcani i nizak ali eto 3 x sam morala popiti tabletu jer je iz nepoznatog razloga bio visok. Sad cu vidjeti sto ce dr reci u utorak.

Ma onda najbolje reci da me naruci tamo s 7 tjedana,meni je jer idem privatno,pa radi toga.. Curama na fb sam pricala da je moj gin jako los,grub i nemaran,pa ne bi isla kod nje dok ne bude bio ultrazvuk preko trbuha,jer sondom jednostavno ne zelim, znam jednu privatnicu i odlicna je ,strucna ,nijezna,pa cu je zvati kad budem 5+3/4 dana da me naruci za 7 tjedan taman. 🤍 Ma sve je to okej,svi smo individualni ne ide sve svima jednakom brzinom..🙂

Mozes zvati odmah i reci da nebi pregled prije 7,8 tt pa ce te tako naruciti. Moj privatnik i sam kaze da nema potrebe prerano dolaziti. Nece naruciti samo da pokupi novce, korektni su. 

Lonmi
    08. Svibanj 2022. 14:45

klupko_srece

Mala_mu

Imamo plusic ☺️

2020 rodila
    I sad evo + 😍😍😍😍

Samo pozitivne misli! Nedaj da ti ono lose bude u mislima, ove zime bebe dobivaju bracu il seku i sve ce biti u najboljem redu!
    Necu lagati i meni ponekad dođe neko sjecanje, ali necu te rijeci ni spominjati. Sta je je bilo, bilo je. Sad ce sve biti super ❤️

• getfitwith_slavka
    08. Svibanj 2022. 14:52

Pozdrav svima, nadam se da ste dobro.
    Htela bih vas zamoliti za savet, situacija je sledeca, skoro sam se doselila u Zadar, a onda sam i u medjuvremenu saznala da sam trudna, da li biste mi mogle preporuciti dobrog ginekologa (da je zensko ako postoji mogucnost za to) koji radi u privatnoj instituciji u Zadru, znacilo bi mi da nadjem nekog u koga cu biti maksimalno sigurna tokom cele trudnoce.
    Takodje sam cula za polikliniku Crvelin, da li ste culi za njih i sta mislite?
    Hvala unapred.

klupko_srece
    08. Svibanj 2022. 15:09

Lonmi

klupko_srece

Mala_mu

Imamo plusic ☺️

2020 rodila
    I sad evo + 😍😍😍😍

Samo pozitivne misli! Nedaj da ti ono lose bude u mislima, ove zime bebe dobivaju bracu il seku i sve ce biti u najboljem redu!
    Necu lagati i meni ponekad dođe neko sjecanje, ali necu te rijeci ni spominjati. Sta je je bilo, bilo je. Sad ce sve biti super ❤️

Vidim imaš bebača 11 mj 😍😍😍 moj je 20 mjeseci 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.