Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 07:42

Mare3112

Da li Vi i dalje jeste mucnine i bolove u grudima? Ja zapravo imam osjećaj kao da nemam ništa…osjećam se super i neznam da li bi se trebala zabrinuti čak me ni grudi više ne bole stalno ih pipkam😁 je da mi se često spava i da sam danas imala de slabe grčeve ali to je zapravo to…

Mare 3112 meni je isto puno bolje malo me grudi tu i tamo zabole što se tiče mučnina mi je isto bolje ,u petak mi nije bilo dobro ujutro sam pojela Monte i odmah sam ga povratila ne odgovara mi ,ja sam isto imala te grčeve a to je ok ,ja i ti se baš pratimo s simptomima 😁

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 07:57

MalaMagla

snowwhite1410

Jutro drage moje 😊ja danas imam pregled i baš me strah 😬od jučer sam s raspoloženjem nikakva nadam se da će sve biti dobro 🙏sada sam u 11 tjednu šta se radi sada na pregledu dali je neka od vas bila sada?

Sretno danas! Ako još netko ide, sretno! Bit će sve ok ❤️

MalaMagla ❤️ hvala ti puno mi ovo znači 🙏

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 08:03

snowwhite1410

ribi1234

snowwhite1410

Jutro drage moje 😊ja danas imam pregled i baš me strah 😬od jučer sam s raspoloženjem nikakva nadam se da će sve biti dobro 🙏sada sam u 11 tjednu šta se radi sada na pregledu dali je neka od vas bila sada?

Mislim da ti je to obican ultrazvuk, kao i do sada. Kad je beba preko 4,5 cm (to im je idealna mjera) onda se moze napraviti mini anomaly scan, odnosno ultrazvuk na kojem se mjeri nuhalni nabor + gledaju se svi vidljivi organi.

Joj tako me strah samo da sve bude dobro 🤞meni piše u aplikaciji da je beba sada 5-6 cm vidjeti ćemo 😊samo da bude dobro 🙏

Sretno 🤞🤞☺️ bit ce sve ok ♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 08:05

MalaMagla

A što mislite o klokanicama? Možda bolje uzeti to umjesto košare? Kao što sam rekla, imam psa kojeg treba šetati. Na 3.smo kažu bez lifta. Mislim da bi bilo jednostavnije zakaciti dijete za sebe i idemo 😃
    Od kad beba smije u klokanicu ili maramu?

I meni je to zanimljivo i praktično, nisam bas upucena ali sam usla u grupu na fejsu Nošenje djece (Babywearing), ima tamo dosta savjeta. ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 08:15

Lida 🍀

snowwhite1410

ribi1234

snowwhite1410

Mislim da ti je to obican ultrazvuk, kao i do sada. Kad je beba preko 4,5 cm (to im je idealna mjera) onda se moze napraviti mini anomaly scan, odnosno ultrazvuk na kojem se mjeri nuhalni nabor + gledaju se svi vidljivi organi.

Joj tako me strah samo da sve bude dobro 🤞meni piše u aplikaciji da je beba sada 5-6 cm vidjeti ćemo 😊samo da bude dobro 🙏

Sretno 🤞🤞☺️ bit ce sve ok ♥️

Hvala ti puno ❤️❤️

Didi4321
    09. Svibanj 2022. 08:19

Upadam s ljetnica samo da pozdravim Lidu. Bas mi je drago da je stigao plusic i da je sve ok. Sretno 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 08:31

Didi4321

Upadam s ljetnica samo da pozdravim Lidu. Bas mi je drago da je stigao plusic i da je sve ok. Sretno

Hvala hvala, cekam rezultate kombiniranog i onda se mogu skroz  opustiti 😁 i ja tebi unaprijed cestitam na deckicu, jos malo pa cete biti zajedno ♥️♥️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Serendipity
    09. Svibanj 2022. 08:35

Moj malac je rođen 23.05., tako da sam kupila kolica s jajem i sportskim dijelom. Košara mi je više za zimsku djecu i mislim da ću kupiti košaru za ta kolica. Sportski dio je super, ide skroz u ležeći, ali mislim da je tako maloj bebi po zimi ljepše u košari. 

Isto tako, malac se nije volio voziti u kolicima, niti nositi u klokanici. Pa su kolica gotovo nekorištena, a klokanicu sam prodala. Nadam se da ćemo imati više sreće s drugim hahah 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Mala_mu
    09. Svibanj 2022. 08:57

Sretno svima na pregledima. I hvala na odgovoru danas ću vidjeti sa ginekologom za te druge uputnice, šta da radim nemogu se skroz opustiti… 😔
    Popijem kavicu odo i ja kod ginića…
    Joj vi ste već na kolicima, blago vama cure⭐️ Sretno

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Queen_of_North
    09. Svibanj 2022. 09:11

Jutro svima, narucila sam se na rani kombinirani probir, sada sam po uzv 9+ 5, po ZM 10 + 5, i narucila me 1.6., a tada cu biti 13+0 po uzv ili po zm 14+ 0 , cini mi se nekako kasno ali tako su mi dali termin.
    Sto vi mislite?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.