Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    09. Svibanj 2022. 09:20

Queen_of_North

Jutro svima, narucila sam se na rani kombinirani probir, sada sam po uzv 9+ 5, po ZM 10 + 5, i narucila me 1.6., a tada cu biti 13+0 po uzv ili po zm 14+ 0 , cini mi se nekako kasno ali tako su mi dali termin.
    Sto vi mislite?

Bome se i meni cini malo kasno, posebno zato jer ga treba docekati, ali zapravo se radi od 10. Do 14.tjedna, tako da ako si po uzv 13.tjedan, onda je po tome ok. Samo treba biti strpljiv do 1.6., uf

30g, OTP 10.11.

Mareeeee3112
    09. Svibanj 2022. 09:26

Ja sam bila 6+3 na prvom pregleda a tek sam narucena 17.5 a tad ću biti 11.+3 i meni se čini to predaleko samo se nadam da bude sve u redu...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Queen_of_North
    09. Svibanj 2022. 09:31

puna_pitanja

Queen_of_North

Jutro svima, narucila sam se na rani kombinirani probir, sada sam po uzv 9+ 5, po ZM 10 + 5, i narucila me 1.6., a tada cu biti 13+0 po uzv ili po zm 14+ 0 , cini mi se nekako kasno ali tako su mi dali termin.
    Sto vi mislite?

Bome se i meni cini malo kasno, posebno zato jer ga treba docekati, ali zapravo se radi od 10. Do 14.tjedna, tako da ako si po uzv 13.tjedan, onda je po tome ok. Samo treba biti strpljiv do 1.6., uf

da, ali dok dodje nalaz ceka se sigurno tjedan dana do 10 dana, tada cu vec debeli prijeci 14.tjedan, po toj logici ne daj Boze da je nesto lose ne mogu nista uciniti ako sam dobro shvatila.
    Malo sam zbunjena jer sam mislila da se kombinirani radi u prvom tromjesecju, dakle do 12.tjedna, ovo sad me bas zbunilo jer je prekasno, bar se meni cini.
    U prvoj trudnoci sam radila s 11 tjedana, a ovo sada sa 13 bih trebala raditi hm...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    09. Svibanj 2022. 09:31

Mare3112

Ja sam bila 6+3 na prvom pregleda a tek sam narucena 17.5 a tad ću biti 11.+3 i meni se čini to predaleko samo se nadam da bude sve u redu…

pa to je za 6 dana, proci ce to jako brzo

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

puna_pitanja
    09. Svibanj 2022. 09:35

Mare3112

Ja sam bila 6+3 na prvom pregleda a tek sam narucena 17.5 a tad ću biti 11.+3 i meni se čini to predaleko samo se nadam da bude sve u redu…

Zapravo mislim da je  to cisto ok, ako je sve ok, znaci nema krvarenja i nekih ekstremnih bolova nema potrebe za cestim pregledima, jednom mjesecno je zapravo 'propis' do valjda 30og tjedna ako dobro pamtim, onda ide svaka 3 tjedna, pa sto se vise priblizava porod, onda cesce. 
    To sam guglala jer se meni cinilo kao jako daleko iduci pregled, a isto je bio za mjesec dana 😅 

30g, OTP 10.11.

Mareeeee3112
    09. Svibanj 2022. 09:36

puna_pitanja

Mare3112

Zapravo mislim da je to cisto ok, ako je sve ok, znaci nema krvarenja i nekih ekstremnih bolova nema potrebe za cestim pregledima, jednom mjesecno je zapravo 'propis' do valjda 30og tjedna ako dobro pamtim, onda ide svaka 3 tjedna, pa sto se vise priblizava porod, onda cesce.
    To sam guglala jer se meni cinilo kao jako daleko iduci pregled, a isto je bio za mjesec dana 😅

Ma znam Al baš razmišljam o tome i strah me nadam se da će i dalje biti sve u redu....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Marija2404
    09. Svibanj 2022. 09:40

Cure jutros sam prvi put povracala.. i to nakon popijene tablete euthyrox. Odma 5min nakon popijene tablete. Sad me strah da nije i tableta ispovracana? Hoce imat ucinak uopce? 🤣 ne znam da popijem jos jednu mozda

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

santina
    09. Svibanj 2022. 09:53

MalaMagla, sportski dio ide skroz u lezeci polozaj i tad izgleda kao kosara (ima ram okolo i tu visinu kosare), samo nema sve one plastike okolo. S obzirom da je ful ravno, nema smetnje da beba bude i 5h unutra. Ti u kosari opet moras bebu pokrivat i utopljavat.. Sve je stvar licnog izbora, nisam planirala u prvoj trudnoci, nit mislim da sam pogrijesila. Tako da ostajem pri istim kolicima. 
    Opet znam djevojku da je vozala dijete u kosari mislim i do 8-9mjeseca starosti, ali njena mala nije jos prohodala, jer se nije ni posjela, a moja je tad uveliko se vozala u sjedecem. Ne smatram da kosara ima veze sa posjedanjem, vec govorim zbog velicine djeteta. Neko je spomenuo do 4.mjeseca. u svakom slucaju, bolje ih je sto prije prebaciti u sportski dio jer su znatizeljni da razgledaju okolo, mozes nagib podesavati, a u kosari, samo gledaju u "plafon".

santina
    09. Svibanj 2022. 10:39

Ej da, ne odgovorih za maramu ili klokanicu. Ja sam kupila maramu i nosala se. Nisam je nesto precesto ali jesam. Imam osjecaj da sam klokanicu da bih mozda i vise. Ne znam. Dok se marama obmota i sveze procedura je. Ne da ti se to stavljati. A npr vidjela sam drugaricu kako vozi br u u kolicima i kad se uznemiri stavlja je u klokanicu. Ja nisam imala tih problema. Sjecam se da mi bas 1.plakala u kolicima da nisam znala sta vise da radim. Tako da zaista zavisi sve od bebe do bebe. Pri tom: cim krene toplije odmah se krene znojiti itd. Dobra je stvar, ali mislim da bih sad prije klokanicu. Ne znam od koliko one mogu... Sto se tice lezaljke, mi smo je dobili i dobra je stvar. Moja ju je cak i dosta koristila. Bratova mala je mislim ulazila u nju i nakon sto je prohodala, a sin nije htio u nju nesto pretjerano. U lezaljci je prvo i pocela primjecivati stvari i igracke iznad nje. Tu joj je najblize., pa onda pokusavala dohvatiti.. tek poslije smo je na podlogu i pod stavljali kad se pocne odizati rukama i prevrtati. Tako da meni se pokazala kao dobra stvar. I jeftinije varijante ti rade isto, tako da ne zalijeci se sa markiranim

ribi1234
    09. Svibanj 2022. 10:44

Mi smo imali klokanicu i to mi je jedna od najpametnijih investicija. Naravno, ako se beba voli nositi. Bila mi je super prakticna za brzinske setnje i obavljanje kupovine, a u kuci jedno vrijeme nezamjenjiv alat. Par mjeseci mi je bila prvi izbor prilikom uspavljivanja. Ubacila bi ga u nju, zakacila i radila po kuci sto trebam, a on bi kroz 5-10 minuta zaspao pa bi ga samo prebacila u krevetic. S obzirom da nam je sin bio bas velika beba, to mi je bila zamjena za nosenje jer su mi ovako ruke otpadale.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.