Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Svibanj 2022. 22:55

klupko_srece

Lonmi

klupko_srece

Mala_mu

Dobro jutro cure, već sam Vam pisala ali se izgleda moj post negdje izgubio u moru svih ostalih…
    Imamo plusic ☺️
    Zadnja menstruacija je bila 03.04. I evo aplikacija kaže da sam trudna 5 tjedana. Jel netko blizu da se pratimo?
    Već sam pitala a možda netko zna, imala sam 3 spontana i jasno vam je da me užasan strah hvata…
    Mene zanima mogu li još neke pretrage napraviti osim ovih “normalnih”
    Hvala i svima želim ugodnu i školsku trudnocu!
    Nadam se da ćemo se druzit duže 🥰

Ja sam 6+2 😁 ma nije se post izgubio…. I ja sam pisala i pišem ali ko da ne pišem. Grupa su zimske trudnice ali si međusobno uvijek odgovaraju iste cure. Par put sam i pitanje stavila ali ništa.
    I ja se bojim. Imala kiretažu 2019,
    2020 rodila
    I sad evo + 😍😍😍😍

Samo pozitivne misli! Nedaj da ti ono lose bude u mislima, ove zime bebe dobivaju bracu il seku i sve ce biti u najboljem redu!
    Necu lagati i meni ponekad dođe neko sjecanje, ali necu te rijeci ni spominjati. Sta je je bilo, bilo je. Sad ce sve biti super ❤️

Vidim imaš bebača 11 mj 😍😍😍 moj je 20 mjeseci 😍😍😍😍

Da, da. Curicu imam 😊
    Bas me zanima dal nam sad dolazi seka ili braco 😊

Mareeeee3112
    08. Svibanj 2022. 22:57

ribi1234

Realno, nikad ne znas kakva ce zima biti. Pa evo, ove godine je bilo mozda desetak bas hladnih dana. Ostalo sve kamilica.

Vreca izgleda kao vreca za spavanje u satoru, a materijal je kao skafander. Tako mi je najlakse opisati. Kad ubacis bebu i zakopcas do kraja, vidi joj se samo lice. I da, moze i na sportski dio jer imaju rupe za provlacenje pojaseva. Mi imamo neku Cottonmoose, jako sam zadovoljna. Jako je topla, dovoljno velika i rupe za remenje su mi idealno odgovarale.

Pa super eto ako ti je to super ...ja samo kažem za tu košaru da evo od mojih 7 prijateljica ni jedna ju nije koristila baš ono ...a sve su si uzele ... a koliko se ja sjećam na zimu da je frendica imala neku vreću za jaje ... isto je mala bila ful zaštićena ali kažem danas su to tako moderna kolica da vise ne mogu pratiti tij 6 u 1 🤣🤣🤣milijon nastavka ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ribi1234
    08. Svibanj 2022. 23:11

MalaMagla

ribi1234

Realno, nikad ne znas kakva ce zima biti. Pa evo, ove godine je bilo mozda desetak bas hladnih dana. Ostalo sve kamilica.

Vreca izgleda kao vreca za spavanje u satoru, a materijal je kao skafander. Tako mi je najlakse opisati. Kad ubacis bebu i zakopcas do kraja, vidi joj se samo lice. I da, moze i na sportski dio jer imaju rupe za provlacenje pojaseva. Mi imamo neku Cottonmoose, jako sam zadovoljna. Jako je topla, dovoljno velika i rupe za remenje su mi idealno odgovarale.

Super, to bi moglo dobro doći. Jel onda ispod toga još ide dekica ili je dosta samo vreća?

Ovisi o temperaturi. Kad su jako mali i kad je hladno, lako ubacis jos dekicu ili ono tzv. medo odijelce.

Mareeeee3112
    08. Svibanj 2022. 23:23

Da li Vi i dalje jeste mucnine i bolove u grudima? Ja zapravo imam osjećaj kao da nemam ništa...osjećam se super i neznam da li bi se trebala zabrinuti čak me ni grudi više ne bole stalno ih pipkam😁 je da mi se često spava i da sam danas imala de slabe grčeve ali to je zapravo to...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

santina
    08. Svibanj 2022. 23:54

MalaMagla

santina

MalaMagla ja sam kolica uzela taman pred kraj 6.mjeseca, u periodu jeseni, dok jos nije krenula prava zima i zatvaranje zbog korone.
    Posto sam u to vrijeme zivjela na 4.spratu bez lifta, bilo mi je najbitnije da su lagana, a opet ne skupa. Nisam bas za to da dam basloslovnu cifru za kolica. Ne bolujem od marke niti nekog pokazivanja. Tako da sam uzela sistem 2u1. I opet bih. Uzela sam Chippolino Noah.
    Robice sam dosta dobila ili posudila, tako da sam zaista jako malo kupovala. Kako sam zavrsila u bolnici u 7.mjesecu, niaam je stigla oprati ni speglati, pa su to sve moji radili mimo mene.
    Za robicu vam ne treba previse. Zaista jako brzo rastu, a ne prljaju toliko, sem zbog bljuckanja…

A onda ste jaje uzimali posebno? Jel se moglo namontirati na kolica? I koje ste jaje imali?

Koliko pitanja, sorry 😂🙈 ali kad uhvatim priliku, moram pitati jer su mi kolica, jaja i sjedalice nešto o čemu stvarno nemam blagog pojma. Nećemo to kupovati sigurno još mjesec ili dva, ali to je taman to vrijeme dok još to malo istrazim. Sa 8 tj trudnoće smo gledali prva kolica i do sada nisam puno pametnija 🙈 tako da mislim da ne žurim sa informiranjem
    Robicu možda i mi naslijedimo ako bude cura. Za dečka ne znam baš da od nekog imam. Ali nema veze, ionako mislim da u početku od robice svega treba po 3-4 komada, ne više, jer će ionako prerasti za 2-3 tjedna vjerojatno.

Ne, ne. Sistem 2 u 1 ima jaje i sportsko sjedalo. Bas sto je neko pisao, po meni nema potrebe za kosarom. Beba je jos mala, prehladno je, nece se toliko izlaziti. Sportski dio ide skroz u lezeci polozaj, ususkaj je u skafander ili sl. I to je to. Tockovi kod nasih su isto manji, da kazem normalni, i dole ima veliku kosaru, u kojoj sam znala voziti bruku stvari. 
    Mi smo cak gledali da kupimo kisobran kica i odustali. Jer danas sve sto prodaju kao kisobram, a da npr imaju krovic, su praktio kao moja sa sportskim sjedalom. A prava kisobrankolica nit krovica nit icega.i jos je vozim u kolicima ako idemo u market ili na duze staze usetnju.

santina
    09. Svibanj 2022. 00:07

MalaMagla

ribi1234

Super, to bi moglo dobro doći. Jel onda ispod toga još ide dekica ili je dosta samo vreća?

Nemoj da te zavara... na sportskom dijelu obicne dodje navlaka koja se cifom stavi i kao to je to-zimska navlaka. Toje pretanko. Vreca za kolica je stvarno idealna stvsr i svima bih preporucila. Ja ih nisam imala za rodjenje, jer nisam ni znala tad da to postoji, a i imala sam skafander. Za ovu zimu sam joj kupila vrecu i preporodila se od dekica. Moja je freeon i bas je debela. 
    https://www.bubamara.eu/djecja-kolica/dodaci-za-kolica/zimske-i-ljetne-vrece/zimska-vreca-za-kolica-univerzalna-roza-37852

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 07:17

Jutro drage moje 😊ja danas imam pregled i baš me strah 😬od jučer sam s raspoloženjem nikakva nadam se da će sve biti dobro 🙏sada sam u 11 tjednu šta se radi sada na pregledu dali je neka od vas bila sada?

ribi1234
    09. Svibanj 2022. 07:24

snowwhite1410

Jutro drage moje 😊ja danas imam pregled i baš me strah 😬od jučer sam s raspoloženjem nikakva nadam se da će sve biti dobro 🙏sada sam u 11 tjednu šta se radi sada na pregledu dali je neka od vas bila sada?

Mislim da ti je to obican ultrazvuk, kao i do sada. Kad je beba preko 4,5 cm (to im je idealna mjera) onda se moze napraviti mini anomaly scan, odnosno ultrazvuk na kojem se mjeri nuhalni nabor + gledaju se svi vidljivi organi.

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 07:34

Što se tiče kolica ja sam definitivno za 3 u 1 jer mislim da je beba više zaštićena zimi u košari moja sestra imam Bebetto i pre zadovoljena je i prijateljice su sve imale Bebetto i bile su zadovoljne , kasnije kada dijete postene veće moja sestra je rekla da ne može bez kišobrana i ona ima  Easy Walker Disney i s njima je pre zadovoljena, slažem se da ne treba sve novo jer dijeca pre brzo narastu ,mi ćemo najvjerojatnije kupiti nova kolica u to ćemo investirati sigurno ne previše ali da budu dobra ,što se tiče krevetića gledala sam po njuškalu pa to su skoro cijene kao u trgovini 😂😂😂😂netko je prodavao iz Ikea krevetić po 700kn  1000 kn hahaha a za to kupimo novo 🤣ne razumijem te ljude pa ne možeš prodavati rabljeno po novo uglavnom komodicu želim krevetić i kolica to je za sada ono osnovno a poslje postepeno ,robica isto ne treba biti sva nova jer ove brojeve 56 i 62 i 68 to prerasti u par mjeseci tako da par novih a ostalo ako dobijemo a nadam se da hoćemo 😊što se tiče trudničke robe ja sam si za vikend kupila u h&m tajice one pamučne njihove za trudnice imaju od 100 kn na dalje a nositi ću to i 2 para donjih dijelova trnerki jer me dolini dijelovi hlača koje imam stišću imam neke Adidas tajice koje su udobne stvarno ali opet me stišću čak nemaju ni lastik nego je onako pojas dubok nema šanse još mi se stomak ne vidi nego kao da sam se malo udebljala 😂 i haljinu sam si kupila u mohitu koju ću moći i kasnije nije trudnička a može biti jer je lagana i ne stišće 🥰to je to za sada planiram si kupiti one Birkenstock Madrid papuče jer mi je to pre udobno za na noge 😊

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 07:36

ribi1234

snowwhite1410

Mislim da ti je to obican ultrazvuk, kao i do sada. Kad je beba preko 4,5 cm (to im je idealna mjera) onda se moze napraviti mini anomaly scan, odnosno ultrazvuk na kojem se mjeri nuhalni nabor + gledaju se svi vidljivi organi.

Joj tako me strah samo da sve bude dobro 🤞meni piše u aplikaciji da je beba sada 5-6 cm vidjeti ćemo 😊samo da bude dobro 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.